Přejít na obsah

Koho necháte utratit

hciq

ve prospěch fóra jste ochotni utratit  

112 hlasů

1. 1. ?lena s nickem YPO a jeho variace

• ano
      30
    • ne
      56
    • je mi to volný
      26
  2. 2. ?lena s nickem Kibi

• ano
      38
    • ne
      53
    • je mi to volný
      21

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové stratégové....študovaní či amatéři,

je nad míru jasné, že nynější stav není předmětem toho, jak určit co je a co není fake, napodobenina, plagiát,...atd. Jasné názory, od mnoha členů, na toto téma již zazněly. Vše ostatní je rejpání v hovně. Proto navrhuji tuto anketu. Nepovede k vyřešení problému, ale utvoří aspoň zpětnou vazbu...tedy doufám.

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

OBA! A každého dalšího, kdo nebude schopen/ochoten diskutovat v rámci slušnosti!

BANány tu měly létat už dávno a předešlo by se tomu co se tu rozjelo. Už dávno nejde o to, "kdo stojí na jaké straně", nebo "kdo má jaký názor", ale o to, kdo dokáže komunikovat slušně a kdo ne. BAN na týden a pokud dotyčný nevychladne, na déle - případně napořád. Pokud si bude "potížista" zakládat další a další nicky a nedá pokoj, zaBANovat IP adresu! Vy tu snad tuhle atmosféru chcete???

Narovinu - na fóru které bych měl možnost moderovat by to lítalo už dávno a takhle daleko by to nedošlo. I za tu cenu, že se stanu nepopulární a někomu tím rozšlápnu jeho bábovičku... Autorita a pořádek musí být, jinak to dopadne takhle!

A teď mne omluvte, jdu opět zvracet... :thumbsdown_anim:

Návštěvník salamio
Odesláno

No to je nářez, to mě poser. A mě za fíky vyhrožovali banem :). Už ti taky boo-beek psal SZ? :D

Odesláno
OBA! A každého dalšího, kdo nebude schopen/ochoten diskutovat v rámci slušnosti!

BANány tu měly létat už dávno a předešlo by se tomu co se tu rozjelo. Už dávno nejde o to, "kdo stojí na jaké straně", nebo "kdo má jaký názor", ale o to, kdo dokáže komunikovat slušně a kdo ne. BAN na týden a pokud dotyčný nevychladne, na déle - případně napořád. Pokud si bude "potížista" zakládat další a další nicky a nedá pokoj, zaBANovat IP adresu! Vy tu snad tuhle atmosféru chcete???

Narovinu - na fóru které bych měl možnost moderovat by to lítalo už dávno a takhle daleko by to nedošlo. I za tu cenu, že se stanu nepopulární a někomu tím rozšlápnu jeho bábovičku... Autorita a pořádek musí být, jinak to dopadne takhle!

A teď mne omluvte, jdu opět zvracet... :thumbsdown_anim:

Právě pro tento názor tam jsou jen ty dvě možnosti..Hombre

Odesláno

Ani jednoho, imho blbost. Když tady budou pomalu mizet nevhodní členové, kde to jsme...."ale já se ptám kam zmizel Mlíkař?" ( Skřivánci na niti-1969)

Odesláno
Tohle je něco jako veřejné lynčování?

Ano...pokud to tak chceš vidět. Už se to jednou, hodně dávno stalo.

Odesláno
A není lepší nad tím gentlemansky mávnout rukou? Všichni dotyční se jistě poučili sami a dost.

myslíš???

Odesláno
A není lepší nad tím gentlemansky mávnout rukou? Všichni dotyční se jistě poučili sami a dost.

EDIT: Každý je nějaký. Každý má své chyby.

To si opravdu nemyslim.

Odesláno
...Když tady budou pomalu mizet nevhodní členové, kde to jsme...

:worried_anim:

Aby nedošlo k nějaké dezinterpretaci: Nemyslel jsem odstranit je jako nevhodné členy, ale dát jim dočasný (a pokud nedají pokoj tak druhý dočasný a potřetí už natrvalo) BAN za "diskuzi za rámec slušnosti". Ani by mne nenapadlo někoho označit jako "nevhodného člena", jen jde o to, že tu přeci nejsme zvědaví na urážky, provokace, rozpoutávání flame a OT a osobní výpady. Pokud to tu většina čtenářů chce a nevadí jim to, tak samozřejmě není důvod k zásahům...

Harry

Odesláno
:worried_anim:

Aby nedošlo k nějaké dezinterpretaci: Nemyslel jsem odstranit je jako nevhodné členy, ale dát jim dočasný (a pokud nedají pokoj tak druhý dočasný a potřetí už natrvalo) BAN za "diskuzi za rámec slušnosti". Ani by mne nenapadlo někoho označit jako "nevhodného člena", jen jde o to, že tu přeci nejsme zvědaví na urážky, provokace, rozpoutávání flame a OT a osobní výpady. Pokud to tu většina čtenářů chce a nevadí jim to, tak samozřejmě není důvod k zásahům...

Harry

S tím naprosto souhlasím. Dávat ban na týden a nenechat to nikam vyrůst. Ale hciq tu anketu nemyslí jako ban...aspoň mě to tak nepřijde...

Odesláno
Ani jednoho, imho blbost. Když tady budou pomalu mizet nevhodní členové, kde to jsme...."ale já se ptám kam zmizel Mlíkař?" ( Skřivánci na niti-1969)

Taky to tak vnímám. Spíš by se mělo zase otevřít vlákno s hodnocením moderátorů. Myslím že dva lidi to tam napsali přesně (Peta-Biker? a David): moderování by zasloužilo více taktu (včera se Onion několikrát navezl do Ypa, než ten začal reagovat) a působení Troll-moderátora vedlo k tomuhle flame.

Neznám Vás osobně a neznám ani historii vašich vztahů, ale Pavča to vystihl přesně. Kam se ztartilo gentlemanství? Tolerance k názorům druhých, tolerance k nováčkům? Místo toho tu lítaj machrindexy a snobíci posílaj plebs do věčných lovišť.

Nevím už kdo tam popsal několik stavů

1) nevědomost hříchu nečiní, blahoslavení chudí duchem (tak proč hned ta žumpa a zákazy?)

2) poturčenec horší Turka (diskuse bývalých majitelů MM a spol. ???)

3) sytý hladovému nevěří (bez komentáře)

4) nechoď Vašku s pány na led (vzkaz pro "plebs").

Nedávno se to pořezalo podobně na jiném mém oblíbeném fóru, a dopadlo to tak, že část lidí prostě odešla jinak a od té doby vládne na původním fóru nuda (ubyla debata o několika značkách, ubyly novinky, ubylo sdílení společné radosti z nových kousků). Tohle chcete? Tahle přiblblá anketa je k tomu první krok... Děkuji za možnost se vyjádřit.

Odesláno

Nikoho bych nenechal utratit. Ti dva k nám prostě patří. I když jednoho z těch dvou mám výrazně více v oblibě, než toho druhého, v rámci fungování fóra opakuji: NIKOHO NEUTRÁCET. Ono dnes to je Kibi versus Ypova rodina (sorry, taky se dalo napsat klon), ale zítra to může být Pepa versus Karel. Koho utratíme zítra? Takže znova, peace please :-)

Odesláno

Já tu ještě po ukončení téhle populární ankety očekávám soutěž, kde výherce bude smět slavnostně předat rituální sebevražedný nůž poraženému z téhle ankety <_<

Odesláno
IMHO je cas na druheho Diskutera.

IMHO je čas vrá*** se k hodinkám. Myslim, že by tu úplně stačilo, kdyby si někteří nejmenovaní založili pro svou nevraživost jedno vlastní vlákno a modi by ohlídali ostatní vlákna a OT a urážky bez varování okamžitě mazali...a možná se to tu bude dát zase číst...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...