Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

Tak se mi splnil tak trochu můj sen a obral jsem Skipiho o jeho Damasko DA36 :D . Hodinky jsou prostě skvěle zpracované, pouzdro prostě nemá chybu, řemen perfektní. Zřejmě jsem a doufám že budu jediný majitel v ČR. :D Není třeba více slov, Skipiho recenze zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0

S jeho dovolením jsem si vypůjčil dvě foto, lepší bych neudělal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník YPO
Odesláno

hodinky jsou bezvadný - už jsem je chválil v předchozím vlákně - spíš by mě zajímalo jak to bylo s těmi pouzdry pro sinn? paní Damasko má na dvorku kovárnu ? :) - já mám na sinn futrál od firmy SUG

4042391128_acaef13e91_o.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO bylo to asi takto, vlákno z r. 2005: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=238&hl=

libor napsal - ano nasel jsem to na watchuseek, sinn a damasko uzce spolupracoval a damasko pouzival sug pouzdra stejne jako sinn

Obávám se, že tu bude nějaké neporozumění. Je pravda, že Damasko a Sinn měli původně joint venture a high-end modely Sinn měly Damasko pouzdra.

KAMOJEDOV napsal - Ovšem je blbost, že by Damasko používal SUG pouzdra. Na ta naopak bohužel přešel Sinn. Má to jednoduché vysvětlení. SUG je jeden z nesčetných podniků, které Sasíci vypěstovali na troskách dederonskéo GUBu s penězi západních investorů. V případě SUGu byl jedním z těch investorů Lothar Schmidt - takto majitel Sinnu. Takže v roce 2002 s Konradem Damasko vyběhl, protože přechodem k - byť horším - SUG pouzdrům vydělal dvakrát.

Damasko si řekl, že v ETA světě dokáže dobré hodinky dělat kdokoli, kdo vyplodí dobré pouzdro, a zavedl vlastní značku. To je taky důvod, proč vypadá Sinn 756 a Damasko DC56 stejně - pouzdro je rozměrově identické. Sinn 756 tak existuje ve dvou verzích - před rokem 2002 s Damasko pouzdrem a současné s rozměrově stejnýmy SUG pouzdry z jiného materiálu.

Jojo dík za osvětu - a u damasko je to tedy jak ? vyrábí to kdo ?

Odesláno

Moc gratuluju!

Jsou naprosto parádní. Konkrétně tyto se mi líbí ještě víc v bílém, ale ta žlutá vteřinovka u černých je dokonalá :thumbsup_anim:

Odesláno

Aldo, ať tedy dobře slouží, u tebe budou v těch nejsprávnějších rukách :)

Já doufám, že bez Damaska dlouho nezůstanu, ale jestli nové budou DC66 nebo 67, to pořád nevím...

Odesláno

Aldo jak velkou mas ruku, prijdou mi na 40mm hodinky dost mohutny, ale jsou pekny, velmi ocenuju styl day/date, neni na obvykle pozici i kdyz to tak skoro vypada a ma cerny podklad ladici s barvou ciferniku - jeste jsem tenhle styl umistenim nikde nevidel a prijde mi to fajn..

Odesláno
Diky, pusobi fakt o dost vetsi, ale vubec nevim cim to je :)

Taky me to prekvapuje. Dela to podle me v podstate nerusenej relativne velkej cernej prostor a pak jasne viditelny cislice.. kdyby byla ta cerna cast plna napisu nebo nejakyho zdobeni, zdaly by se plnejsi a to se mozna rovna mensi..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem ti říkal, že jsou docela přesné :)

Aldo, zapomněl jsem ti k nim přidat ten Nato strap. Je sice tenký, ale kdyžtak písni adresu a já ho pošlu.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...