Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hojte pánové,

zkuste mi prosím ríct své dojmy z mého dosavadního výberu??

Nemyslím vzhled, protoze máme kazdý jinej vkus, ale spís po technické ( odborné) stránce.

Zatim se rozhoduji mezi temito dvema modely:

Manuálne natahované: Zenith Class Chrono El Primero HW

01-0500-420-24-C492.jpg

Automaty: Zenith Port Royal V Chronograph

1462854gross.jpg

Upraveno uživatelem Libor L.
Odesláno

No ty první se teď nechaj koupit doslova za hubičku :), sám o nich tak okrajově uvažuju a pokud sem pochopil dobře,tak už se přestaly vyrábět a je to doprodej ...

Odesláno

OK, taklze jsem stejne skocili u vhledu :rolleyes:

Nikomu komu se líbej ty Classy nevadej ty okousaný císla?? Nejak si netroufnu ríct, jestli z toho nebudu

pom pár dnech pouzívání nervní :wallbash:

Odesláno

Okousaná čísla jsou věcí vkusu každého soudruha....mě to nevadí a proto se mi líbí víc ty HW.

Pro mě je podstatnější, že mají užší lunetu, což opticky hodinky zvětší (při průměru myslím 40mm).

Odesláno (upraveno)

Chci se o ně starat jak o vlastní, to je jasný. :smile_anim:

Asi opravdu vítězí ty HWčka.

Na běžné nošení, sportování, dovolenou a potápění mám Citizeny Eco Drive.....

EDIT: A co takhle tikání?? Nikdo nemá problém s rychlejším tepem tohoto kalibru?? Netahá to za uši??

Odesláno
EDIT: A co takhle tikání?? Nikdo nemá problém s rychlejším tepem tohoto kalibru?? Netahá to za uši??

Kdepáák, El Primero za normálního provozu neuslyšíš. - No je fakt, že moje ušiska už nejsou tak ostrý jako zamlada, ale troufám si říct, že El Primero je slyšet asi stejně hlasitě jako kterékoli jiné moderní hodinky. - Z těch mých trochu slyším leda Stowy s pomalým Unitasem, a zřetelně až hlasitě jedny kapesní cibule se stejným Unitasem, ty ale hlavně vinou toho, jak naplacato položené na poličku rezonují...

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem nasel jedny, které mi taky padly do oka.

Sice automaty, ale.................

Jediné, co je asi spatne je rozmer. Na 38 si budu asi tezko zvykat z nynejsích 44 :sad01_anim:

Class El Primero Chronograph

S12307-1.jpg

Odesláno
Dnes jsem nasel jedny, které mi taky padly do oka.

Sice automaty, ale.................

Jediné, co je asi spatne je rozmer. Na 38 si budu asi tezko zvykat z nynejsích 44 :sad01_anim:

Class El Primero Chronograph

S12307-1.jpg

To teda budes, je to v podstate nezvyknutelne.... a ve vysledku potom nenositelne....

Odesláno

Pokud můžu doporučit, tak bych něco přišetřil a poohlédl se po řadě Grand Class, kde je velikost jak 40 tak 44mm a navíc už prostě mají vzhled moderních hodinek, což se o tebou nabídnutých moc říct nedá. Ty poslední vypají nejlíp, ale velikost 38mm, nevím. Snad pokud by jsi je používal jako oblekovky, pak mi tam ale zase moc nepasuje to chrono. Jinak jsem úplně nepochopil poznámku " sice automaty,ale..."

Odesláno (upraveno)

... mel jsem predstavu manuálů. Full automaty uz mám, tak jsem chtel natahovací........... ale vybírám z úzké nabídky, takže ..

EDIT: ted koukám na ty Grandy a ono to není trosku přišetřit, ono je to o polovinu !!! A nemá datumovku.......... :sad01_anim:

Odesláno
... mel jsem predstavu manuálů. Full automaty uz mám, tak jsem chtel natahovací........... ale vybírám z úzké nabídky, takže ..

EDIT: ted koukám na ty Grandy a ono to není trosku přišetřit, ono je to o polovinu !!! A nemá datumovku.......... :sad01_anim:

Zenithy v manuale? Neblazni.. :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)
Neco spatne na Zenithtáckejch manuálech?? Nevím, nechám si poradit.

No pokial nemam vlciu tmu, tak Zenith sa hrdi, ze El Primero bol prvy automaticky chronograf. Tak by bola skoda mat ho v manuale, nie?

Mrkni na collectorstime.com ...

Bral by si odtial aj takto drahe hodinky?

Upraveno uživatelem emte

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...