DavidC3 Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Auta, squash... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Tmavé pivo a dobrá spoločnosť. Viac netreba No a ešte hory, bajk, voda, autá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 bike, onlajny, taky lyže, voda, knížky, portské, kvalitní červené víno, tequila, bílý rum a koktejly, hory, moře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 bike, onlajny, taky lyže, voda, knížky, portské, kvalitní červené víno, tequila, bílý rum a koktejly, hory, moře... Portske musi byt!! A najlepsie priamo v Porte. Nie je nic lepsie, nez sa nechat zostrelit ochutnavkami pocas horuceho vecera na pobrezi Atlantiku. Stale tu na mna caka jeden 10 rocny Calem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Vidíš, při tom v Portě se vlastně vůbec nevyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Vidíš, při tom v Portě se vlastně vůbec nevyrábí. No ako sa to vezme. Presuje sa urcite par kilometrov proti toku Doura, ale najslavnejsie rodiny stale sidlia v Porte a pokial tie tisiclitrove sudy neboli atrapy, tak tam maju aj sklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Portske musi byt!! A najlepsie priamo v Porte. Nie je nic lepsie, nez sa nechat zostrelit ochutnavkami pocas horuceho vecera na pobrezi Atlantiku. Stale tu na mna caka jeden 10 rocny Calem. Tak včera jsem načal konečně portské, které jsem dostal asi před rokem v tombole v minulé firmě. Přestože mi víno vůbec nechutná, tohle nebylo až tak špatné Jinak co se koníčků týče, miluji peníze. Samozřejmě že nejvíc vlastní , ale vůbec i články a diskuse o financích, finančních produktech (mám aktuálně 16 účtů a 4 smlouvy s devizovými společnostmi a vypadá to, že to není konečné číslo ). Na Měšci mi i vyšlo pár článků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 (upraveno) Portske musi byt!! A najlepsie priamo v Porte. Nie je nic lepsie, nez sa nechat zostrelit ochutnavkami pocas horuceho vecera na pobrezi Atlantiku. Stale tu na mna caka jeden 10 rocny Calem. vidíš a já tam ještě nebyl, to se musí napravit... abych byl spravedlivý, chutná mi i sherry, prostě tyhle vínovice nebo jak to nazvat, odborníci prominou, mám rád... Upraveno 30. ledna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Počítače a taky práce. Je to můj splněný sen. I když se to od toho snu dost liší ale jo jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Portske musi byt!! A najlepsie priamo v Porte. Nie je nic lepsie, nez sa nechat zostrelit ochutnavkami pocas horuceho vecera na pobrezi Atlantiku. Stale tu na mna caka jeden 10 rocny Calem. ....ti slováci se po rozdělení nemají zase tak špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Jinak co se koníčků týče, miluji peníze. Samozřejmě že nejvíc vlastní , ale vůbec i články a diskuse o financích, finančních produktech (mám aktuálně 16 účtů a 4 smlouvy s devizovými společnostmi a vypadá to, že to není konečné číslo ). Na Měšci mi i vyšlo pár článků. Taky miluju peníze, já ovšem jen platonicky. Aktuálně nemám ani jeden účet (ani malinkej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Vidím že jsem tady správně a teď čtu nádhernou knihu,, ZÁKLADY MUŽSKÉHO ŠOVINISMU,, , která by měla být biblí každého muže, tam se dozvíte, jak jsou mužské koníčky důležité a ušlechtilé a pomáhají k celkovému obohacení našeho světa. Pro zájemce, kteří chtějí ztratit iluze o ženách klikněte na link, ostatní se na to ani rači nedívejte :-) http://www.kosmas.cz/knihy/62192/zaklady-muzskeho-sovinismu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Jsem paf z některých aut, motorek a techniky obecně (odmalička). Miluju víno (portské nevyjímaje). Miluju ženy. Určitě cestování, to je moje velká vášeň. Hlavně horstva a lesy...chjo...ve vteřině jsem tam... 4 salamio: parádní finální knihovna, už se nestěhuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Knihy a to hodně, lyže, fotografování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Vidím že jsem tady správně a teď čtu nádhernou knihu,, ZÁKLADY MUŽSKÉHO ŠOVINISMU,, , která by měla být biblí každého muže, tam se dozvíte, jak jsou mužské koníčky důležité a ušlechtilé a pomáhají k celkovému obohacení našeho světa. Pro zájemce, kteří chtějí ztratit iluze o ženách klikněte na link, ostatní se na to ani rači nedívejte :-) http://www.kosmas.cz/knihy/62192/zaklady-muzskeho-sovinismu/ Znám .... sqvěle jsem se bavil .... pak jsem ji dal kamarádovi k narozeninám ... jeho žena je také psycholožka .... okamžitě mě diagnostikovala ... "to ti musel dát jen naprostý debil" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Cizí kraje, víno, maso (nejlépe sušené), ostré = pálivé jídlo, sci-fi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Ještě jsem zapoměl : Jižní Čehcy, speciálně Táborsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Cizí kraje, víno, maso (nejlépe sušené), ostré = pálivé jídlo, sci-fi... ježíši já zapomněl na chilli papričky, peperonchiny .... já je baštím snad ke všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 ježíši já zapomněl na chilli papričky, peperonchiny .... já je baštím snad ke všemu Já si před pár lety dovezl semínka Habaneros, tchýně mi vypěstovala papričky, já je nasušil a dodnes z toho žiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Já si před pár lety dovezl semínka Habaneros, tchýně mi vypěstovala papričky, já je nasušil a dodnes z toho žiju víš že obsahují látku Capsaicin ? Má anesteticko analgetické účinky, dráždí receptory podobně jako endorfinové opiáty ... a mimo to je prevencí před karcinomem tl.střeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se