Jeremy Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Ahoj, dneska mi dorazil nový přírůstek, BR Phantom chrono. Horší fotka je skutečná, hezká je z webu. sériové číslo 160/500 Parááááááda, konečně si připadám jako ninja
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 muhehe - gratulace - víš kolik je hodin ? nebo už si to pojal jako imydžofku ?
Jeremy Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Hele stejně jsem zjistil, že na hodinky kvůli zjištění času koukám minimálně :-D Ale docela to jde - různé černé mají různý lesk a ručky jsou docela plastické...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Hele stejně jsem zjistil, že na hodinky kvůli zjištění času koukám minimálně :-D tohle podepisuju já jenom, že kdybych tam neměl ty "bílé ostrůvky" tak vím h***o http://www.flickr.com/photos/39031328@N06/...57623013027489/
tyfo Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Ahoj, dneska mi dorazil nový přírůstek, BR Phantom chrono. Horší fotka je skutečná, hezká je z webu. sériové číslo 160/500 Parááááááda, konečně si připadám jako ninja Jeremy, fakt paradni hodinky ty by jsem take nekdy chtel vyzkouset. takovy laicky dotaz "sviti potme?"
Donuts Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Paradni kousek. Bohuzel 01 jsou na mou ruku uz moc velke, 03 ktere mam momentalne na denni noseni mi sednout akorat. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Donuts
Jeremy Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 V noci svítě, a hezky :-) Což samozřejmě ninju diskvalifikuje, ale zase ví, kolik je hodin. Ty fortisky se mi taky líbily, ale já právě chtěl celočerné :-) Tohle kritérium taky vyřadilo tyhle, který se mi taky hodně líbily: UN Black Ocean Ltd
Jumbo Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Pro správného ninju je nejdůležitější, aby v noci věděl, v kolik ho jiný ninja, samozřejmě bez svítících hodinek, zapíchnul. Tak to je ale neskutečná škoda, že jsi ty UN vyřadil! Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Jumbo
Frantik Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Pecka, tyhle hodinky me vzdycky fascinovaly!!!!!!!!!! Gratuluju! Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Frantik
Oris skeleton Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Taky bych radši volil ty UN, tyhle BaR jsou strašlivý přístroje , a ještě takhle allblack, ale image je taky důležitá....
Messiah Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Aj me by spis braly ty ulysse ale iu tak B&R toje klasa!
Cyber Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Moje dreamwatch, krásný. Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou . Kdyby Tě omrzely, nebo jsi nepřečetl čas, tak je beru !!!
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Moje dreamwatch, krásný. Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou. Tomu nerozumíš...
simon Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 jsou zajímací, ale taky hodně černý Gratulace
Jumbo Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou . Cybere, Cybere, JLCéčka jsi vybral na jedničku, ale tady musím souhlasit s Kamilem.
Cyber Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Cybere, Cybere, JLCéčka jsi vybral na jedničku, ale tady musím souhlasit s Kamilem. Kdyby byly JLCcka MCC na jednicku tak je nosim, ale na mě byly moc elegantní, i když hodinky jsou to skvostný. Musel bych jít do téhle řady http://www.jaeger-lecoultre.com/dive/ , který už jsou spíš můj styl. Nechápu jak se Vám můžou líbit přezdobený hodinky, který si hrajou na něco co nejsou (UN). To je jako kdyby se dělaly Calatravy allblack...prostě se k úlisnejm jarynům tenhle military styl nehodí. Fakt ne, a ty červený pidimini ručky jsou toho jasným důkazem. Nemluvě o nesmyslném plíšku na řemenu, který kromě pozlátkové estetiky, žádnou funkci nemá. O lunetě alias lapači prachu, špíny a případného obdivu, ani nemluvě....
Quasar007 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 UN jsou moc hezké, ale BR jsou zase evidentní Tool. Takže každý z těchto dvou je IMHO určen pro jiného cílového zákazníka.
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Mam vyhodu, ze se mi z nich nelibi ani jedny I tak vsak gratuluju k novymu ulovku.. Ty UN se mi kupodivu v all black provedeni libi vic nez barevne, mozna i z toho duvodu ze v ty cernocerny neni videt jak jsou ty hodinky osklivy
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Nechápu jak se Vám můžou líbit přezdobený hodinky, který si hrajou na něco co nejsou (UN). To je jako kdyby se dělaly Calatravy allblack...prostě se k úlisnejm jarynům tenhle military styl nehodí. Fakt ne, a ty červený pidimini ručky jsou toho jasným důkazem. Nemluvě o nesmyslném plíšku na řemenu, který kromě pozlátkové estetiky, žádnou funkci nemá. O lunetě alias lapači prachu, špíny a případného obdivu, ani nemluvě.... Cybere ve 23:38 je na psaní recenzí dost pozdě
Cyber Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Cybere ve 23:38 je na psaní recenzí dost pozdě Jestli vstáváš ve 4.30 a chodíš spát po večerníčku, tak Ti to tak může připadat. Apropo kde jsi našel nějakou recenzi? Jinak už jsem se smířil s existencí mnoha přeplácaných a nevkusných hodinek, což ovšem není případ těchto UN, u nich mi vadí hlavně to, že si hrají na něco co nemůžou být. Každý máme hodinky které nás oslovují, nechávají chladnými a odpuzují. Nemůžu za to, že přezdobené a předekorované šperkokýče nejsou moje krevní skupina. Někdo má zase osypky z B&R a nemůžu mu to zazlívat. Takový už je život, YPO Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Cyber
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se