Přejít na obsah

Perrelet Big Date / Small Second

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník salamio
Odesláno
Ale člověče ta poslední fotka je na 400 ISO dost zašuměná. No jo, Panasonic.:D

Ono původně z toho krámu lezlo něco takového:

post-9394-1264962230.jpg

Ale po tvrdé práci ve Photoshopu jsem z toho tu poslední fotku dostal. Myslím, že se nevymyká zdejším zvyklostem.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tos tu tvrdou práci měl směřovat opačně, mohli jsme tady mít první impresionistické zátiší s náramkovými hodinkami. :)

Odesláno

Salamio já tě žeru, s tebou bych chtěl ztroskotat na pustém ostrově, myslím, že bych ani nehledal záchranu... Klobouk dolů... a nejlepší je impresionistický obraz, ten bych si dal do obýváku nad gaučík... :D

Odesláno

Ty vole, jak jsem byl zblblej z těch tvejch "celkovejch celků" a nečetl jsem pozorně vysvětlující popisky, tak jsem na týhle fotce hledal asi tak deset minut kde jsou položený ty hodinky... Knihovnu jsem prošmejdil skrz naskrz :D

post-1975-1264981177.jpg

Jo a ten šum jsi na tu poslední fotku přidal moc krásně... :)

Odesláno

Salamio, není ti hanba? Tys normálně sprostě okopíroval postup focení, který vymyslel a k dokonalosti dotáhl Kibi!

Chlape, fakt jsi mě dostal, tohle se ti perfekně povedlo :D

Já teda moc dobře fotit neumím, ale postnu sem foto svých Perrelet.

Za nekvalitu se omlouvám, dneska se stavím v Ikea pro koš a stan, snad to bude příště lepší.

Jinak Perrelet stále považuji za hodinky s nejlepším antireflexem. Už mi prošla rukama spousta hodinek, ale ten jejich antireflex je fakt bezkonkurenční.

post-1118-1265015521.jpg

Návštěvník salamio
Odesláno
Tos tu tvrdou práci měl směřovat opačně, mohli jsme tady mít první impresionistické zátiší s náramkovými hodinkami. :)

Impresionismus by obávám se nezapadl do intelektuální úrovně zdejších fotogalerií. Raději bych se držel jednoduchého akvarelu:

post-9394-1265019257.jpg

Nebo prosté črty uhlem:

post-9394-1265019261.jpg

(Omlouvám se Bakerovi, Kalifovix i dalším za poněkud laciné triky.)

Odesláno
Impresionismus by obávám se nezapadl do intelektuální úrovně fotogalerií. Raději bych se držel jednoduchého akvarelu:

Mozna bys mel pozadat clena sauce o povoleni pouzit na obraze jeho prezdivku. Pokud tak neucinis, mel bys zvazit presun akvarelu na externi uloziste.

Mimochodem, ten akvarel se mi fakt libi :).

Návštěvník salamio
Odesláno
Mozna bys mel pozadat clena sauce o povoleni pouzit na obraze jeho prezdivku. Pokud tak neucinis, mel bys zvazit presun akvarelu na externi uloziste.

To je právě další z mých fotografických fíglů, vedle stanu a koše na prádlo. Přítomnost takovéto sauce v kompozici dodá fotografii onu tolik potřebnou ostrost. Takže naopak sauce by měl být hrdý, že může sdílet onen radostný osud. Akorát se to nesmí přehnat, aby se z toho člověk nepo...

Odesláno
Salamio já tě žeru, s tebou bych chtěl ztroskotat na pustém ostrově, myslím, že bych ani nehledal záchranu... Klobouk dolů... a nejlepší je impresionistický obraz, ten bych si dal do obýváku nad gaučík... :D

Jo. :smile_anim:

Ale abychom byli přesní, tohle už není impresionismus nýbrž neoimpresionismus, konkrétně pak pointilismus. :)

Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? ;)

Návštěvník salamio
Odesláno
Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? ;)

Zkusím na tom večer zapracovat, v kanclu mi právě jeden kolega vyfoukl poslední našepsované plátno, co tu bylo.

Odesláno
Zkusím na tom večer zapracovat, v kanclu mi právě jeden kolega vyfoukl poslední našepsované plátno, co tu bylo.

nabízím zdarma hosting v obýváku... dej vědět, zda mám přibíjet skobičku( odkaz na tebe bude u toho viset samosebou taky)... :)

Návštěvník salamio
Odesláno
nabízím zdarma hosting v obýváku... dej vědět, zda mám přibíjet skobičku( odkaz na tebe bude u toho viset samosebou taky)... :)

To víš :weird:! Pak to přesuneš z obýváku do kuchyně a budu si to muset dělat znova! :sad01_anim: :crybaby:

Odesláno
To víš :weird: ! Pak to přesuneš z obýváku do kuchyně a budu si to muset dělat znova! :sad01_anim: :crybaby:

Ale v obýváku zůstane křížek, spolu s odkazem na kuchyň... buď tolerantní...děkuju :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...