Mirenko Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Po pár rokoch som späť na chronomag fóre a chcem sa pochváliť mojim prírastkom.
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Toz vitej zpet ..sice je fakt ze obcas tu zazni neco o zmensovani fotek a tak, ale tohle uz je mozna moc nemyslis?
Návštěvník krystekomega Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Very big photo. I can see every detail of this wonderful watch Congratulations
peter_s Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Frcni vacsie foto a napis kde si ich kupil.
Mirenko Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Sorry za mini fotku. Pripájam lepšiu. Tento skvost som kúpil na Slovensku od známeho. Je to krásny mužský šperk.
Gilius Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Ehm...větší fotku jo,ale ne až tak velkou,takovéhle plachty pouze do sekce fotogalerie....... Trochu jsem je zmenšil.
Kalifx Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Gratuluju k novým hodinkám klasické značky. Ať ti dělají jenom samou radost.
Messiah Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Zeru tydle hodinky doufam ze jednou dorostu do jejich velikosti pac toje jediny aspekt ktery me u nich vazne vadi :-(. Gratulace!
Jarett Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Mám je taky v pořadí ... na takové to běžné denní nošení ... k pivečku a tak ... jinak vypadají dost zánovně, jak jsou staré ?
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Mam v planu si je opet letos koupit, zase v quartzu jako pivni hodinky a ten quartz se z toho pohledu ze maji datum a budou se nosit jednou do tydne vylozene hodi..
Andrej74 Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Zeru tydle hodinky doufam ze jednou dorostu do jejich velikosti pac toje jediny aspekt ktery me u nich vazne vadi :-(. Gratulace! Teraz neviem aku velkost si mal na mysli ?
Mirenko Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Mám je taky v pořadí ... na takové to běžné denní nošení ... k pivečku a tak ... jinak vypadají dost zánovně, jak jsou staré ? Majú štyri roky a mám ich na ruke stále. Pre mňa to sú hodinky do voza aj do koča. Vzhľadom k hodnote akú pre mňa znamenajú ich z ruky neodkladám. Práve sú u v servise u p. Alexandra Nagya na kontrole a pretesnení.
railmaster Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Majú štyri roky a mám ich na ruke stále. Pre mňa to sú hodinky do voza aj do koča. Vzhľadom k hodnote akú pre mňa znamenajú ich z ruky neodkladám. Práve sú u v servise u p. Alexandra Nagya na kontrole a pretesnení. Práve minulý týždeň som si bol v RS u p. Nagya po svoje SMP Chrono. Nové sklo, luneta, prebrúsenie, pretesnenie atd.
lastam Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 vitej do klubu símajstr, bezva hodinky, jednoduche, dlouho sviti, dobre sedi na ruce, co vic si prat...
mt01 Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Po pár rokoch som späť na chronomag fóre a chcem sa pochváliť mojim prírastkom. pěkný a spolehlivý
Yvaine Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Ty černé ručky nejsou moc běžné, nebo se mýlím?
Jarett Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Ty černé ručky nejsou moc běžné, nebo se mýlím? To je fakt, taky jsem je ještě neviděl, podle mě se černé ručky nedělaly ... myslím, že je to jen nafoceno pod špatným úhlem ..
nastycrew52 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 To je fakt, taky jsem je ještě neviděl, podle mě se černé ručky nedělaly ... myslím, že je to jen nafoceno pod špatným úhlem .. nemyslim si, ze je to nafoceny pod spatnym uhlem, nebot na vsech fotkach se zdaji jako opravdu cerny, tak nevim...
Jarett Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 nemyslim si, ze je to nafoceny pod spatnym uhlem, nebot na vsech fotkach se zdaji jako opravdu cerny, tak nevim...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se