Návštěvník Alda Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Tak se mi splnil tak trochu můj sen a obral jsem Skipiho o jeho Damasko DA36 . Hodinky jsou prostě skvěle zpracované, pouzdro prostě nemá chybu, řemen perfektní. Zřejmě jsem a doufám že budu jediný majitel v ČR. Není třeba více slov, Skipiho recenze zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0 S jeho dovolením jsem si vypůjčil dvě foto, lepší bych neudělal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 V jednoduchosti je síla a krása...gratuluji, paráda převeliká
Jakubisko Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Bomba. Tyhle hodinky maji neco do sebe. Jak je to vlastne s tou povrchovou upravou?
arnie2000 Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Krasne,jednoduche hodinky,vsetko je tam kde ma byt,gratulujem...
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 hodinky jsou bezvadný - už jsem je chválil v předchozím vlákně - spíš by mě zajímalo jak to bylo s těmi pouzdry pro sinn? paní Damasko má na dvorku kovárnu ? - já mám na sinn futrál od firmy SUG
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 YPO bylo to asi takto, vlákno z r. 2005: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=238&hl= libor napsal - ano nasel jsem to na watchuseek, sinn a damasko uzce spolupracoval a damasko pouzival sug pouzdra stejne jako sinn Obávám se, že tu bude nějaké neporozumění. Je pravda, že Damasko a Sinn měli původně joint venture a high-end modely Sinn měly Damasko pouzdra. KAMOJEDOV napsal - Ovšem je blbost, že by Damasko používal SUG pouzdra. Na ta naopak bohužel přešel Sinn. Má to jednoduché vysvětlení. SUG je jeden z nesčetných podniků, které Sasíci vypěstovali na troskách dederonskéo GUBu s penězi západních investorů. V případě SUGu byl jedním z těch investorů Lothar Schmidt - takto majitel Sinnu. Takže v roce 2002 s Konradem Damasko vyběhl, protože přechodem k - byť horším - SUG pouzdrům vydělal dvakrát. Damasko si řekl, že v ETA světě dokáže dobré hodinky dělat kdokoli, kdo vyplodí dobré pouzdro, a zavedl vlastní značku. To je taky důvod, proč vypadá Sinn 756 a Damasko DC56 stejně - pouzdro je rozměrově identické. Sinn 756 tak existuje ve dvou verzích - před rokem 2002 s Damasko pouzdrem a současné s rozměrově stejnýmy SUG pouzdry z jiného materiálu. Jojo dík za osvětu - a u damasko je to tedy jak ? vyrábí to kdo ?
Chorche Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Moc gratuluju! Jsou naprosto parádní. Konkrétně tyto se mi líbí ještě víc v bílém, ale ta žlutá vteřinovka u černých je dokonalá
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Ha už to mám, foto a rozhovor s Konradem. Sinn Damaska zase učil hodinařině. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=64554 podle obrázků jsem to už četl - zítra se do toho ponořím naplno
Skipi Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Aldo, ať tedy dobře slouží, u tebe budou v těch nejsprávnějších rukách Já doufám, že bez Damaska dlouho nezůstanu, ale jestli nové budou DC66 nebo 67, to pořád nevím...
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Aldo jak velkou mas ruku, prijdou mi na 40mm hodinky dost mohutny, ale jsou pekny, velmi ocenuju styl day/date, neni na obvykle pozici i kdyz to tak skoro vypada a ma cerny podklad ladici s barvou ciferniku - jeste jsem tenhle styl umistenim nikde nevidel a prijde mi to fajn..
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Diky, pusobi fakt o dost vetsi, ale vubec nevim cim to je
H-B Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Diky, pusobi fakt o dost vetsi, ale vubec nevim cim to je Taky me to prekvapuje. Dela to podle me v podstate nerusenej relativne velkej cernej prostor a pak jasne viditelny cislice.. kdyby byla ta cerna cast plna napisu nebo nejakyho zdobeni, zdaly by se plnejsi a to se mozna rovna mensi..
bandicoot Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Strašně se mi líbí ta datumka. A taky zachování všech čísel cifru. No a ručky jsou taky super.
abbot Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Ví tady někdo, proč se přestaly vyrábět ?
Skipi Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Jsem ti říkal, že jsou docela přesné Aldo, zapomněl jsem ti k nim přidat ten Nato strap. Je sice tenký, ale kdyžtak písni adresu a já ho pošlu.
pavel23 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Nemá někdo z Prahy a okolí tyhle Damasko DA 36? Jedu 21-22.září do Prahy a chtěl bych je vidět naživo. Možná budoucí nákup.
svijanskymaz Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Paradne,ale 42mm by mi sedelo viac,ale fakt paradne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se