jiriskopal68 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 A co neco od Seika ? Sice tam neni ta cervena ale kvalita je na vysoke urovni.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj seiyajapan.com Zase pozdě Dantechno už jsem mu posílal na začátku odkazy,ale sohlas, toto jsou mé dream watches
jiriskopal68 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 mít takovej budget tak bych asi volil klasický seiko marinemaster Pročetl jsem hromady recenzí na zahraničních fórech Seiko marinemaster vs Orient Star 300m a nakonec jsem zvolil Orient Star 300m klasiku, černé a zatím plná spokojenost.
sonny.c Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 a co klasiku největší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0
jiriskopal68 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Nádhera a červená tam je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Za moji maličkost: DOXA Sharkhunter, nebo GLYCINE Lagunare v limitce (s tou limitkou jseš na 2000 EURO skoro přesně)
VIPER1 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 DOXA Sharkhunter - nádhera Já bych neměl dál co řešit.
ranta Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ahoj, jestli víte o nějakých s černým cifrem, datumem a něčem červeném (vteřinovka, nějaký nápis ..) s cenou viz. název, budu rád když mi to prozradíte. Ech diver nebo ''kancl'' diver, beru všechny tipy. Pak si to nějak přeberu. Dík H Sice se výše zmiňuješ, že "B" nejsou pro tebe, přesto jedny odpovídají přesně tvému zadání: Superocean. Z "B" jedny z nejjednodušších, s černým cifrem, s červenou vteřinovkou a decentím nápisem. V prosinci jsem koupil funglovky s ocelovým tahem za 1950,- e, na kaučuku budou o moc levnější. Foťák mám v polepšovně a tak připojuji pouze skeny z katalogu 09. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Kluci, kluci. Vy jste se zas rozvášnili nad svejma oblíbenejma DOXAma a vůbec vám nevadí, že tam není červená nýbrž oranžová. A já v.l tam tu červenou mít zkrátka musím. Sorry. ) TO ranta: Myslíš to dobře, děkuju. Jenže tady není prostor na změnu. Nemůžu, fakt NE !
Chumpus Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 A co ty Stowy? Mě jako přehlížíš, jo? DYSKRYMYNACEEEEEE!!!
honza71 Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 A co ty Stowy? Mě jako přehlížíš, jo? DYSKRYMYNACEEEEEE!!! Ahoj, přehlížel jsem tě, abych se tě nedotknul. Ale řekl sis o to, tak doufám, že jsi CHLAP ! Jsou hnusný jak prdel !!! Nic ve zlém, ale mě se opravdu nelíbí. Nehodnotím cenu, kvalitu, zvuk značky ... nic takového. Jen jsou podle mého ošklivý !!!
VIPER1 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Kluci, kluci. Vy jste se zas rozvášnili nad svejma oblíbenejma DOXAma a vůbec vám nevadí, že tam není červená nýbrž oranžová. A já v.l tam tu červenou mít zkrátka musím. Sorry. ) TO ranta: Myslíš to dobře, děkuju. Jenže tady není prostor na změnu. Nemůžu, fakt NE ! Já jsem myslel přesně ty na fotce, ne oranžovou variantu. Nebo tam máš té červené málo?
Chumpus Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Tos mohl napsat rovnou, to by se mě fakt nedotklo :D Vždyť já sám běžně píšu o hodinkách že jsou hnusný...Dokonce to i u Stowy pochopím, mě se v týhle barevný kombinaci taky nelíbí, jenom jsem chtěl poradit. Kdyžtak zkus ještě kouknout na Longines HydroConquest, tam se červená taky vyskytuje. A Seamastry beru jako nošení dříví do lesa...
Jaem Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Klasika Omega Seamaster Professional, na watch.de za 1999,-? Pripadne Oris
Messiah Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Co takhle cerny steelfish? muzu jedine doporucit nemaji chybu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ještě jednou vám všem děkuji za dosavadní tipy. Trochu to shrnu a třeba mě dokážete posunout dál. Začnu tím co nechci, ať neztrácíte čas. Nechci ''B'', Omega, Stowa, Orient. Seiko MM jsou krásný, ale myslím, že tam není červená . DOXA má hezký modely jen s oranžovou a tam kde je červená jsou pro mě nepřijatelné ručky. Tak tedy prosím o tipy s : černým ciferníkem, datumem a nějakým červeným prvkem. Dík
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ahoj, tady máš jedny Tudor HYDRONAUT II Chronograph a dej už pokoj . zdroj - http://professionalwatches.com/2009/09/tud...hronograph.html
honza71 Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ahoj Snowe. Nechci chrona. Ty už mám. Nechtěl jsem to vlákno ovlivňovat, ale od včera koukám na tyhle : TUDOR Hydronaut II Date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ahoj Snowe. Nechci chrona. Ty už mám. Nechtěl jsem to vlákno ovlivňovat, ale od včera koukám na tyhle : TUDOR Hydronaut II Date No vidíš, vždyť Ty už vhodného kandidáta máš, jen se v tom chceš utvrdit, viď ? Edit - ráno jsem od Tebe viděl příspěvek a tam byl ještě jiný model od stejné značky na kovu. Byl to právě model Hydronaut II ?
honza71 Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 No vidíš vždyť Ty je už máš, jen si to chceš potvrdit, viď ? Jasně, že chci. Ale narazil jsem jem na ''skalní '' a ne ''kancl'' potapěče. Smůla. Ale vážně, chci si to dobře rozmyslet a tak sháním náměty. Budget je danej a já se v kategorii ''potápky'' neorientuji. Ty Seika vypadaj ukrutně dobře, jen ta červená mi tam chybí. No a na těch TUDORech je tý červený zas možná příliš. Tak jsem z toho jelen. Nebo lama ??? P.S. Ne, Hydronaut II jsem sem ještě nedával.
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Jasně, že chci. Ale narazil jsem jem na ''skalní '' a ne ''kancl'' potapěče. Smůla. Ale vážně, chci si to dobře rozmyslet a tak sháním náměty. Budget je danej a já se v kategorii ''potápky'' neorientuji. Ty Seika vypadaj ukrutně dobře, jen ta červená mi tam chybí. No a na těch TUDORech je tý červený zas možná příliš. Tak jsem z toho jelen. Nebo lama ??? P.S. Ne, Hydronaut II jsem sem ještě nedával. Skalní jsou lepší . Ty a Seika, tomu snad ani nemohu věřit .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.