pandice73 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ahoj Fazer, ako to vyzera s mojou hodinkovnicou? Bude uz tento tyzden hotova? Dik Objednane klacky mate hotovy ale opet cekame na nozicky.Takze bud se bude cekat nebo Vam tam muzu dat ty stejny ale matny a ty jsou o 7korun ceskych drazsi na 1ks.Ale muze to byt hned...................
pandice73 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Proč jste do těch rohovejch spojů nedali kolík nebo lamelu, aby to alespon trochu drželo pohromadě? Samotný lepidlo to přece na čelních koncích neudrží. Lamela se tam nevejde a to ani nulka....A ver tomu,ze pri normalnim zachazeni lepenej spoj natupo vydrzi.A kolikovat to na uhel kvuli postakum fakt nechci,to ten klacek radsi lip zabalim.
pato31681 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Objednane klacky mate hotovy ale opet cekame na nozicky.Takze bud se bude cekat nebo Vam tam muzu dat ty stejny ale matny a ty jsou o 7korun ceskych drazsi na 1ks.Ale muze to byt hned................... Hlasujem za matne nozky, nech je to cim skor doma
spiderer Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Dneska mi "to" dorazilo a je to tak cerny az se toho bojim Vecer to odnesu z nocniho stolku do sklepa jinak asi neusnu Ale dobra prace chlapi, sice se to trosku kinkla, ale kdyz lehce povolim jednu nozicku tak se to srovna, jeste mi prosim nekdo napiste kolik me to vlastne stalo, ja uz to nemuzu najit, ucet na Dana tu sel celkem nedavno, ten asi dohledam Dik
ricous Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) Poslušně hlásím, že moje rakvovka je už taky doma a mám z ní radost. Sice (zřejmě díky šetrnosti ČP) jsou na pár místech bílé odřeninky, ale černá lihovka vše napravila. Připájím se ke spidererovu dotazu ohledně ceny (bylo s ní přeci jen více práce) - klidně do SZ. A "karlsbad" větvi velké DÍKY! Upraveno 8. února 2010 uživatelem ricous
XXXfazerXXX Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Pro Spiderera a Ricouse je cena jako za klasiku 580 plus 90 posta........................Mame hotovo pro------- pato31681---------Heky---------Petu Bikera...........odesleme do ctvrtka s matnejma nohama.................Pro Skeletona ceka na lakovani................Diky Dantechnovi a Skeletonovi se ma muj ptak v soucasne dobe,jako prase v zite.Panove uz neblbnete,to mel bejt for a zadny prachy uz neposilejte........................omlouvam se za strohost,ale mam nejak naladu pod psa-unter Hund
pandice73 Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Heky,Pato31681,Peta -Biker odeslano.
Návštěvník SukHoi Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 fazere jak je ten oltář velký ? (rozměry), že bych to pojmul jako odkládací prostor pro hodinky,nože a trenýrky
ricous Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 fazere jak je ten oltář velký ? (rozměry), že bych to pojmul jako odkládací prostor pro hodinky,nože a trenýrky "Odkládací plocha" je cca 25 x 16 cm - takže kromě hodinek je to spíš na rybičku a tanga...
Návštěvník SukHoi Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 "Odkládací plocha" je cca 25 x 16 cm - takže kromě hodinek je to spíš na rybičku a tanga... jj dík - to není tak špatný - teď mám solitér by jakubisko 18x18 i s rantlem a to je tak na troje hodinky ve stoje - tak já se na to vyspím a uvidím
Dantechno Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Šuhaji, pokud na to chces odkladat trenky tak si urcite neobjednavej s bilou odkladaci plochou. Spatne se to udrzuje.
Návštěvník SukHoi Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Šuhaji, pokud na to chces odkladat trenky tak si urcite neobjednavej s bilou odkladaci plochou. Spatne se to udrzuje. hele ty beďare, kdyby si byl na vojně tak víš, že to před uložením musí uschnout
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 ...si vždycky u tohodle tématu vzpomenu na Galilovy Rambotrenky - se škrtátkem a mapou kambodži...
Dantechno Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 hele ty beďare, kdyby si byl na vojně tak víš, že to před uložením musí uschnout Na vojnu me nevzali. Nasli mi u doktora zaludecni vredy a alergii snad na vsechno. Stalo me to 10 000,-. Byl jsem vzdycky tak trochu v ustrani kolektivu takze jsem mel strach ze budu sikanovan.
Návštěvník SukHoi Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Na vojnu me nevzali. Nasli mi u doktora zaludecni vredy a alergii snad na vsechno. Stalo me to 10 000,-. Byl jsem vzdycky tak trochu v ustrani kolektivu takze jsem mel strach ze budu sikanovan. tak to máš dobrý , za Čepičky to nešlo, to musel jít každej kripl
Dantechno Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 tak to máš dobrý , za Čepičky to nešlo, to musel jít každej kripl No pani doktorka co me vysetrovala byla zenou pana plukovnika ktery predsedal odvodni komisi. Doufam, ze jsem tedy penize poskytl na dobrou vec a udelal radost obema.
XXXfazerXXX Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 tak to máš dobrý , za Čepičky to nešlo, to musel jít každej kripl Ten klacek je na h...o.Pouzivam obracenej tacek vod burta a je to to samy.........Je pravda, ze takovej StouchdoHovna jako je Dantechno,trenky v kominku nikdy nepoznal a proto to nepochopi.Ale taky je pravda,ze sestra zeme,kde zitra znamena jiz vcera,davala ,pri sebekazni a utrhovani,spoustu moznosti postupu smerem vzhuru.............po roce a kousek,jsem mohl koukat nejen na spagaty setsakramensky zvrchu.Chtelo to hodne pile a sebezapirani.....................
XXXfazerXXX Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Mel jsi frajerskyho knirka. Chtel jsem,vzhledem k hodnosti,vypadat malinko starsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se