martin151 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Co na ne rikate Steinhart jo jeste by me zajimalo kdo vi o pilotkach ktere maj ETU 7750 v Top provedeni krome techto.
martin151 Odesláno 22. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 hmm dekuju za velmi vycerpavajici komentare,takhle me nikdo nepresvedci abych si je koupil,jen se bojim te velikosti mam zapesti 17,5cm....
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 hmm dekuju za velmi vycerpavajici komentare,takhle me nikdo nepresvedci abych si je koupil,jen se bojim te velikosti mam zapesti 17,5cm.... Ty 47mm ty budou asi velké, já mám 44mm Chrono a je to jen tak tak...
Hugo14 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) Co na ne rikate Steinhart jo jeste by me zajimalo kdo vi o pilotkach ktere maj ETU 7750 v Top provedeni krome techto. Epos? Edit: Link Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem Hugo14
Duke650 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Záleží jak máš macatou pracku.. měl jsem 47mm s Unitasem a i přes to sexy pomalé hlasité tikání jsem je raději prodal a šel do 44mm se 7750
mmako Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 a) mám zápěstí cca 18cm a 47mm Steinhart jsou na hraně, s originál řemínkem utažené na poslední dírku jsou i tak lehce volné - pořizoval jsem je, když jsem měl o cca 18kg víc, tj. i zápěstí bylo trošku naducanější například IWC 79320 (v pilotkách s chronem) je modifikovaná 7750 (pokud slovem "pilotky" označuješ právě B-Uhren - protože jinak máš top 7750 v např. polovině breitlingů...), principielně v čemkoliv "značkovějším" s chronografem v automatu do šesticiferné ceny bude 7750 vymazlená do nepochopitelna c) trošku uber plyn - nemyslíš si, že tady čeká deset expertů zakleknutých v blocích, aby do dvaceti minut přečetli všechna nová vlákna a odpověděli na všechny otázky, ne? takže ironické děkování není na místě a rozhodně nevyvolává v nikom touhu se angažovat...
mmako Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 jinak jsem zrobil dva vycvaky tedy narychlo: a ze strany ta pazoura má pár milimetrů přes 18cm v obvodu
martin151 Odesláno 22. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 mate pravdu omlouvam se,horka hlava
martin151 Odesláno 22. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 podle te fotky by ty Eposy mohli byt s Etou v Topu,ale jak to zjistit... ale na strankach pisou ze strojek je dekorovan...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 podle te fotky by ty Eposy mohli byt s Etou v Topu,ale jak to zjistit... ale na strankach pisou ze strojek je dekorovan... co je to v Topu? jako že je dekorovaný ? - tak to epos je - na úvodní straně dokonce najdeš článek
martin151 Odesláno 22. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) ja se spatne,vyjadruji a nejsem zadny odbornik v Top myslim ze jsou presnejsi ,coz me stve ze malo vyrobcu pise jaka verze strojku krome nazvu v hodinkach je ...nebo to mam odvodilt podle ceny,treba Archimede stoji s Etou 7750 kolem 20tis a Epos temer dvakrat tolik samozrejme je to lepsi znacka ale me by zajimalo verze strojku je v hodinkach.Lajcky receceno jestli ty drassi treba fortis,epos maj v sobe to same co treba archimedy ....nepocitam jine pouzdro atd..moc me nekamenujte Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem martin151
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Nemyslím si, že ETA ve Fortisu by měla být lepší nebo horší než kdekoliv jinde...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 ja se spatne,vyjadruji a nejsem zadny odbornik v Top myslim ze jsou presnejsi ,coz me stve ze malo vyrobcu pise jaka verze strojku krome nazvu v hodinkach je ...nebo to mam odvodilt podle ceny,treba Archimede stoji s Etou 7750 kolem 20tis a Epos temer dvakrat tolik samozrejme je to lepsi znacka ale me by zajimalo verze strojku je v hodinkach.Lajcky receceno jestli ty drassi treba fortis,epos maj v sobe to same co treba archimedy ....nepocitam jine pouzdro atd..moc me nekamenujte ETA 7750 stojí cca 10000 korun - zbytek ceny tvoří ozdůbky,velkolepost značky a spousta dalších zákulisních srágorek, které zvyšují cenu jako celek = stejnou 7750 najdeš v hodinkách od cca 15t do 110t, akorát ta za 110t je víc ošmirglovaná, aby líp vypadala x na funkci (přesnost) to nemá vliv
Bert Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Zkus kouknout na www.tourbywatches.com - mají tam sice některé věci jako coming soon, ale ze stávající produkce se dá odhadnout co to bude.
spiderer Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Koukam ze Tourby uz ten Unitas celkem umi!
majorZeman Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Koukam ze Tourby uz ten Unitas celkem umi! peknej strojecek :-)
spiderer Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Taky zajimavy, sice 10 tisic EUR je dost,a le na to ze to je dost zdobeny to na me nepusobi ani jako uplnej kyc, ale sorry za OT.. Co se tyce tematu, myslim, ze at koupis jakoukoliv 7750, tak nebudes mit s presnosti problem, pokud chces mit jistotu a hodnoty na papire, kup si hodinky kde budes mit COSC certifikat a budes vedet kolik maximalne muzou mit odchylku Na druhou stranu ti muzou i "obycejne" Steinharty bezet uplne stejne a to tam ani nemusi byt "TOP" strojek..
Bert Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 To Spiderer, majorZeman: no právě proto jsem to sem postnul. Myslím, že v této cenové kategorii stojí za shlédnutí a zamyšlení.
Potkan Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 podle te fotky by ty Eposy mohli byt s Etou v Topu,ale jak to zjistit... ale na strankach pisou ze strojek je dekorovan... ..ty Eposy jsem viděl, strojek je nádhernej, i když jsou za 40t.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se