Berbatow Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Poradte jakym softem vypalit 8GB DVD?
Jaem Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Chces kopirovat DVD, alebo napalit 8gb na jeden disk? Ono je to vlastne jedno, dokaze to aj Nero, ak mas dvjvrstvove medium - DVD DL Upraveno 3. února 2010 uživatelem Jaem
tyfo Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Ja pouzivam na filmy Clone DVD2 tim to jde take, ale setkal jsem se s tim ze nektera vypalovacka neni kompatibilni s nekterymi medii. Data palim Nerem. teda mluvim porad o DVD DL a pouzivam DVD+R DL Upraveno 3. února 2010 uživatelem tyfo
Horhe Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Vypálíš to za předpokladu, že máš DL vypalovačku a DL médium. S nerem neni problém a pokud budeš chvilinku googlit, tak stáhneš něco free. Jinak pokud se jedná o film na dvd, tak nejlepší je to ořezat a případně zkomprimovat na velikost právě jednoho single layer dvd. S tim ti pomůže Shrink.
David Neckar Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Pridavam se k uzivatelum Nera. Je to asi nejbeznejsi program a spousta lidi ho dostane jako OEM k vypalovacce.
Berbatow Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Mam na HD koncert Carlose Santany s 5.1 zvukem a excelentním obrazem a nechci to pálit na 4,7 DVD. Mam samo médium DVD DL a vypalovačku, která to zvládá. Jenom jsem četl různé názory na různé softy. Ashampoo nebrat? Jo na něco jsem zapomněl, mám na NTB Win 7, takže soft , který se s Win 7 "baví".
Petr R Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Možná zkusit Alcohol 120, googlem se to da najit a zvladne to lecos
Jaem Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Mam na HD koncert Carlose Santany s 5.1 zvukem a excelentním obrazem a nechci to pálit na 4,7 DVD. Mam samo médium DVD DL a vypalovačku, která to zvládá. Jenom jsem četl různé názory na různé softy. Ashampoo nebrat? Jo na něco jsem zapomněl, mám na NTB Win 7, takže soft , který se s Win 7 "baví". Moze sa stat, ze Nero bude mat problem s ochranou. V tom pripade odporucam ripnut DVD do kompu napr. pomocou programu DVD Shrink (je to freeware) a potom napalit.
Berbatow Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2010 To je uz rip asi z Blue Ray. Ale kdyz to zkousim vypalit, tak mi pise, ze ma problem s mediem.Je mozne ze se vypalovacce nelibi nejaka znacka DVD DL? Zkousel jsem to rano v DVDFab Platinum 6 a nepodarilo se.
jirka404 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 To je uz rip asi z Blue Ray. Ale kdyz to zkousim vypalit, tak mi pise, ze ma problem s mediem.Je mozne ze se vypalovacce nelibi nejaka znacka DVD DL? Zkousel jsem to rano v DVDFab Platinum 6 a nepodarilo se. Pokud to je bez ochrany, měl by si s tím poradit Nero. Ne všechny vypalovačky si rozumí s různými značkami DVD DL. Zkus nahrát nový firmware do vypalovačky ale nejdříve si v Neru otestuj medium na které chceš kopírovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se