spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Peta-Biker napsal: spide: Kdepak, to vypadá fakt debilně , někdo tu růžovou musí propagovat, když safi už na to prdí. Jestli moc hezky poprosis tak ti jeste par ruzovejch nafotim, i s venovanim vraby napsal: Ve vlákně Poraďte s koupí / výběrem bylo hlasování Omega -PAM tahle fotka by tam docela prděla By me zajimalo jestli by si Buzzbiker vzal PAM nebo Omegu
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 kibi napsal: pekny fotky s tema klicema Jeste mam v zaloze nejaky novejsi naradi, ale myslim, ze by to nebylo uplne ono, nejradsi bych je hodil nekam do bahna, k tomu nejakej ten pilnik a tak.. Ale zatim porad nevim
railmaster Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 To aranžmá s náradím nemá chybu. Na chalupe mi ostal po bývalom majiteľovi, pracujúcom na šrotovisku, obrovský hasák s červenohnedou patinou . Nechcete požičať?
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 YPO napsal: furt hrůza - zkus to bahno Jeste nejaky napady?
Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Našel jsem jednu, dle mého názoru, moc pěknou fotku.
spiderer Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Našel jsem jednu, dle mého názoru, moc pěknou fotku. Dost dobry, nemas jeste nejaky dalsi?
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Strašně se mi líbí ten světlej řemen na třetí fotce.
spiderer Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 A jeste jednotlive remeny ktere budou i s anketou nalinkovany v jine sekci na kterou odkazu
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 spiderer napsal: Par cvaku s remenama Si d otěch řemenů nějak spadnul, ne? Já tě varoval.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 už v tom lítá, jsem zvědav na kolika se zastavíš Spajdy?
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Moc pěknej karton. Upraveno 1. února 2010 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Hlasovani zde - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26475
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 spiderer napsal: Par cvaku s remenama Já jsem zapomněl tvoje příjmení. Bylo to...... Průša? Už jsi byl na návštěvě u Ondraje? To bys viděl úchyla na řemeny. A mimochodem Péťo, ten co se ti libí je nejošklivější.
spiderer Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ja uz na to kaslu, navic ty handmade jsou od Skalise na zkousku, vybiram jaky si necham Ja je ted nejradsi nosim na ty origo cerny kuzi, protoze i kdyz ten remen na pohled neni nic moc, tak je opravdu prijemnej a od zkusebniho nasazeni je na nem nosim uz pres tyden lolohh - ale zatim to neni takova tragedie, vetsina byla docela levna Kamil napsal: Já jsem zapomněl tvoje příjmení. Bylo to...... Průša? Už jsi byl na návštěvě u Ondraje? To bys viděl úchyla na řemeny. A mimochodem Péťo, ten co se ti libí je nejošklivější. Ano Metrosexual Michal Prusa Jeste ne, ale videl jsem vzdycky ty kvanta u Ondreje v dilne jak mu to chystal Ten je hroznej, fakt obrovskej, nastesti byl dost levnej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se