NIGHTinGALE Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Všechny potápky od Doxy jsou parádní. Pravda, vytěžují minulost a flákají jednu variaci za druhou, ale zatím jim to žeru a baví mě to. Oranžová je klasika a asi i nejlepší volba. Ale všechny barvy mají něco do sebe. No a 1200T jsou asi nejhezčí, ta vintage minutová ručka je skvělá. Ale na prodej jsem je ještě neviděl.
Návštěvník Snow Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) NIGHTinGALE napsal: No a 1200T jsou asi nejhezčí, ta vintage minutová ručka je skvělá. Ale na prodej jsem je ještě neviděl. NIGHTinGALE, to je starší model ? Edit - pletený tah je perfektní, že ? Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Ještě přidám dvě pěkné fotky modelu SUB 1200T Searambler, ten si budu muset na ebay trochu pohlídat a uvidíme .
H-B Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 (upraveno) Ja si tajne snim o 800Ti Sharkhunter. Ke vsemu, co se mi na Doxa libi, pridavaji tritiove trubky, to je pro me osobne temer absolutorium (mam slabost pro Ball, napr.). edit: velikost.. Upraveno 17. ledna 2010 uživatelem JanBeles
Hasňa Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Snow: Ty GMT jsem malem koupil z druhe ruky, jeste, nez jsem se zakoukal do tech petitisicovek. To jsme myslim dokonce probirali. Fakt pekne. A k tomu pletenemu taku bych odkazal na prispevek v tomhle threadu. Neni to pleteny, ani pravy rice bead tah. Bohuzel. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=368726 Jinak 1200T je uplne nejnovejsi model, ktery se vylihnul pred nekolika tydny. Druhy model soucasne rady s HRV. Jak se tu tak divam, na ty fotky Searamblera, tak musim uznat, ze je to fakt parada. Vintage jak cyp. Searambler T-Graph budou casem mozna moje druhe Doxy. Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 24. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Neni to muj obrazek, WUS, ale postnu ho sem. Je vypovidajici. http://img704.imageshack.us/img704/2281/011fn.jpg
cody Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Totok mi nejakym zahadnym zpusobem uniklo... Opozdena gratulace k paradnim diverum Jen se primlouvam za detailnejsi foto spony a prodlouzeni extenzi. To me zajima moc.
HB63 Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Páradní kousek!Skoro ti závidím.Přemýšlel jsem o nich hodně dlouho jestli si je pořídím,ale odradila mě dost šílená cena.No a dnes když se to s cenou zlepšilo,tak už jsem peníze utratil za něco jiného.A je to vyřešeno . Osobně se mi nejvíc líbí klasika SUB 300T,ale originál je o hodně nedostupnější než současné modely.
Hasňa Odesláno 29. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Experimentoval jsem, jestli by na 5000T nesel dat gumovy pasek pro Omegy PO. Nesel. Bohuzel. Takze hledani gumoveho pasku, ktery neni tak hnusny jako Hirsch Extreme, v idealnim pripade ma kulate konce prilehajici k telu hodinek, jako origo Doxa pasky na ostatni modely. Nicmene mi doma tim padem lezi neoriginalni gumovy pasek na Omega PO 22 mm. Kdyby nekdo mel zajem, dam za par Radegastu v plechu, nebo za dobre presso. Ted budu tyden offline mimo forum, snad to vydrzim. :-) Zitra valim s Maroshem na lyze. Takze mu ho dam a bude k vyzvednuti u nej. Odmenu prevadim taky na nej.
NIGHTinGALE Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Tož jsem se taky pochlapil Ty tvoje oranžády jsou klasika největší, ale já rád u holek modrý oči
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 NIGHTinGALE napsal: Tož jsem se taky pochlapil Ty tvoje oranžády jsou klasika největší, ale já rád u holek modrý oči , mně se oranžová nelíbí, udělal jsi dobře. Tohle je paráda, vzhůru do vody .
Karlos Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Sakra chlapi, máte oba parádní hodinky, moc se mi líbí. NIGu, mohl bys prosím udělat fotku na ruce?
tombed Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) na ruce je má tady...http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26668&hl= Upraveno 7. února 2010 uživatelem tombed
Hasňa Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Modra je dobra. Fakt, ze jo. Jsem fanda Blue Effectu a modrych knizek, takze za me 10 bodu.
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Hele ho, kluka, Karl má tisícovky. Zřejmě staromilec
Hasňa Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 http://www.decadecounter.com/vta/articleview.php?item=761 http://money.cnn.com/galleries/2008/fortun...tune/index.html :-)
cigi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Haňo, gratuluju, jsou nositeli jasného názoru již čtyřicet let - tomu se říká legenda. Tenhle model není sice můj nejoblíbenější, zejména proto, že nemá logo a nápisy diagonálně, ale je prrrďáckej s těmi stříbrnými ručkami a indexy !
Hasňa Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Jo, tak v tom s tebou musim souhlasit. To diagonalni rozlozeni a kriz se mi taky stasne libi. Ale delal jsem list pro a proti a tenhle model mel nejvice plusu ze vsech modelu, tak jsem ho vzal. Kluci v Doxe udelali anketu mezi uzivateli, temer vsechna nejcastejsi prani splnili, doplnili o svou predstavou o vlajkove lodi a ja jim to rad sezral. Jenom plusy a zadne minusy maji na mem wish listu pouze PP Nautilus. Long way to go. Se stribrnyma ruckama a kovovyma vysazenyma indexama jsou petilitry jednoznacne nejzdobnejsi a hazi nejvice prasatek, odlesku a jinych fajnackych veci. Nekomu to muze vadit. Vypadaji vice luxusne, nez by se na tool watch hodilo. Je to v te jejich rade takovy G55 AMG v produktove rade Mercedesu. Je to sice terenak, ktery se dela uz 31 let a jeho povest a schopnosti mimo asfalt jsou nezpochybnitelne, ALE .... jeho soucasny ucel je spise Canary Wharf, nez zachrana ztracenych biologu v Amazonii. Ale takova uz je doba. Ale aspon ty potapecske papiry mam. :-) Haňa :-) Upraveno 22. března 2010 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se