Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Ke sramum jsou velmi nachylne. Ta vyssi odolnost je proti prasknuti, treba pri narazu do futer. Pokud jde o skrabance, tak safir je safir, o tom zadna. Ten plast ma v prvni rade za ukol budit "vintage" dojem.

ano je pravda ze niektore druhy PC su prakticky neprasknutelne... ale z praktickeho hladiska sa mi zda lepsie pouzitie mineralneho skla alebo zafiru :) ... o vintage dojme nehovorim. to je uz zalezitost connoisseurov daneho modelu. pre mna by to vsak odsudilo hodinky len na vikendove nosenie :(

Upraveno uživatelem Pixelator
  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
ano je pravda ze niektore druhy PC su prakticky neprasknutelne... ale z praktickeho hladiska sa mi zda lepsie pouzitie mineralneho skla alebo zafiru :) ... o vintage dojme nehovorim. to je uz zalezitost connoisseurov daneho modelu. pre mna by to vsak odsudilo hodinky len na vikendove nosenie :(

U mineralniho sklicka je zas problem, ze narozdil od safiru se da posrabat a narozdil od plexi se tezko (i kdyz to taky jde, ale vlastni zkusenosti nemam) pripadne skrabance rozlestuji. Mam dost hodinek s plexi a nosim je velmi rad, nemam s tim zadny problem. Uz se mi podarilo s nemi leckde riznout a pak stacilo venovat nejaky cas rozlesteni a byly zase ok. Ale nejlepsi dojem na me stejne stejne udelal safir, ktery byl i po mesicich noseni bez servitek stale jako novy. Kazdy material ma svoje vyhody a nevyhody a clovek s nimi musi pocitat.

Odesláno
U mineralniho sklicka je zas problem, ze narozdil od safiru se da posrabat a narozdil od plexi se tezko (i kdyz to taky jde, ale vlastni zkusenosti nemam) pripadne skrabance rozlestuji. Mam dost hodinek s plexi a nosim je velmi rad, nemam s tim zadny problem. Uz se mi podarilo s nemi leckde riznout a pak stacilo venovat nejaky cas rozlesteni a byly zase ok. Ale nejlepsi dojem na me stejne stejne udelal safir, ktery byl i po mesicich noseni bez servitek stale jako novy. Kazdy material ma svoje vyhody a nevyhody a clovek s nimi musi pocitat.

tak tak... suhlasim...

Odesláno

Měl bych připomenout JLC - REVERSO, s datumem se dají koupit zánovní, třeba i 10 let staré, což u této značky není na závadu, lehce nad 100 000,-. A pak už se stačí jen kochat do konce života. Lepší oblekovky neznám.

Odesláno
Plastovy sklo ma hromadu vyhod. Je pruznejsi a tedy je schopny prezit vetsi pruser (coz se tech hodinek moc netyka). A da se rozlestit. Ja s nim nemam vubec problem. Casto se pouziva prave u podobnych redesignu, kde je to stylova feature. Mimochodem ty Junghansy jsou nazivo krasny, jeste hezci nez na fotkach! Ale in-house to neni. Vlastni strojky ma Erhard-Junghans. Ty firmy budou nejak propojene, rekl bych, protoze treba na Viennatime obsluhoval jeden clovek v jednom stanku obe dve.

A K tem Moserum -- ten dvojity datovy venec je paradni. Je videt, ze jejich inzenyri maji pod cepici!

aky tam teda davaju strijcek? na oficialnej stranke pisu automatikwerk j800.1

Odesláno (upraveno)
aky tam teda davaju strijcek? na oficialnej stranke pisu automatikwerk j800.1

Jednou jsem se ptal Tady v tom shopu a napsali mi, že ke kalibrům nemají od Junghans žádné informace. Z toho mi vychází, že je to ETA.

Edit: A taky hodinky jsou "Made in Germany" a strojky švýcarské = ETA

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno
Co třeba tyhle? 100h rezerva...

Kruci, sice hledám nové nebo NOS, ale tyhle jsou úžasné! Natahovací, 100 hodin rezerva, datum, ocel a pro mě snových 36 mm... Začínám o nich velmi vážně uvažovat. Nemohu ale na internetu tento konkrétní model nikde najít, abych si o něm početl víc.

Odesláno

Mám velmi podobné požadavky na parametry jako Vy (žel s mnohem nižším limitem).

Dostal jsem hodinky

Hamilton KHAKI MECHANICAL

právě je mám na ruce, jsme s nimi velmi spokojen.

Jsou tady vyobrazeny, já je mám s kovovým tahem.

http://sa.item.rakuten.co.jp/auc-shichi08/a/94706/result/

Natahovací mechanismu je pro mě úplně super, těší mě to. (aspoň nemusím ,,třepat rukou´´ A když je jednou o víkendu natočím a zůstanou jen ležet na stole, tak se mi nezastaví).

Předchozí jsem měl automaty, ale nebylo to úplně ono.

Jako další mám výhlídnuté

Stowa Antea Kleine Sekunde

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...Tshowrub--antea

Prim DIPLOMAT 34

Odesláno
Dostal jsem hodinky

Hamilton KHAKI MECHANICAL

právě je mám na ruce, jsme s nimi velmi spokojen.

Jsou tady vyobrazeny, já je mám s kovovým tahem.

Vypadají hodně dobře..hoď sem foto :)

Odesláno

Tady jsou fotky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...