Quasar007 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 TitanFlex jsou skvělé, osazené v plastu ani nevnímáš že jsou nasazené. Také jedny mám již 7 let a i když jsem mezitím pořídil několikery jiné, tak spolu TAG jsou mé nejoblíbenější.
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 jen nesmíš po deseti pivech vybírat po kile na stůl s tím že je složíš do skleničky..
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Díval jsem se na ne.. Parádní, musím najít v HK nějakou optiku na vyzkoušení..a co čočky.. Bylo jich tu dost jmenovaných, sám mám transitions a musím říct ze zabarvení docela rychle a od barvení par minut..což neni tolik.. Ale musím říct ze uz asi jedine samozabarvovaci ..ma to své výhody..ještě dotaz,u těch titanflexu maj i výraznější a nebo pouze ty jemně udělané drátky?
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 co se týče části pro držení skla, ty jsem zatim viděl jenom v tenkém provedení, nožičky pak ve spoutě variant.. pod tímhle odkazem najdeš kompletní sortiment:http://www.eschenbach-optik.com
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Materiálové dobře, ale designove mě to až tak nechytlo..Spis bych potreboval více zřetelne ale asi je to o zvyku..raději bych trochu více sportovnejsi..budu muset zase vzít s sebou svou pěknou kolegyni..to je hrozná nevýhoda, kdyz se člověk v zrcadle mizerně vidí
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 uvidíš já jsem z materiálu nadšnej..možná ještě koukni na Bogner by Titanflex.. stejnej výrobce stejnej materiál.. jsou víc designový já nosim tyhle:http://www.eyefactor.de/titanflex-820547-10-titanflex.html
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Nejsou spatny.. Já měl vratné a byl na prášky aby nepraskly.. A pak se brácha oháněl a byly napůl.. Takže váhám jake další koupit.. A jen tak pro info .. Jak je na tom oakley? A cenově dáváte za komplet brýle kolik? Otázka je jake volit=vrtane, celo nebo pul obroucky
jirka404 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Nejsou spatny.. Já měl vratné a byl na prášky aby nepraskly.. A pak se brácha oháněl a byly napůl.. Takže váhám jake další koupit.. A jen tak pro info .. Jak je na tom oakley? A cenově dáváte za komplet brýle kolik? Otázka je jake volit=vrtane, celo nebo pul obroucky Já už nosím jen vrtané asi 15 let a nepraskly mě ani jedny. Zato titanky obroučkovky jsem už "oddělal" dvoje - vždy mě praskl můstek.
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Tak to se budu muset stavit mrknout co je nového v obrouckach..vzhledem k tomu,ze se furt plahočím po horách tak mě ty sjíždějící brýle rozcilují.. Upraveno 27. července 2012 uživatelem tenge
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 jirko titanflex nepraskne..to neni obycejny titan
Quasar007 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 tenge: TitanFlex - celoobruby (tenký drátek), bez problémů již sedmým rokem TAG - vrtané, bez problémů již třetím rokem Rudy Project - půlobruba, druhým rokem bez problémů LOOK - necelá půlobruba, letošní přírůstek, zatím bez problémů OAKLEY - sluneční, celoobruba, pátým rokem bez problémů Rudy Project, Oakley - sportovní na kolo a vodní sporty, 3-4 roky bez problémů Vše plastové čočky, nezabarvovací, jemně tónované (šedá, modrá), několikanásobný antireflex. Nikdy mi nepraskly ani čočky a ani obruby, pouze klasické opotřebení - ošoupání vrchní barvy/eloxu nebo co to je... Cenové rozpětí 6-20k Kč. O troje brýle jsem přišel vlastní blbostí, na jedny jsem šlápl a dvoje někde zapomněl
jirka404 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) jirko titanflex nepraskne..to neni obycejny titan No já to beru tak, že mě vždy v optice ujišťovali, že je to spejšl titan a nemůže prasknout (jestli to byl titanflex, nebo jiná slitina nevím) dal jsem za to desítku a za rok byly brýle v pryč . Teď nosím jen vrtané a maximálně měním poničené plast čočky . Upraveno 27. července 2012 uživatelem jirka404
prischera Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Jak uz jsem psal, souhlas s FrantiskemH. Po 28 letech jsem poridil Eschenbachy a jiny obruby uz mit nebudu. Lehky a hlavne i po dvou letech nepotrebujou vymenu. Porad skvele sedi. Grand Seiko v brylovym svete!
FrantisekH Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 no ja pidiproblem mel..odloupl se mi lak..zabehl.jsem do optiky objednal.mi stejne za tyden prehodil skla a naprosto bez problemu..mam je rad.. a to ze titanflex nepraskne mam vyzkouseno po prejeti obroucek autem..
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Tak to vidím ze se na ne pojedu mrknout a zvážit zda nejsou moc "neviditelné " A drží Vám na nose dobře ?
FrantisekH Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 za mě drží ja přibité, a dají se optikem upravit jak délky nožiček tak i můstek
salek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Prosím, poradí někdo s výběrem čoček z netu? Stránek hodně, tak abych vybral správě. Dík moc!
Duke650 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Vykašli se na eshopy, jdi do kamenné optiky, zkoušej zkoušej zkoušej a přitlač na cenu - mají větší prostor pro slevu než čekáš. budeš mít perfektně sedící brýle za cenu blízkou té z eshopu
salek Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Myslíš? to jsem zatím zjišˇoval, tak kamennej kšeft je dražší, než net...
salek Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Tak jsem si nakonec objednal ty čočky z netu, tak uvidíme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se