Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

TitanFlex jsou skvělé, osazené v plastu ani nevnímáš že jsou nasazené. Také jedny mám již 7 let a i když jsem mezitím pořídil několikery jiné, tak spolu TAG jsou mé nejoblíbenější.

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díval jsem se na ne.. Parádní, musím najít v HK nějakou optiku na vyzkoušení..a co čočky.. Bylo jich tu dost jmenovaných, sám mám transitions a musím říct ze zabarvení docela rychle a od barvení par minut..což neni tolik..

Ale musím říct ze uz asi jedine samozabarvovaci ..ma to své výhody..ještě dotaz,u těch titanflexu maj i výraznější a nebo pouze ty jemně udělané drátky?

Odesláno

Materiálové dobře, ale designove mě to až tak nechytlo..Spis bych potreboval více zřetelne ale asi je to o zvyku..raději bych trochu více sportovnejsi..budu muset zase vzít s sebou svou pěknou kolegyni..to je hrozná nevýhoda, kdyz se člověk v zrcadle mizerně vidí

Odesláno

Nejsou spatny.. Já měl vratné a byl na prášky aby nepraskly.. A pak se brácha oháněl a byly napůl.. :crying_anim02: Takže váhám jake další koupit.. A jen tak pro info .. Jak je na tom oakley? A cenově dáváte za komplet brýle kolik?

Otázka je jake volit=vrtane, celo nebo pul obroucky

Odesláno

Nejsou spatny.. Já měl vratné a byl na prášky aby nepraskly.. A pak se brácha oháněl a byly napůl.. :crying_anim02: Takže váhám jake další koupit.. A jen tak pro info .. Jak je na tom oakley? A cenově dáváte za komplet brýle kolik?

Otázka je jake volit=vrtane, celo nebo pul obroucky

Já už nosím jen vrtané asi 15 let a nepraskly mě ani jedny. Zato titanky obroučkovky jsem už "oddělal" dvoje - vždy mě praskl můstek.
Odesláno (upraveno)

Tak to se budu muset stavit mrknout co je nového v obrouckach..vzhledem k tomu,ze se furt plahočím po horách tak mě ty sjíždějící brýle rozcilují..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

tenge:

TitanFlex - celoobruby (tenký drátek), bez problémů již sedmým rokem

TAG - vrtané, bez problémů již třetím rokem

Rudy Project - půlobruba, druhým rokem bez problémů

LOOK - necelá půlobruba, letošní přírůstek, zatím bez problémů

OAKLEY - sluneční, celoobruba, pátým rokem bez problémů

Rudy Project, Oakley - sportovní na kolo a vodní sporty, 3-4 roky bez problémů

Vše plastové čočky, nezabarvovací, jemně tónované (šedá, modrá), několikanásobný antireflex. Nikdy mi nepraskly ani čočky a ani obruby, pouze klasické opotřebení - ošoupání vrchní barvy/eloxu nebo co to je...

Cenové rozpětí 6-20k Kč.

O troje brýle jsem přišel vlastní blbostí, na jedny jsem šlápl a dvoje někde zapomněl Posted Image

Odesláno (upraveno)

jirko titanflex nepraskne..to neni obycejny titan

No já to beru tak, že mě vždy v optice ujišťovali, že je to spejšl titan a nemůže prasknout (jestli to byl titanflex, nebo jiná slitina nevím) dal jsem za to desítku a za rok byly brýle v pryč :) . Teď nosím jen vrtané a maximálně měním poničené plast čočky :) . Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno

Jak uz jsem psal, souhlas s FrantiskemH. Po 28 letech jsem poridil Eschenbachy a jiny obruby uz mit nebudu. Lehky a hlavne i po dvou letech nepotrebujou vymenu. Porad skvele sedi. Grand Seiko v brylovym svete!

• Po letech...
Odesláno

Vykašli se na eshopy, jdi do kamenné optiky, zkoušej zkoušej zkoušej a přitlač na cenu - mají větší prostor pro slevu než čekáš. budeš mít perfektně sedící brýle za cenu blízkou té z eshopu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...