Návštěvník Alda Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Diky Bellsi. Jsem rad ze se libi. Ty tvoje pecky me tesi kazdy den. Honem tam zase neco dej. Dival jsem se na Alpiny, Fortisky, ale kdepak, Magretky neprekonaly ani jedny A ty remeny...parada.
Bells Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 To tě budu muset ještě jednou trošku zklamat, protože teď připravuju ještě jednou Fortisky, než budou zase Magretky, u těch mi už za tu dobu i trošku dochází inspirace jak je ještě nafotit, respektivě s čím
Návštěvník Alda Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 To tě budu muset ještě jednou trošku zklamat, protože teď připravuju ještě jednou Fortisky, než budou zase Magretky, u těch mi už za tu dobu i trošku dochází inspirace jak je ještě nafotit, respektivě s čím Vubec nevadi, Fortisky jsou fajne, hodne libive. Tesim se.
Návštěvník Alda Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Hezký ženský nezklamou tak tak...
Návštěvník Alda Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Opet uzasny zapad, pohodicka u kavy v hrnku, co uz neco zazil a jeden vcerejsi wristshot.
Návštěvník Alda Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Zkousim canvas a musim rict, ze tyhle hodinky jsou pro nej stvorene. Shell cordovan super, nato super, ale canvas jim podle me sedne nejvic. Jeste sehnat nejaky fajny canvas nato.
tano Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Zkousim canvas a musim rict, ze tyhle hodinky jsou pro nej stvorene. Shell cordovan super, nato super, ale canvas jim podle me sedne nejvic. Jeste sehnat nejaky fajny canvas nato. Sedi jim paradne a ta Camelka, ta tam take patri. Doufam, ze je to tezka-zluta .
Návštěvník Alda Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ales dobre to mas Dik Janko. A co ten tvuj canvas ? Dari se ?
jankoxxx Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Prave ze sa vobec nedari. Uz som mal asi 4 pokusy, ale vobec to neni podla mojich predstav. Podkladovy material mam uz ako tak porieseny, ale celkova konstrukcia je zatial nepresvedciva.
Návštěvník Alda Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Prave ze sa vobec nedari. Uz som mal asi 4 pokusy, ale vobec to neni podla mojich predstav. Podkladovy material mam uz ako tak porieseny, ale celkova konstrukcia je zatial nepresvedciva.Zacatky jsou vzdy tezke, ale verim, ze nato canvas od Janka bude. Ja uz jsem mel vybrany, ale zjistil jsem, ze ve 20mm sirce neni
jankoxxx Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ales, je to vsetko komplikovane. 100% rucna praca bez akejkolvek masiny... od zaciatku roku som zavaleny pracou. Ak to takto pojde dalej tak nebudem musiet ciastocne mechanizovat.. Popri tom uz skoro vobec nemam cas na nove veci, co ma trosku mrzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se