matt81 Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 No nič...moje prvé “dospelacke” hodinky boli Zenith EP1969. Najvyšší čas sa opäť vrátiť k tejto značke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 @pepyczek lumi je slabší, ale čitelnost je velmi dobrá. Díky titanu jsou lehoučký a občas se musím ujistit, že na tom zápěstí vůbec jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Dlouho jsem tady nic nedal. Origo řemen je fajn, tah je extra pohodlný, ale tohle nové přezutí je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 tohle je mnohem lepší než origo řemen, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Díky mně se ten origo tmavě hnědy krokouš libí, je pohodlný a podšitý gumou (?), takže se ani nepřetáčí, když je zapnut volněji. Ale je dost tenký, což hodinkám dává trochu formálnější charakter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 před 3 hodinami, ondrejm napsal: Díky mně se ten origo tmavě hnědy krokouš libí, je pohodlný a podšitý gumou (?), takže se ani nepřetáčí, když je zapnut volněji. Ale je dost tenký, což hodinkám dává trochu formálnější charakter. áno, origo remeň je podšitý gumou. Tento tvoj na fotke je prosím ťa aký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 před 15 hodinami, ondrejm napsal: Díky mně se ten origo tmavě hnědy krokouš libí, je pohodlný a podšitý gumou (?), takže se ani nepřetáčí, když je zapnut volněji. Ale je dost tenký, což hodinkám dává trochu formálnější charakter. Pekny je, ale za me origo krokous je lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Přidám ještě odvrácenou stranu. Ač trošku se smutkem, protože jsem si díky focení všiml nepatrného záseku u spony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) Foto ze včera, na ruce i dnes Upraveno 6. října 2020 uživatelem Peta M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Pořád je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Máte to krásný, Zenith mám stále zarytý hluboko pod kůži a snad již brzy zase nějaký kousek dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Já je v podstatě koupil náhodou, ale taky se mi dostaly hluboko pod kůži, tak držím palce, ať to je co nejdříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Ja je taky stale mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Zase to tady rozhýbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V 31. 7. 2020 v 13:26, drack2 napsal: I neskeletony jsou fajn V 14. 7. 2020 v 17:24, Maxmillian napsal: Skeletony jsou fajn. Ahoj kluci, jak jste na tom s přesností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ahoj kluci, jak jste na tom s přesností?Předchozí majitel takhle. Já sám přesnost neměřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 3 hodinami, Maxmillian napsal: Předchozí majitel takhle. Já sám přesnost neměřil. Děkuju. Ani nevíš, jak mne tato zpráva potěšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 V 22. 10. 2020 v 15:42, balonovy.letc napsal: Ahoj kluci, jak jste na tom s přesností? Popravde jsem to uz dele nesledoval. Jak jsem doma, tak nejsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se