Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  polda.p napsal:
Možná jsem to napsal blbě......Pochopil jsem to tak. že si myslíš že ona je nasazená na sponovačku......

V pohodě,asi jsme si nerozumněli.Ona(?) nakupuje docela za slušný chehtáky tj.

Odesláno

Já od uvedeného prodejce koupil cibule Zenith - oproti popisu v aukci měly popraskaný ciferník. Prodejce na mou reklamaci reagoval vrácením peněz po zaslání hodinek.

Odesláno (upraveno)
  pepan napsal:
Citizencz se stane štasným výhercem sukce krásných prim sportů přejme mu to a gratulujem. :smoke:

No snad se do toho nikdo neznalej nezamotá a nevyfoukne mu je,určitě by to byla škoda.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno
  vraby napsal:
Nová taktika prodejce.citizenCZ se drží zatím cca na 6tis. a nastupuje hana0806 taky několik příhozů cca.za 8tis. Až je mi z toho pána špatně.To mischa je on ten prodejce?

Ne.

Odesláno
  dollface napsal:
Když už je zde toto téma, tak by mě zajímalo, zda tyto Sporty 2 mají takovou cenu?

Takových jsem viděl velmi málo.

http://www.aukro.cz/item906934454_hodinky_...y_original.html

O dva příspěvky zpátky jsem je dával k lepšímu jako špatný vtip - jsou tak minimálně třikrát předražené - alespoň podle mého. I když pro každého asi mají jinou cenu.

Odesláno

Honza.manta :

Citovat
O dva příspěvky zpátky jsem je dával k lepšímu jako špatný vtip - jsou tak minimálně třikrát předražené - alespoň podle mého. I když pro každého asi mají jinou cenu.

Omlouvám se, nevšiml jsem si. To je pravda i tohle si může najít kupce, jen mě překvapila ta cena.

Odesláno (upraveno)
  Honza.manta napsal:

Vtipný je komentář o "dílech z druhovýroby", přitom ten řemínek rozhodně není originální.

Před nějakou dobou jsem koupil tenhle model v přibližně stejném stavu za 1500 a pak si říkal, jak jsem přeplatil... no stane se :)

edit: Jo a také jsem si všiml, že nějak podražily.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
  Biges napsal:
Vtipný je komentář o "dílech z druhovýroby", přitom ten řemínek rozhodně není originální.

Před nějakou dobou jsem koupil tenhle model v přibližně stejném stavu za 1500 a pak si říkal, jak jsem přeplatil... no stane se :)

edit: Jo a také jsem si všiml, že nějak podražily.

No budiž jí omluvou, že tam píše, že ten řemínek je nový a přidá ho k hodinkám. Teď jsem se právě naprdnul - přihodil jsem si 1K na ty samé a možná, že i hezčí a ono to nestačilo nějaký ibobes je chtěl víc než já. Fuj na to!

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  Honza.manta napsal:
No budiž jí omluvou, že tam píše, že ten řemínek je nový a přidá ho k hodinkám. Teď jsem se právě naprdnul - přihodil jsem si 1K na ty samé a možná, že i hezčí a ono to nestačilo nějaký ibobes je chtěl víc než já. Fuj na to!

Škoda že jsi ten bastl nevyhrál, určitě by ti slušel. :lol2:

Máš možnost to u rfeb dohnat, ale cena nějak stoupá - asi i tvojí zásluhou. Jsou z nich hodinky s příběhem na Chronomagu.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno (upraveno)
  Honza.manta napsal:

to bud rad, ze te "bobes" prestrelil a priste se pred prihozem poradne mrkni aspon na ty katalogove fotky, co sem na forum dal accutron, at prihodis litr na neco, co ma cenu :). ted sis prihodil litr na pekne pouzdro, u ktereho nekdo jen vymenil cifernik, aby byly zajimavejsi....

edit - tolja byl rychlejsi...

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno
  tolja napsal:
Škoda že jsi ten bastl nevyhrál, určitě by ti slušel. :lol2:

Máš možnost to u rfeb dohnat, ale cena nějak stoupá - asi i tvojí zásluhou. Jsou z nich hodinky s příběhem na Chronomagu.

Jestli myslíš ty ručky - tak ty mne trochu mrzely, ale já jsem schopen sehnat ty správné a tu vnitřní lunetu myslím taky. Já vím, že to není košér, ale pro mne samého byl důležirý ten číselník a pouzdro - oboje moc hezké, alespoň pro mne.

Odesláno
  Honza.manta napsal:
Jestli myslíš ty ručky - tak ty mne trochu mrzely, ale já jsem schopen sehnat ty správné a tu vnitřní lunetu myslím taky. Já vím, že to není košér, ale pro mne samého byl důležirý ten číselník a pouzdro - oboje moc hezké, alespoň pro mne.

sehnat vnitrni armovaci krouzek ve spravne barve vyzaduje docela usili. asi nejzajimavejsi je to pouzdro, ktere je z predni strany "brousene", takze se pomerne hure shani v zachovalem stavu - je dobre vzit v potaz, ze se jedna o jeden z prvnich typu sportek2, takze byvaji dost ojete..... a taky casto pri opravach bylo nahrazovano pouzdrem sice novym, ale hladkym.... takze znova, v zajmu ochrany tvych penez nejdriv mrkni na katalog ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...