Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 pánové kdo je máte - prosím o nějaké pozitivní/negativní zkušenosti
PhoeniX Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 A je vymalováno aneb stará láska... Jak je to s tou korozí?
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 (upraveno) A je vymalováno aneb stará láska... Jak je to s tou korozí? koroze mě nezajímá - zajímá mě primárně strojek a sekundárně se zabývám jestli mi nebude vadit leštěná luneta Upraveno 26. ledna 2010 uživatelem YPO
Peta-Biker Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 obrovské plus vidím v tom, že krom lunety to není lesklé - na to lesklé se stačí blbě podívat a je tam škrábanec.
Malaket Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Jdi do 305, to je to pravé pro tebe!
lolohh Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 ...jestli mě nebude vadit leštěná luneta Aspoň si pak budem ukazovat škrábance.
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Jdi do 305, to je to pravé pro tebe! to je už moc drahý, ale jsou pěkný, sice né moc univerzální, ale pěkný - leda, že bych prodal ty sinn
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 já vím co to je - dokonce jsem je měl na panerai večeři v ruce - líbí se mi na nich, že mají větší číselník než "staré" submersible x nevypadá to jako okno do ponorky, ale to bude tím , že mají 47 mm
PhoeniX Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 TOOL A taky mají plastické indexy na "6" a "12".
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 TOOL A taky mají plastické indexy na "6" a "12". tady máš srovnání
Dantechno Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 tady máš srovnání Libi se mi ty ocelovy - mensi , jen mi vadi kyklop.....
zdr Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Noja mam stale zmiesany pocit z 312 nejak to nni ono. Nastastie mam moznost si ich zamienat s kamosom co ma ine modely pam ako ja a nesiel by som do nich. Co sa mi tam nepaci je chod rotora ako skacka, vykusnute okno na datum a rucisky strieborne.Ale je to subjektyvny nazor. Inac 305 su super rozmyslam nad nimi . Anechces pockat na 351?
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Noja mam stale zmiesany pocit z 312 nejak to nni ono. Nastastie mam moznost si ich zamienat s kamosom co ma ine modely pam ako ja a nesiel by som do nich. Co sa mi tam nepaci je chod rotora ako skacka, vykusnute okno na datum a rucisky strieborne.Ale je to subjektyvny nazor. Inac 305 su super rozmyslam nad nimi . Anechces pockat na 351? ako skacka - cože to dělá ? když to čtu jako celek tak nechápu, proč si je kupoval - he he
bohus76 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 ako skacka - cože to dělá ? Podle mě to znamená,že poskakuje.
speedmaster Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Desne se skrabe luneta. I o obleceni. :-( Ale pocital jsem s tim, tak jsem si objednal 2 pixly Cape Codu, protoze pod 50 USD zase neposilaji do Evropy. S tema je prdel panove... Brzo je poslu do sveta, protoze cekam na ty keramicke, ted predstavene na SIHH. Ty se skrabat od obleceni pravdepodobne nebudou :-) Jenze zase na ne budu cekat urcite min. pul roku.
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Desne se skrabe luneta. I o obleceni. :-( Ale pocital jsem s tim, tak jsem si objednal 2 pixly Cape Codu, protoze pod 50 USD zase neposilaji do Evropy. S tema je prdel panove... Brzo je poslu do sveta, protoze cekam na ty keramicke, ted predstavene na SIHH. Ty se skrabat od obleceni pravdepodobne nebudou :-) Jenze zase na ne budu cekat urcite min. pul roku. a co rotor ? skacka, skacka ?
Peta-Biker Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 asi jak ten tvůj člobrda f tom obrázku, ypo.
tombed Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 a neměla tam být SKANSKA ? dělám si prdel, taky myslím, že zdr myslel ...skáká... což by ovšem asi nemělo, což? Desne se skrabe luneta. I o obleceni. :-( Ale pocital jsem s tim, tak jsem si objednal 2 pixly Cape Codu, protoze pod 50 USD zase neposilaji do Evropy. S tema je prdel panove... Brzo je poslu do sveta, protoze cekam na ty keramicke, ted predstavene na SIHH. Ty se skrabat od obleceni pravdepodobne nebudou :-) Jenze zase na ne budu cekat urcite min. pul roku. co s tím děláte chlapi? na 88 je taky leštěná luneta a je relativně v poho... ale nejsem zase extra püntlich, spíše je zaťapaná než poškrábaná... Do světa? stoupám si do imaginární fronty...
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 a neměla tam být SKANSKA ? dělám si prdel, taky myslím, že zdr myslel ...skáká... což by ovšem asi nemělo, což? no jo, jsou to skákací srágory s vošoupanou lunetou - zaměřím se rači na něco jinýho a nebo pudu na pivo ... to bude nejlepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se