gougy Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Něco od TAG Heuer v poměru 16:9 Jéé, tu první fotku znám přidávám freaky wallpaper (on je i v galerii, ale sem do vlákna patří) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nisco Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Par celkom slusnych "wallpaperov" klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikson77 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 O Candinach je tu toho málo tak pridávam,niekomu sa určite zapáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romano Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 tag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Wallpapers 16:10 - 1920x1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Já střídám tyhle dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 mně se líbí tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Přidám sem trochu upravený wallpaper od Petana, dost mě tam "bralo za oči" hodně výrazné rastrování obrázku a tak jsem ho trochu stáhl, jsou pak na ploše lépe vidět ikony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Wallpapers 16:10 - 1920x1200parada, dakujem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Přidám sem trochu upravený wallpaper od Petana, dost mě tam "bralo za oči" hodně výrazné rastrování obrázku a tak jsem ho trochu stáhl, jsou pak na ploše lépe vidět ikony. ale to už se mi zdá moc tmavý- pak už není vidět ten příbeh (protagonista hrdiny filmu Le Mans) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 ale to už se mi zdá moc tmavý- pak už není vidět ten příbeh (protagonista hrdiny filmu Le Mans)To je, Steve je také můj oblíbený, tak pro možnost výběru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 A přidám ještě můj oblíbený TAG Heuer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 U mě zatím vede tento IWC_Portuguese_YC_Chrono_LG A tady vlastnoručně vyrobený wallpaper pro windows phones (Lumia 800 atd s rozlisenim 480x800) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Taky jeden přidám. Pokud by bylo libo jiné rozlišení, dejte vědet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Jean Dunand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/watch-wallpaper-iwcs-ingenieurs/par wallpaperu s IWCeckama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 nějaké tapetky... http://www.watchtime.com/?s=watch+wallpaper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Taky jeden přidám. Pokud by bylo libo jiné rozlišení, dejte vědet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardA7 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Sakra nefungují mi spořiče OMEGA, ani když to beru přímo z jejich stránek, není tam třeba nějaké přenastavení?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Co takový to letní hravý kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se