Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník krystekomega
Odesláno

Very big photo. I can see every detail of this wonderful watch :blink: :lol:

Congratulations ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zeru tydle hodinky doufam ze jednou dorostu do jejich velikosti pac toje jediny aspekt ktery me u nich vazne vadi :-(. Gratulace!

Odesláno
Zeru tydle hodinky doufam ze jednou dorostu do jejich velikosti pac toje jediny aspekt ktery me u nich vazne vadi :-(. Gratulace!

Teraz neviem aku velkost si mal na mysli ?

Odesláno
Mám je taky v pořadí ... na takové to běžné denní nošení ... k pivečku a tak ... :cheers: jinak vypadají dost zánovně, jak jsou staré ?

Majú štyri roky a mám ich na ruke stále. Pre mňa to sú hodinky do voza aj do koča. Vzhľadom k hodnote akú pre mňa znamenajú ich z ruky neodkladám. Práve sú u v servise u p. Alexandra Nagya na kontrole a pretesnení.

Odesláno
Majú štyri roky a mám ich na ruke stále. Pre mňa to sú hodinky do voza aj do koča. Vzhľadom k hodnote akú pre mňa znamenajú ich z ruky neodkladám. Práve sú u v servise u p. Alexandra Nagya na kontrole a pretesnení.

Práve minulý týždeň som si bol v RS u p. Nagya po svoje SMP Chrono. Nové sklo, luneta, prebrúsenie, pretesnenie atd.

Odesláno
Ty černé ručky nejsou moc běžné, nebo se mýlím?

To je fakt, taky jsem je ještě neviděl, podle mě se černé ručky nedělaly ... myslím, že je to jen nafoceno pod špatným úhlem ..

Odesláno
To je fakt, taky jsem je ještě neviděl, podle mě se černé ručky nedělaly ... myslím, že je to jen nafoceno pod špatným úhlem ..

nemyslim si, ze je to nafoceny pod spatnym uhlem, nebot na vsech fotkach se zdaji jako opravdu cerny, tak nevim...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...