gougy Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Žluté prošití řemene ze spodní strany. Mohlo to být naopak ? Řemen se nádherně nosí, nic pohodlnějšího jsem na ruce neměl. Co řemen, ale fotka se Ti dneska ráno podařila
Kobliha Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Nádhera! Jen si pořád říkám, jestli jsou tak krásné ty hodinky, nebo to dělají ty fotky!
Kobliha Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Ve skutečnosti jsou ještě hezčí. Neumím fotit. Taky bych tak chtěl "neumět fotit". Každopádně gratuluji jak k hodinkám, tak fotkám.
FoxTrader Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Ta ČB fotka s tou hřídelí, či co to je.. tak tahle mě dostala! Terminátor v éře němého filmu, ale s digitální kvalitou! Nebudu podlézat, ale tomu se snad říká umění.
synek Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Tak, ta poslední fotka nemá chybu. Nejseš profi fotograf? Samozřejmě hodiny super.
gerhard Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Noooo velmi fotogenicke hodky,pacia sa.
911 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 ty voe, jestli to byl s tou vlajkou fakt zamer, tak smekam.
Diamondking Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Aldo, ta barevná fotka je parádní a jsou to fakt ku***sky krásné hodinky Nemohl by jsi mi poslat větší rozlišení na tapetu pleas?
StanoBare Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 K úplne perfekto fotke mi trošku vadí to svetlo prechádzajúce medzerou v stole. Dosť priťahuje oči...skúste si ju zakryť ako sa záber ukľudní a hodinky to ešte viac zvýrazní. Ale samozrejme, sú to fotky z vonku...nedá sa vždy dokonale naaranžovať. Inak sú to veľmi dobré fotky.
PhoeniX Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Dik Těším se, až budu mit makro objektiv. Tohle je všechno ořez. Tak už se těším. Protože je škoda, že na chronomagu není podobných vláken více. A ty hodinky by si to dozajista zasloužily.
lib Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Dik Těším se, až budu mit makro objektiv. Tohle je všechno ořez. Ukaž pár fotek Damasku a obratem Ti pošlou profi zrcadlovku. Jestli tedy nejsou úplně blbí.
PhoeniX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Hej Aldo! Jsi Bůh. Nemohu uvěřit vlastním očím aneb sním či bdím...
StanoBare Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Na mna už viac farebne upravovaná (alebo nejake foto filtre? nerozumiem sa veľmi tomu), ale v pohode, ma to dobrú atmosféru...ale, ak to je Aldova ruka, toto nemohol sám nacvakať, jedine že taká šikovná zadovka pravou rukou, alebo samospúšť? Posunul to celé ešte viac dopredu.
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Nojo, takhle ty Damasko vypadají skoro jako hezké hodinky
lib Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Upravene v PS. Prej se tomu říká cross procesing nebo jak. Je to moje ruka, použil jsem snap režim. To je super! Jdu se podívat, co to je "snap režim" a jestli to mám taky.
lib Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 pokud je tím myšleno seriové snímání , tak máš Tak to se mi ulevilo. Není nad to vědět, jaký netušený možnosti jeden má
lib Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 No není to sériové snímání. Je to pevné zaostření na vzdálenost, kterou si nastavím např. 1m, 2m, 4m atd. Nastavím clonu jakou chci a ovlivňuji hloubku ostrosti. Výborná funkce pro pouliční fotografii. Nastavíš foťák a cvakáš jednu fotku za druhou bez jakehokoliv ostření. Důležitý je mít na to objektiv. to umíme taky To je dobrý vědět, ale radši si otevřu Pálavu, když máme ten pátek
WEIDER Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 tak ještě jeden pokus, trochu méně ořezený Tak tato fotka je dost dobra.Napad pochvalujem.
MarcelG Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 ku..a Aldo, myslím, že zrovna Tobě ten workshop focení u Nikose dal asi maximum pro Tvůj rozjezd, mám takový dojem, pokud se pletu, klidně mě oprav!! Fotky parádní, ty poslední dvě, no, spíše tři - paráda, to se mi líbí strašně moc!!!!Pašák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se