Přejít na obsah

Na čem ještě ujíždíte?

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nejvíc asi muzika, mám něco přes 1500 alb, hlavně v mp3, jelikož by se to těžko skladovalo. Každý album jsem minimálně 1x slyšel. V posledních měsících jsem poslech omezil, jelikož na hodinky nejraději koukám potichu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíš kde by se nejlépe v Praze daly koupit spaghetti pepperonciny? Ze všech italskej obchůdků co znám zmizely díky Conrad

... netuším, když něco potřebuji tak poprosím známou z Itálie, co jezdí 1x měsíčně na návštěvu a vše mi doveze - tedy pokud zrovna neletí :-)

Odkaz ke komentáři

Nevíš kde by se nejlépe v Praze daly koupit spaghetti pepperonciny? Ze všech italskej obchůdků co znám  zmizely díky Conrad

Kvalitní špagety téměř kdekoliv a čerstvé papričky v každém hitlermarketu. Pak už jen olio extra virgine, alio, pasta al dente a peperončiny a je hotovo.

Odkaz ke komentáři

Dosť dlho ma brali vreckové PC (PDA, pocket PC), neskôr komunikátory a všetko, čo k tomu patrilo. Milo ma prekvapilo, že sú tu aj dvaja "strelci". Za juniora som strieľal vzduchovku a neskôr malokalibrovku. Dnes mi okrem hodiniek, sem-tam nedá spať Air Arms Pro Sport - vzduchovkári už vedia. ;)

post-1627-1264973519.jpg

Upraveno uživatelem martin1974
Odkaz ke komentáři

... netuším, když něco potřebuji tak poprosím známou z Itálie, co jezdí 1x měsíčně na návštěvu a vše mi doveze - tedy pokud zrovna neletí :-)

OT:

V praze na Letne ve Smeralove ulici je jakysi italsky obchod. Nikdy jsem v nom ale nebyl. Jestli je zajem, muzu se tam stavit a na spagety pepperoni se preppat ...

Odkaz ke komentáři

Osobně ujíždím na skvělém jídle a pití (z alkoholu ryze víno, jinak jsem šílený na kafe). A sem tam je třeba se na něčem projet, takže motorka, čtyřkolka a něco na čyřech kolech s pohodlnými sedadly, abych se do nich vešel:-)

PS. co se týče pálivých přísad, miluji je a můj zdroj je zde http://www.paliveomacky.cz/

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

...sem-tam nedá spať Air Arms Pro Sport - vzduchovkári už vedia. ;)

Vynikajici volba! Plynovky a vetrovky me vzdy odrazovali "prislusenstvim". Tohle beru za vrchol pakovek v kategorii do 1000usd. Nestrilel jsem z ni, ale videl nazivo to zpracovani :notworthy:

Laboroval jsi vykon?

Odkaz ke komentáři

OT:

V praze na Letne ve Smeralove ulici je jakysi italsky obchod. Nikdy jsem v nom ale nebyl. Jestli je zajem, muzu se tam stavit a na spagety pepperoni se preppat ...

Byl bych ti vděčen

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Kvalitní špagety téměř kdekoliv a čerstvé papričky v každém hitlermarketu. Pak už jen olio extra virgine, alio, pasta al dente a peperončiny a je hotovo.

Dovolil bych si oponovat,když jsou přidané přímo při výrobě pasty je to daleko lepší,než když do normálních zamícháš papričky i když čerstvé,těmi je ale možno pro zvýraznění chuti pepperoncini posypat

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...