Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 a ke všemu je salamio i výbornej zpěvák
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Čím to fotíš, prosím Tě? Už jsem to psal tady .
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Dost dobrý, málem jsem spadnul ze židle Kompozice opravdu excelentní, to se bude těžko překonávat
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Ale člověče ta poslední fotka je na 400 ISO dost zašuměná. No jo, Panasonic. Ono původně z toho krámu lezlo něco takového: Ale po tvrdé práci ve Photoshopu jsem z toho tu poslední fotku dostal. Myslím, že se nevymyká zdejším zvyklostem.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Tos tu tvrdou práci měl směřovat opačně, mohli jsme tady mít první impresionistické zátiší s náramkovými hodinkami.
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Salamio já tě žeru, s tebou bych chtěl ztroskotat na pustém ostrově, myslím, že bych ani nehledal záchranu... Klobouk dolů... a nejlepší je impresionistický obraz, ten bych si dal do obýváku nad gaučík...
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Ty vole, jak jsem byl zblblej z těch tvejch "celkovejch celků" a nečetl jsem pozorně vysvětlující popisky, tak jsem na týhle fotce hledal asi tak deset minut kde jsou položený ty hodinky... Knihovnu jsem prošmejdil skrz naskrz Jo a ten šum jsi na tu poslední fotku přidal moc krásně...
NIGHTinGALE Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Salamio, není ti hanba? Tys normálně sprostě okopíroval postup focení, který vymyslel a k dokonalosti dotáhl Kibi! Chlape, fakt jsi mě dostal, tohle se ti perfekně povedlo Já teda moc dobře fotit neumím, ale postnu sem foto svých Perrelet. Za nekvalitu se omlouvám, dneska se stavím v Ikea pro koš a stan, snad to bude příště lepší. Jinak Perrelet stále považuji za hodinky s nejlepším antireflexem. Už mi prošla rukama spousta hodinek, ale ten jejich antireflex je fakt bezkonkurenční.
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tos tu tvrdou práci měl směřovat opačně, mohli jsme tady mít první impresionistické zátiší s náramkovými hodinkami. Impresionismus by obávám se nezapadl do intelektuální úrovně zdejších fotogalerií. Raději bych se držel jednoduchého akvarelu: Nebo prosté črty uhlem: (Omlouvám se Bakerovi, Kalifovix i dalším za poněkud laciné triky.)
skalis Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Impresionismus by obávám se nezapadl do intelektuální úrovně fotogalerií. Raději bych se držel jednoduchého akvarelu: Mozna bys mel pozadat clena sauce o povoleni pouzit na obraze jeho prezdivku. Pokud tak neucinis, mel bys zvazit presun akvarelu na externi uloziste. Mimochodem, ten akvarel se mi fakt libi .
yed69 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Opravdu pěkná fotogalerie, pobavila...víc takových!
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Mozna bys mel pozadat clena sauce o povoleni pouzit na obraze jeho prezdivku. Pokud tak neucinis, mel bys zvazit presun akvarelu na externi uloziste. To je právě další z mých fotografických fíglů, vedle stanu a koše na prádlo. Přítomnost takovéto sauce v kompozici dodá fotografii onu tolik potřebnou ostrost. Takže naopak sauce by měl být hrdý, že může sdílet onen radostný osud. Akorát se to nesmí přehnat, aby se z toho člověk nepo...
Z. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Salamio já tě žeru, s tebou bych chtěl ztroskotat na pustém ostrově, myslím, že bych ani nehledal záchranu... Klobouk dolů... a nejlepší je impresionistický obraz, ten bych si dal do obýváku nad gaučík... Jo. Ale abychom byli přesní, tohle už není impresionismus nýbrž neoimpresionismus, konkrétně pak pointilismus. Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl?
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? Zkusím na tom večer zapracovat, v kanclu mi právě jeden kolega vyfoukl poslední našepsované plátno, co tu bylo.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Zkusím na tom večer zapracovat, v kanclu mi právě jeden kolega vyfoukl poslední našepsované plátno, co tu bylo. nabízím zdarma hosting v obýváku... dej vědět, zda mám přibíjet skobičku( odkaz na tebe bude u toho viset samosebou taky)...
Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 nabízím zdarma hosting v obýváku... dej vědět, zda mám přibíjet skobičku( odkaz na tebe bude u toho viset samosebou taky)... To víš ! Pak to přesuneš z obýváku do kuchyně a budu si to muset dělat znova!
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 To víš ! Pak to přesuneš z obýváku do kuchyně a budu si to muset dělat znova! Ale v obýváku zůstane křížek, spolu s odkazem na kuchyň... buď tolerantní...děkuju
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ale v obýváku zůstane křížek, spolu s odkazem na kuchyň... buď tolerantní...děkuju
Hajek Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ja fakt nemůžu - ten stan v obýváku - salamino rulez !!!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.