Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dneska mi dorazil nový přírůstek, BR Phantom chrono.

Horší fotka je skutečná, hezká je z webu.

sériové číslo 160/500

Parááááááda, konečně si připadám jako ninja :shuriken:

post-322-1262889699.jpg

post-322-1262889791.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

muhehe - gratulace - víš kolik je hodin ? nebo už si to pojal jako imydžofku ? :D

Odesláno

Hele stejně jsem zjistil, že na hodinky kvůli zjištění času koukám minimálně :-D

Ale docela to jde - různé černé mají různý lesk a ručky jsou docela plastické...

Odesláno
Ahoj,

dneska mi dorazil nový přírůstek, BR Phantom chrono.

Horší fotka je skutečná, hezká je z webu.

sériové číslo 160/500

Parááááááda, konečně si připadám jako ninja :shuriken:

Jeremy, fakt paradni hodinky ty by jsem take nekdy chtel vyzkouset.

takovy laicky dotaz "sviti potme?"

Odesláno

V noci svítě, a hezky :-) Což samozřejmě ninju diskvalifikuje, ale zase ví, kolik je hodin.

Ty fortisky se mi taky líbily, ale já právě chtěl celočerné :-)

Tohle kritérium taky vyřadilo tyhle, který se mi taky hodně líbily:

UN Black Ocean Ltd

post-322-1262894134.jpg

Odesláno (upraveno)

Pro správného ninju je nejdůležitější, aby v noci věděl, v kolik ho jiný ninja, samozřejmě bez svítících hodinek, zapíchnul. :D

Tak to je ale neskutečná škoda, že jsi ty UN vyřadil!

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno

Moje dreamwatch, krásný. Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou . Kdyby Tě omrzely, nebo jsi nepřečetl čas, tak je beru !!!

Návštěvník Kamil
Odesláno
Moje dreamwatch, krásný. Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou.

Tomu nerozumíš...

Odesláno
Udělal jsi dobře že jsi nevzal tý přešlechtěný a přezdobený Ulysný Jariny, který si na allblack jenom metrosexuálně hrajou .

Cybere, Cybere, JLCéčka jsi vybral na jedničku, ale tady musím souhlasit s Kamilem. :smile_anim:

Odesláno
Cybere, Cybere, JLCéčka jsi vybral na jedničku, ale tady musím souhlasit s Kamilem. :smile_anim:

Kdyby byly JLCcka MCC na jednicku tak je nosim, ale na mě byly moc elegantní, i když hodinky jsou to skvostný. Musel bych jít do téhle řady http://www.jaeger-lecoultre.com/dive/ , který už jsou spíš můj styl. Nechápu jak se Vám můžou líbit přezdobený hodinky, který si hrajou na něco co nejsou (UN). To je jako kdyby se dělaly Calatravy allblack...prostě se k úlisnejm jarynům tenhle military styl nehodí. Fakt ne, a ty červený pidimini ručky jsou toho jasným důkazem. Nemluvě o nesmyslném plíšku na řemenu, který kromě pozlátkové estetiky, žádnou funkci nemá. O lunetě alias lapači prachu, špíny a případného obdivu, ani nemluvě....

Odesláno

Mam vyhodu, ze se mi z nich nelibi ani jedny :) I tak vsak gratuluju k novymu ulovku.. Ty UN se mi kupodivu v all black provedeni libi vic nez barevne, mozna i z toho duvodu ze v ty cernocerny neni videt jak jsou ty hodinky osklivy :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Nechápu jak se Vám můžou líbit přezdobený hodinky, který si hrajou na něco co nejsou (UN). To je jako kdyby se dělaly Calatravy allblack...prostě se k úlisnejm jarynům tenhle military styl nehodí. Fakt ne, a ty červený pidimini ručky jsou toho jasným důkazem. Nemluvě o nesmyslném plíšku na řemenu, který kromě pozlátkové estetiky, žádnou funkci nemá. O lunetě alias lapači prachu, špíny a případného obdivu, ani nemluvě....

:thumbsup_anim: Cybere ve 23:38 je na psaní recenzí dost pozdě

Odesláno (upraveno)
:thumbsup_anim: Cybere ve 23:38 je na psaní recenzí dost pozdě

Jestli vstáváš ve 4.30 a chodíš spát po večerníčku, tak Ti to tak může připadat. Apropo kde jsi našel nějakou recenzi? Jinak už jsem se smířil s existencí mnoha přeplácaných a nevkusných hodinek, což ovšem není případ těchto UN, u nich mi vadí hlavně to, že si hrají na něco co nemůžou být. Každý máme hodinky které nás oslovují, nechávají chladnými a odpuzují. Nemůžu za to, že přezdobené a předekorované šperkokýče nejsou moje krevní skupina. Někdo má zase osypky z B&R a nemůžu mu to zazlívat. Takový už je život, YPO :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Cyber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...