Návštěvník milosklikar Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Já šel z nostalgie do T28, spíš jen do skříně, protože už jsem zapomněl jak strašně dlouho trvalo...cokoliv :-) Jen mě překvapilo, že je strašně náchylný na poškrábání resp. sloupnutí barvy , přijde mi, že to ti ťamani stříkaj a proto to vypadá jak nový.
michal85 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Já šel z nostalgie do T28, spíš jen do skříně, protože už jsem zapomněl jak strašně dlouho trvalo...cokoliv :-) Jen mě překvapilo, že je strašně náchylný na poškrábání resp. sloupnutí barvy , přijde mi, že to ti ťamani stříkaj a proto to vypadá jak nový. No pokud já vím, tak na telefon dají nový kryt a baterku. Pak přehrají software a tím repase končí. Z venčí nový telefon, ale pod slupkou...
maty Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Ja mam NOS Ericsson SH 888...asi jdu pohledat novou baterku
Josef01 Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Na T39 nezapomenu - skvělý telefon, dodnes vypadá jako nový a snad jediný, který přesně řekl, za kolik hodin skončí baterie a byla to pravda. Občas ho při otevření skříňky vidím a vzpomenu si, jak jsem nechal do kovového pláště vypálit laserem malinkými písmeny " Special edition", tedy je to vlastně jediný na světě s tímto nápisem
cody Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 (upraveno) Nevim uz v jakem vlakne jsme se bavili o tomhle, dam to sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. listopadu 2012 uživatelem cody
Mirek Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Bomba, takový rozšíření na blackberry ve švédský stylu ...funguje to se všema ericssonama?
long Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Bomba, takový rozšíření na blackberry ve švédský stylu ...funguje to se všema ericssonama? N E N E právě že nefunguje, na ten t39 je to právě jako by na prd. :-)))
m.n. Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 No já ti teda nevím... Ericsson Original Chatboard CHA-10 This Chatboard works with the Ericsson GSM 600/700/800 series phones, the A2218z, T18z, T28, T28 WORLD, T28z, phone and the I 888 t68 t39 World phone. To find out the correct model number of your Ericsson cell phone, switch your phone off and remove the battery from the phone. The model number is noted on the back label of the phone.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Nevim uz v jakem vlakne jsme se bavili o tomhle, dam to semPotrebujes to? Mam novou T28.
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 já měl SONY Z1 jak píšeš na dřívejších stránkách Kamile, byl sem velkej tvrďák, akorát když sis vypnul zvonění tak to nemělo vibrace, jinak bych si ho klidně koupil, pro p...l. někde to vytáhnout tak lidi budou valit bulvy:smile_anim:
hirsch Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Nevim uz v jakem vlakne jsme se bavili o tomhle, dam to sem Tuhle klávesnici jsem pro psaní sms u svýho T 39 taky používal, dokonce ji mám ještě schovanou, koukal jsem že zrovna teď ji někdo prodává v Hyper Inzerci
dopsler Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak se mi dostalo do ruky T39 ale jede jen na O2 nevíte někdo poradit jak odblokovat na T-mobile?Díky
Diamondking Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Pro mě byl nejluxunější mobil co jsem měl Benq-Siemens EF81. A pokud si dobře vzpomínám, tak budil obrovský úžas a nikdo v okolí ho neměl.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Občas si i zapnu svůj starý T39m "Special edition" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Kamil: Uz si vzpominam ze jsi to chtel, proto jsem to pak fotil... jen jsem potom nevedel kdo kde to po me chtel. A navic mi unikl tvuj nasledny dotaz, ctu to az dnes. Promin. Puvodne jsem ti ho chtel venovat, ale pod dojmy z tohoto vlakna si ted hodlam poridit muj tehdy nejoblibenejsi T10 a k tomu se mi bude hodit. Sry. Ale jestli to chces, tady je namatkou jeden kus, prodava se to za hubicku.http://www.katalogmobilu.cz/inzerce/inzerat/3680857-3-klavesnice-k-ericsson-t10-rarita-pro-sberatele Koukal jsem ted, ze T10 se prodava do 200kc a nova baterka za cca 150kc. Bomba. Nemate nekdo tip na osvedceneho prodejce T10 a podobnych vintage mobilu? Sice je to par korun, ale nerad bych v balicku nasel vojetej mobil s necitelnou klavesnici:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se