Harry Odesláno 25. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Před pár dny dorazily další Fliegery, tentokráte ale quartz a s titanovým pouzdrem! Zde jsou pro srovnání s klasickými Fliegery. Pouzdro je nižší o pár mm, díky strojku. Jinak jsou rozměrově shodné... A porovnání luminiscence. Je třeba brát na zřetel, že klasické Fliegery svítí jako baterka Pár dní jsem je nosil a spokojenost náramná - díky quartzu to budou takové ty "kdykoliv čapnu a jdu"
pokr Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ahoj Harry! Reaguji na tvůj první příspěvek o výměně ciferníku u B-42 Cosmonautů. Určitě jsi udělal dobře. Všiml jsem si toho taky a to sice v katalogu, že jsou tam různé velikosti čísel u ciferníků. Ta výměna nepochybně zpřehlednila chronograf. Mě by zajímalo co stojí ta výměna, nebo jak jsi to udělal? Oni mi totiž říkali v Koscomu, že na přání jsou schopni dodat třeba i tyhle Cosmonauty s akváriem (s proskleným dýnkem), nebo i Fliegery bez akvária apod. Nevím jestli se pak cena liší od původní verze, nebo je ta úprava na přání v ceně? Uvažuji o tom, že bych si právě nechal dát tenhle ciferník s většími čísly z titanových B-42 do B-42 Fliegerů, nelíbí se mi totiž umístění názvu dne jak zasahuje do chronografu u těch Fliegerů... I když ty B-42 Cosmonauty po tomhle vytunění...no trochu jsi mě nahlodal! Případně uvítám i zkušenosti s výše popsaným od ostatních... díky za reakce!
rubus32 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 F Official Cosmonauts v modré barvě, minuly mne, tak se aspoň podělím o fotku. Krásné hodinky, jen mně zaujalo, že maj 37 mm ???
dande Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Pravdou je, že největší nebezpečí na ně číhá doma a to v podobě futer ... Tady lze doporučit výměnu za dřevěné obložky, ale i ty mají panty a kování. Takže pokud se člověk nepřestěhuje nebo se nepustí do rekonstrukce musí holt dávat majzla. Jinak moc zajímavé hodinky - všechny.
Harry Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2010 Protože mi potápky před časem vzalo moře, neměl jsem k vodě nic přímo pro tento účel... A tak jsem trochu zariskoval a vzal si B-42 chrono, protože je beztak nosím skoro denně. A přežily, třikrát hurá
Harry Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Některým z vás možná neuniklo, že ve své sbírce nemám jeden ze zásadních modelů Fortis a to konkrétně Marinemastery... No a tak už bylo na čase s tím něco udělat A tady jedny Marinemastery jsou: Nééé, dělám si pr**l A teď vážně, tady jsou: Áno, vidím vám to na očích - je to limitka Mars A tento konkrétní kus má (díky Nestu a ochotě zaměstnanců) ještě jako třešinku na dortu číslo dle mého přání, což má souvislost ke které se vrátím někdy později... Ten pásek má úžasné prošití, je to velmi jasná, téměř reflexní barva a sedne to k hodinkám dokonale...
StanoBare Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Juuu super. Prosim, este prihod foto za denneho svetla. Korunka je pogumovana(ak to chapem dobre) ako u B-42 Off. Cosmonauts titan verzii? Dik.
Dantechno Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 Harry , myslel jsem , ze jdes po chronech s alarmem
Harry Odesláno 20. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 Jo jo, chrona s alarmem budou časem taky Korunka si myslím že pogumovaná není, je na ní PVD (teda mně to tak připadá)... Jedno rychlé foto venku: Jinak ty barvy jsou naživo fakt super
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 V 20. 8. 2010 v 9:26, 'Harry' napsal: Jo jo, chrona s alarmem budou časem taky Korunka si myslím že pogumovaná není, je na ní PVD (teda mně to tak připadá)... Jedno rychlé foto venku: Jinak ty barvy jsou naživo fakt super jsou bezvadný, měl jsem je v plánu, kdyby to "neklaplo" se spacematicem, jsou totiž taky dost šílený - akorát bych na ně musel koupit gumu, protože tyhle fortis řemeny "k pouzdru" nesnáším víc než hrachovou kaši
SaKaL Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Musim se přidat, "Drsný Harry", tohle vlákno je super a díky němu (a taky Tobě) to vypadá, že až budu jednou velkej kluk a nebo vyhraju ve sportce (už konečně) tak si koupim Fortis(ky)...
BlackSteel Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Tyhle Marinemastery jsou fakt nejhezčí Fortisky, co jsem kdy viděl. Černá vs. oranžová, paráda. Snad ty barvičky něco vydrží
rubus32 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Nemáte někdo něco novýho, aby vlákno nezapadlo, je to jedno z nejhezčích vláken co tu je. Harry - ty jsou boží...
obchodnik-o3 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 V 20. 8. 2010 v 9:26, 'Harry' napsal: Jo jo, chrona s alarmem budou časem taky Korunka si myslím že pogumovaná není, je na ní PVD (teda mně to tak připadá)... Jedno rychlé foto venku: Jinak ty barvy jsou naživo fakt super Tak tato limitka je naozaj krasna...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 tak já vám to tu vylepším - bohužel tím, co jsem neprozřetelně prodal
Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 to YPO - ten prodej Ti nejvíc vyčítám a počítám, že si udělal největší chybu.
Kalifx Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 V 24. 10. 2010 v 18:18, 'YPO' napsal: tak já vám to tu vylepším - bohužel tím, co jsem neprozřetelně prodal To je ten prodej, za kterej si dostal to ocenění Ťulpas roku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se