Muffik Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Poohlížím se po hodinkách, které by splňovaly následující kritéria: 1) Spíše sportovnější, casual look, ale zároveň reprezentativní 2) Průměr max. 42, ne moc vysoké, aby se vešly i do obleku 3) S kovovým tahem a datumovkou 4) V oceli V současné době jsou mými favority Patek Philippe Nautilus Jumbo 5711/1 a Audemars Piguet Royal Oak Chronograph. Oba modely mají nezaměnitelný design, in-house kalibr a stojí přibližně stejně. Výhodou AP je možná ten chronograph i když si nedělám iluze o jeho potřebě, jen se mi tam ta tlačítka a la matky líbily víc než model bez chronographu. Další výhodou AP je okamžitá dostupnost, zatímco s PP Nautilem to asi bude horší (jo, chci nový hodinky). S Nautilusem je to trochu složitější - nejdříve se mi ani moc nelíbily, ale čím déle si je prohlížím, tím víc se mi zamlouvají. Bohužel jsem je ještě neměl na ruce - a propos neviděli jste je někde v Evropě na krámu? Výhodou Nautilusu je, že je to prostě Patek Philippe. Mám obavu, abych po čase s AP nezačal stejně pošilhávat k PP. Takže pro jaké byste se rozhodli vy? Nebo víte o něčem vhodnějším? Díky za názory
Colisa Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Oboje jsou parádní, ale já bych volil PP-) Na AP mi vadí to chrono..-) Hodně štěstí při rozhodování..
emte Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Na AP je to chrono fajn. Oboje su vsak super, bral by som ako konecnu hodinkovu destinaciu Vezmi tie, ktore ti lepsie sadnu na ruku. Ak vsak chces mat este o com snit ber Vacheron Constatin Overseas chrono: Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem emte
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Mě ten nautilus přijde jednoduchej až "obyčejnej" a přesto jinej a skvělej.
xxx.rada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nemuzu si pomoct, ale ty Pateky jsou perfektni. Takze za me - Patek Philippe
midloch Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Na asi tak, kdyby na těch patekách nebyl nápis Patek Philippe tak většina lidí by o ně ani očkem nezavadila, za mě rozhodně ÁPéčka, vypadají alespoň na to kolik stojí.
Karlos Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To je pěkné rozhodování a tak se ve své fantazii přenesu až k těmhle hodinkám a... já bych si z téhle dvojice vybral asi ty PP. Mohly by stárnout se mnou a nikdy by nebyly ani trochu mimo. Prostě vždy a ke všemu a v jakémkoliv věku, vždy perfektní a zároveň dokonale reprezentativní.
Muffik Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Na asi tak, kdyby na těch patekách nebyl nápis Patek Philippe tak většina lidí by o ně ani očkem nezavadila, za mě rozhodně ÁPéčka, vypadají alespoň na to kolik stojí. jj, přesně tohle jsem si ze začátku říkal taky, ale pak mě nějakým způsobem dostaly
Radek Hulán Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Ty PP jsou nádherně konzervativní a nesmrtelné a nepodléhající módě. No a vzhledem k jejich cenové hladině pro většinu lidí i věčný sen
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Obojí nádhera, momentálně nosím hodinky co jsou Piquetům značně podobné a nosí se to super, takže asi Audemars Piquet
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Fandím Audemars Piquet a chtěl jsem Ti je doporučit. Následně mě napadlo najít si nějakou "živou"fotku Patek Philippe Nautilus, to se mi podařilo a názor jsem změnil. Pokud bych byl na Tvém místě, volil bych Patek Phillipe Nautilus, krásně to vyjádřil Karlos. Pokud bych byl skutečně na Tvém místě prohlížel bych si sortiment firmy Girard-Perregaux, to je můj mnohaletý kůň. Aź budeš mít čas, nahlédni, třeba najdeš také nějaké zajímavé hodinky. zdroj - http://forums.watchnet.com/index.php?t=tre...40067&rid=0
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Ty Pateky, když stojí takhle samostatně v prostoru, tak si nemůžu pomoct, ale prostě vypadají divně,ale na ruce vypadají bezvadně.
Helex Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nautilus považuju za jedny z nej hodinek. Do nedávna se mi Oaky moc nelíbily, ale pak jsem si pořádně prohlídl tenhle odkaz http://www.minutemachines.com/ (od Snowa myslim) a hladký Oaky v oceli jsou taky skvělý. Jinak zrovna v tom odkazu je spousta nádhernejch strojů. PP nautilus tu někdo má, tak by možná stálo za to se s nim sejít a zkusit. Taky v Pařížský nějaký pateky maj, akorát nevim co za modely, už měli zklizeno.
cody Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Na vyzkouseni bych bral AP, na starnuti (viz.Karlos) bych sel do PP. Nemit datum je to muj sen...
cortes1990 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Skus napisat clenovi Ghill - on je totiz stastny majitel PP, mozno sa s tebou aj rad stretne (tak ako so mnou ).... podla mna su PP uzasne tak ako aj AP ale u AP by som volil modeel klasicky trojruckovy... chrono mi proste nesedi aj ked tie tlacitka su tam fakt skvele.. nuz urcite mas nezavidenia hodnu situaciu tak prajem vela stastia a dopredu gratulujem... a ked sa uz nacrtol VC tak jeden link na ebay pridam http://cgi.ebay.com/8-000-Vacheron-Constan...c#ht_500wt_1182
StanoBare Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 fakt, len ich vidiet a vyskusat, inak tazke rozhodovanie. V takom pripade, ked sa tazko rozhoduje, pomoze vybrat nieco ine :-)) neviem presne ci sme cca v rovnakej cenovej hladine, ale pridam C.F.Bucherer a EvoTec DayDate. Sport look, aj k saku by sli a maju podobny case tvar ako PP. Snad ani nevadi rozlozenie cifernika tu den, tu datum, ale trochu "nalepeny" subcifernik sekundovky na osku ruciciek. No vizualne su pekne zladene.
StanoBare Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 fakt, len ich vidiet a vyskusat, inak tazke rozhodovanie. V takom pripade, ked sa tazko rozhoduje, pomoze vybrat nieco ine :-)) neviem presne ci sme cca v rovnakej cenovej hladine, ale pridam C.F.Bucherer a EvoTec DayDate. Sport look, aj k saku by sli a maju podobny case tvar ako PP. Snad ani nevadi rozlozenie cifernika tu den, tu datum, ale trochu "nalepeny" subcifernik sekundovky na osku ruciciek. No vizualne su pekne zladene. aha, prepac, je to trochu mimo, nemaju ocel tah, ako pozadujes.
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Podíval jsem se na sortiment Girard-Perregaux v řadě 1966 jsem našel model s referenčním číslem 49525-53-131-53A. reprezentativní vzhled bezesporu mají, ocel najdeš, datumovka je, možná by mohl vadit průměr jen 38 mm, ale s absencí lunety by mohly vypadat větší, takže proč ne. Neznám však cenu. Myslím, že by se do půl milionu mohly vejít pohodlně.
ANT Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 za mna urcite nautilus bez vahania ,aj ked ani pri jednych neurobis chybu. AP maju krasne naramky, mne vsak osobne tento model velmi nesedi
bil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Jednoznačně PP,super vzhled,super značka,super radost a taky si drží svoji cenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se