Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 twinsfather napsal: Nepřekonatelnej mistr v dělání wola z druhejch! Jak ty se musíš bavit, když si představíš zdejší osazenstvo jak šmejdí s nosem u monitoru a hledaj bílou tečku... já za to nemůžu, že si slepej tak si to osahej
Messiah Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Fuj, ty jsou hnusny. potvrzuji
tombed Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 super foto a dobrá vychytávka ta tečka nad dvanáctkou, krásně jsem se zorientoval a hnedle věděl kolik je, lumi naprosto vyhovující...
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 twinsfather napsal: Nepřekonatelnej mistr v dělání wola z druhejch! Jak ty se musíš bavit, když si představíš zdejší osazenstvo jak šmejdí s nosem u monitoru a hledaj bílou tečku... hele máš recht - musel jsem se přesunout k mladýmu, kterej používá jako monitor LCD TV Sharp a vidím tam úplný *****o - takže sry
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Eizo v pohodě, akorát ho ještě teď čistím od prskanců A zodpovědný za to je YPO
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 NEC taky v pohodě. Hlavně po prohnání Photoshopem .
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) ....... každopádně sedět u počítače mladýho má i svoje pozitiva - vím co ho zajímá ** to sem ještě nezabřednul do historie Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem YPO
twinsfather Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 YPO napsal: hele máš recht - musel jsem se přesunout k mladýmu, kterej používá jako monitor LCD TV Sharp a vidím tam úplný *****o - takže sry Já používám LCD TV LG a je to koukám teda taky pěknej šunt! Hlavně že jsem chtěl OLED technologii! Asi budu muset koupit to Eizo nebo mi Ypo budeš muset postovat alternativně ty 3D pictures a vosahám si je...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se