polda.p Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 vraby napsal: Na koho jsem plivnul? Možná jsem to napsal blbě......Pochopil jsem to tak. že si myslíš že ona je nasazená na sponovačku......
vraby Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 polda.p napsal: Možná jsem to napsal blbě......Pochopil jsem to tak. že si myslíš že ona je nasazená na sponovačku...... V pohodě,asi jsme si nerozumněli.Ona(?) nakupuje docela za slušný chehtáky tj.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Nechcete sem dát odkaz na aukci, ať to nemusím hledat?
filo-boxer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Kamil napsal: Nechcete sem dát odkaz na aukci, ať to nemusím hledat? http://www.aukro.cz/item901549757_prim_spo...av_luxusni.html
ricous Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Já od uvedeného prodejce koupil cibule Zenith - oproti popisu v aukci měly popraskaný ciferník. Prodejce na mou reklamaci reagoval vrácením peněz po zaslání hodinek.
pepan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Citizencz se stane štasným výhercem sukce krásných prim sportů přejme mu to a gratulujem.
vraby Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) pepan napsal: Citizencz se stane štasným výhercem sukce krásných prim sportů přejme mu to a gratulujem. No snad se do toho nikdo neznalej nezamotá a nevyfoukne mu je,určitě by to byla škoda. Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem vraby
pepan Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Musíme mu držet palce a doufat že dost přihodil aby o ten super kousek skoro NOS stav nepřišel.
mischa Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 vraby napsal: Nová taktika prodejce.citizenCZ se drží zatím cca na 6tis. a nastupuje hana0806 taky několik příhozů cca.za 8tis. Až je mi z toho pána špatně.To mischa je on ten prodejce? Ne.
Honza.manta Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak i tohle je cena PS2, kam se hrabe citizenCZ - uvidíme, jestli to někdo dá. http://www.aukro.cz/item906934454_hodinky_...y_original.html
Návštěvník pepahop Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Honza.manta napsal: Tak i tohle je cena PS2, kam se hrabe citizenCZ - uvidíme, jestli to někdo dá. http://www.aukro.cz/item906934454_hodinky_...y_original.html Hm, tak oproti včerejšku o něco poskočily
dollface Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Když už je zde toto téma, tak by mě zajímalo, zda tyto Sporty 2 mají takovou cenu? Takových jsem viděl velmi málo. http://www.aukro.cz/item906934454_hodinky_...y_original.html
Honza.manta Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 dollface napsal: Když už je zde toto téma, tak by mě zajímalo, zda tyto Sporty 2 mají takovou cenu? Takových jsem viděl velmi málo. http://www.aukro.cz/item906934454_hodinky_...y_original.html O dva příspěvky zpátky jsem je dával k lepšímu jako špatný vtip - jsou tak minimálně třikrát předražené - alespoň podle mého. I když pro každého asi mají jinou cenu.
dollface Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Honza.manta : Citovat O dva příspěvky zpátky jsem je dával k lepšímu jako špatný vtip - jsou tak minimálně třikrát předražené - alespoň podle mého. I když pro každého asi mají jinou cenu. Omlouvám se, nevšiml jsem si. To je pravda i tohle si může najít kupce, jen mě překvapila ta cena.
Biges Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Honza.manta napsal: O dva příspěvky zpátky jsem je dával k lepšímu jako špatný vtip - jsou tak minimálně třikrát předražené - alespoň podle mého. I když pro každého asi mají jinou cenu. Vtipný je komentář o "dílech z druhovýroby", přitom ten řemínek rozhodně není originální. Před nějakou dobou jsem koupil tenhle model v přibližně stejném stavu za 1500 a pak si říkal, jak jsem přeplatil... no stane se edit: Jo a také jsem si všiml, že nějak podražily. Upraveno 1. února 2010 uživatelem Biges
Honza.manta Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Biges napsal: Vtipný je komentář o "dílech z druhovýroby", přitom ten řemínek rozhodně není originální. Před nějakou dobou jsem koupil tenhle model v přibližně stejném stavu za 1500 a pak si říkal, jak jsem přeplatil... no stane se edit: Jo a také jsem si všiml, že nějak podražily. No budiž jí omluvou, že tam píše, že ten řemínek je nový a přidá ho k hodinkám. Teď jsem se právě naprdnul - přihodil jsem si 1K na ty samé a možná, že i hezčí a ono to nestačilo nějaký ibobes je chtěl víc než já. Fuj na to!
Návštěvník tolja Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Honza.manta napsal: No budiž jí omluvou, že tam píše, že ten řemínek je nový a přidá ho k hodinkám. Teď jsem se právě naprdnul - přihodil jsem si 1K na ty samé a možná, že i hezčí a ono to nestačilo nějaký ibobes je chtěl víc než já. Fuj na to! Škoda že jsi ten bastl nevyhrál, určitě by ti slušel. Máš možnost to u rfeb dohnat, ale cena nějak stoupá - asi i tvojí zásluhou. Jsou z nich hodinky s příběhem na Chronomagu. Upraveno 1. února 2010 uživatelem tolja
docent_tecka Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Honza.manta napsal: No budiž jí omluvou, že tam píše, že ten řemínek je nový a přidá ho k hodinkám. Teď jsem se právě naprdnul - přihodil jsem si 1K na ty samé a možná, že i hezčí a ono to nestačilo nějaký ibobes je chtěl víc než já. Fuj na to! to bud rad, ze te "bobes" prestrelil a priste se pred prihozem poradne mrkni aspon na ty katalogove fotky, co sem na forum dal accutron, at prihodis litr na neco, co ma cenu . ted sis prihodil litr na pekne pouzdro, u ktereho nekdo jen vymenil cifernik, aby byly zajimavejsi.... edit - tolja byl rychlejsi... Upraveno 1. února 2010 uživatelem docent_tecka
Honza.manta Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 tolja napsal: Škoda že jsi ten bastl nevyhrál, určitě by ti slušel. Máš možnost to u rfeb dohnat, ale cena nějak stoupá - asi i tvojí zásluhou. Jsou z nich hodinky s příběhem na Chronomagu. Jestli myslíš ty ručky - tak ty mne trochu mrzely, ale já jsem schopen sehnat ty správné a tu vnitřní lunetu myslím taky. Já vím, že to není košér, ale pro mne samého byl důležirý ten číselník a pouzdro - oboje moc hezké, alespoň pro mne.
docent_tecka Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Honza.manta napsal: Jestli myslíš ty ručky - tak ty mne trochu mrzely, ale já jsem schopen sehnat ty správné a tu vnitřní lunetu myslím taky. Já vím, že to není košér, ale pro mne samého byl důležirý ten číselník a pouzdro - oboje moc hezké, alespoň pro mne. sehnat vnitrni armovaci krouzek ve spravne barve vyzaduje docela usili. asi nejzajimavejsi je to pouzdro, ktere je z predni strany "brousene", takze se pomerne hure shani v zachovalem stavu - je dobre vzit v potaz, ze se jedna o jeden z prvnich typu sportek2, takze byvaji dost ojete..... a taky casto pri opravach bylo nahrazovano pouzdrem sice novym, ale hladkym.... takze znova, v zajmu ochrany tvych penez nejdriv mrkni na katalog
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se