Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chces kopirovat DVD, alebo napalit 8gb na jeden disk?

Ono je to vlastne jedno, dokaze to aj Nero, ak mas dvjvrstvove medium - DVD DL

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno (upraveno)

Ja pouzivam na filmy Clone DVD2 tim to jde take, ale setkal jsem se s tim ze nektera vypalovacka neni kompatibilni s nekterymi medii. Data palim Nerem.

teda mluvim porad o DVD DL a pouzivam DVD+R DL

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno

Vypálíš to za předpokladu, že máš DL vypalovačku a DL médium. S nerem neni problém a pokud budeš chvilinku googlit, tak stáhneš něco free. Jinak pokud se jedná o film na dvd, tak nejlepší je to ořezat a případně zkomprimovat na velikost právě jednoho single layer dvd. S tim ti pomůže Shrink.

Odesláno

Mam na HD koncert Carlose Santany s 5.1 zvukem a excelentním obrazem a nechci to pálit na 4,7 DVD. Mam samo médium DVD DL a vypalovačku, která to zvládá. Jenom jsem četl různé názory na různé softy. Ashampoo nebrat? Jo na něco jsem zapomněl, mám na NTB Win 7, takže soft , který se s Win 7 "baví".

Odesláno
Mam na HD koncert Carlose Santany s 5.1 zvukem a excelentním obrazem a nechci to pálit na 4,7 DVD. Mam samo médium DVD DL a vypalovačku, která to zvládá. Jenom jsem četl různé názory na různé softy. Ashampoo nebrat? Jo na něco jsem zapomněl, mám na NTB Win 7, takže soft , který se s Win 7 "baví".

Moze sa stat, ze Nero bude mat problem s ochranou. V tom pripade odporucam ripnut DVD do kompu napr. pomocou programu DVD Shrink (je to freeware) a potom napalit.

Odesláno

To je uz rip asi z Blue Ray. Ale kdyz to zkousim vypalit, tak mi pise, ze ma problem s mediem.Je mozne ze se vypalovacce nelibi nejaka znacka DVD DL?

Zkousel jsem to rano v DVDFab Platinum 6 a nepodarilo se.

Odesláno
To je uz rip asi z Blue Ray. Ale kdyz to zkousim vypalit, tak mi pise, ze ma problem s mediem.Je mozne ze se vypalovacce nelibi nejaka znacka DVD DL?

Zkousel jsem to rano v DVDFab Platinum 6 a nepodarilo se.

Pokud to je bez ochrany, měl by si s tím poradit Nero. Ne všechny vypalovačky si rozumí s různými značkami DVD DL. Zkus nahrát nový firmware do vypalovačky ale nejdříve si v Neru otestuj medium na které chceš kopírovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...