Helex Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 kytary a hudba vůbec, kafe, sci-fi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nejvíc asi muzika, mám něco přes 1500 alb, hlavně v mp3, jelikož by se to těžko skladovalo. Každý album jsem minimálně 1x slyšel. V posledních měsících jsem poslech omezil, jelikož na hodinky nejraději koukám potichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kromě hodinek a nožíků? Pink Floyd, japonský šerm a karate, dějiny Izraele a židovského národa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nevíš kde by se nejlépe v Praze daly koupit spaghetti pepperonciny? Ze všech italskej obchůdků co znám zmizely díky Conrad ... netuším, když něco potřebuji tak poprosím známou z Itálie, co jezdí 1x měsíčně na návštěvu a vše mi doveze - tedy pokud zrovna neletí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Nevíš kde by se nejlépe v Praze daly koupit spaghetti pepperonciny? Ze všech italskej obchůdků co znám zmizely díky Conrad Kvalitní špagety téměř kdekoliv a čerstvé papričky v každém hitlermarketu. Pak už jen olio extra virgine, alio, pasta al dente a peperončiny a je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Za mě Kitesurfing v létě, teď v zimě když je všude kopa sněhu Kitesnowboarding, dobré víno a jídlo, finance- investice na burze. Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem sava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Dosť dlho ma brali vreckové PC (PDA, pocket PC), neskôr komunikátory a všetko, čo k tomu patrilo. Milo ma prekvapilo, že sú tu aj dvaja "strelci". Za juniora som strieľal vzduchovku a neskôr malokalibrovku. Dnes mi okrem hodiniek, sem-tam nedá spať Air Arms Pro Sport - vzduchovkári už vedia. Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem martin1974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 kluci neblbnete, uz tu bylo cukani poohlidnout se po britve, ted zase vzpominam na parchantska leta a vzduchovku... blbejsi forum jsem si vybrat nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Cvičit, cvičit, cvičit. Neřekl bych přimo kulturistika ale spiše neco co mne udrži fit a sexy No a to už jsme u dalšiho koničku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ... netuším, když něco potřebuji tak poprosím známou z Itálie, co jezdí 1x měsíčně na návštěvu a vše mi doveze - tedy pokud zrovna neletí :-) OT: V praze na Letne ve Smeralove ulici je jakysi italsky obchod. Nikdy jsem v nom ale nebyl. Jestli je zajem, muzu se tam stavit a na spagety pepperoni se preppat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Osobně ujíždím na skvělém jídle a pití (z alkoholu ryze víno, jinak jsem šílený na kafe). A sem tam je třeba se na něčem projet, takže motorka, čtyřkolka a něco na čyřech kolech s pohodlnými sedadly, abych se do nich vešel:-) PS. co se týče pálivých přísad, miluji je a můj zdroj je zde http://www.paliveomacky.cz/ Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 sport (beach)volleyball, fotbal, florbal, kolo, brusle, crossovy trenazer me ted zacal dost bavit, ping pong..... pavouci a stiri a tropicky hmyz PC hudba a zpev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 rychly motorky,chlast,jsem pomerne slusnej kuchar,hokej a taky hledam veci,co rychle zahazovali clenove Wehrmachtu pri uprku k americkejm pozicim,ale spis lezu po lese s detikem,abych vypadnul z centra naseho mesta plnyho rusaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Taky něco rychle odhazuješ(hodinky třeba?) ,když prcháš před těma rusákama???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 ... ráže .50 To me zajima... Desert nebo Falcon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 ...sem-tam nedá spať Air Arms Pro Sport - vzduchovkári už vedia. Vynikajici volba! Plynovky a vetrovky me vzdy odrazovali "prislusenstvim". Tohle beru za vrchol pakovek v kategorii do 1000usd. Nestrilel jsem z ni, ale videl nazivo to zpracovani Laboroval jsi vykon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 To me zajima... Desert nebo Falcon? Psal jsem Black Power takže tohle na obr. vlevo a tohle v pravo, ale to je .45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Šachy, knihy, historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 (upraveno) OT: V praze na Letne ve Smeralove ulici je jakysi italsky obchod. Nikdy jsem v nom ale nebyl. Jestli je zajem, muzu se tam stavit a na spagety pepperoni se preppat ... Byl bych ti vděčen Upraveno 1. února 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Kvalitní špagety téměř kdekoliv a čerstvé papričky v každém hitlermarketu. Pak už jen olio extra virgine, alio, pasta al dente a peperončiny a je hotovo. Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se