Přejít na obsah

Pranyr v.2.0

Spravedlnost v rukach lidu  

43 hlasů

1. 1. Kolikalety ban by mel carpaccio za toto vlakno obdrzet?

• Symbolicky jen dvoulety.
      2
    • Tri- az petilety.
      0
    • Peti- az desetilety.
      1
    • Dozivotni.
      10
    • Zadam exemplarni trest! Carpaccio necht je pribit na kul, oci at mu vrany vyklovou a hodinky necht mu pomoci generalni reditel Primu!
      30

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno
Panerai jsem neměl, nemám a nikdy mít nebudu :) , zrovna tak jako jiné Čínské hodinky...

Tak to je slovo do pranice :lol2:.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Zoufalý vlákno o :****: . Skoro před pěti lety se takovéhle věci neřešily. Byla tu elementární slušnost, a respekt jak k názorům druhých, tak k čistotě obsahu fóra. Pak se počty členů zestonásobily a přišly vlákna o jídle, botách, ženských, autech, kravinách, idiotštinách a žabomyších sporech. Jsem rád že se vrátil Kamil, a doufám že se s ním vrátí i obsah a forma tohoto fóra.

Odesláno
Zoufalý vlákno o :****: . Skoro před pěti lety se takovéhle věci neřešily. Byla tu elementární slušnost, a respekt jak k názorům druhých, tak k čistotě obsahu fóra. Pak se počty členů zestonásobily a přišly vlákna o jídle, botách, ženských, autech, kravinách, idiotštinách a žabomyších sporech. Jsem rád že se vrátil Kamil, a doufám že se s ním vrátí i obsah a forma tohoto fóra.

Mas pravdu. Bylo lip - uz ani ta nostalgie neni, co byvala...

Driv patrilo k elementarni slusnosti neohrazovat se proti krivym narcenim probehnuvsim v dobe, kdy se k nim narceny nemuze vyjadrit. Tohle vlakno vzniklo proto, ze jsem bezcharakterni clen s nekolikatisicovym cislem - mazak by za ban slusne podekoval a pro jistotu, aby se to neopakovalo, u moderatora trochu zahnednul.

Omlouvam se, ze sem taham tak neslusne a nedostatecne respektuplne vylevy, jako narovnavani pokroucenych polopravd.

:wacko: :shutup: :bag:

Odesláno
Mas pravdu. Bylo lip - uz ani ta nostalgie neni, co byvala...

Driv patrilo k elementarni slusnosti neohrazovat se proti krivym narcenim probehnuvsim v dobe, kdy se k nim narceny nemuze vyjadrit. Tohle vlakno vzniklo proto, ze jsem bezcharakterni clen s nekolikatisicovym cislem - mazak by za ban slusne podekoval a pro jistotu, aby se to neopakovalo, u moderatora trochu zahnednul.

Omlouvam se, ze sem taham tak neslusne a nedostatecne respektuplne vylevy, jako narovnavani pokroucenych polopravd.

:wacko: :shutup: :bag:

V dobách kdy se tu ještě povídalo s respektem a ve vší slušnosti, a většinou jen hodinkách, bylo nemyslitelné, aby poslední čtyři témata v Tvém profilu, byly prodejní inzeráty na Externí disk 500Gb, Nokiu N 97, T-Mobile 61, a Nokiu komunikátor. Mazák tady nemá žádné privilegia, ani nadstandarty, tudíž mluvit o mazáctví je minimálně trapné, podobně jako ukňourané výlevy, které se tu v posledení době objevují. A nejen od Tebe. Chtěl jsem jenom říct, že dříve tu slušnost bývala pravidlem, železným pravidlem.

Promiň, nechci si do nikoho kopnout. Myslím, že je tu prostor pro všechny. Jak pro Tebe, tak i pro ostatní. Společným tématem by nám měly být hodinky. Je na tom něco divného ???

Odesláno
V dobách kdy se tu ještě povídalo s respektem a ve vší slušnosti, a většinou jen hodinkách, bylo nemyslitelné, aby poslední čtyři témata v Tvém profilu, byly prodejní inzeráty na Externí disk 500Gb, Nokiu N 97, T-Mobile 61, a Nokiu komunikátor. Mazák tady nemá žádné privilegia, ani nadstandarty, tudíž mluvit o mazáctví je minimálně trapné, podobně jako ukňourané výlevy, které se tu v posledení době objevují. A nejen od Tebe. Chtěl jsem jenom říct, že dříve tu slušnost bývala pravidlem, železným pravidlem.

Promiň, nechci si do nikoho kopnout. Myslím, že je tu prostor pro všechny. Jak pro Tebe, tak i pro ostatní. Společným tématem by nám měly být hodinky. Je na tom něco divného ???

To se budeme pomerovat tim, kdo zalozil naposledy jaka temata?

Rekl bych, ze tu jsou sekce 'Ostatni' proto, aby se tam diskutovalo o autech, chlastu, zenskych, pocitacich, nebo cemkoli dalsim, co nekoho zajima a nevzbuzuje vseobecne pohorseni.

Stejne tak sekce 'Koupim-Prodam-Ostatni' slouzi tomu, aby se tam daly zobchodovat veci jako externi disk nebo mobil.

Nevidim duvod se nad tim pozastavovat.

Uz vubec nevim, proc je mi to predhazovano. Vsechny veci, ktere jsem zde prodal, jsem prodal pod cenou zkratka proto, ze se mi s mistnimi, oproti vykukum na Aukru, obchoduje dobre. Zeptej se jich sam, zda jsem nekoho znich vzal na hul, nebo mu prodal smejd...

Ale porad nechapu, jak to souvisi s predmetem diskuse. Jestli Ti vadi diskuse na nehodinkova temata, reseni je nasnade - cti jen sekci o hodinkach.

Nicmene hypotezu, ze to jde s forem od desiti k peti kvuli tomu, ze se tu resi i jine veci nez hodinky, zasadne odmitam. Od desiti k peti to tu jde proto, ze pravidla nejsou stanovena zadna, nebo jsou formulovana natolik vagne, ze si je moderatori vykladaji podle libosti, nalady, nebo vztahu k tomu, vuci nemuz dodrzovani techto pravidel vyzaduji. Z toho plyne dvoji metr a (dle meho soudu opravnene) roztrpceni te skupiny, ktere taha za kratsi stranu tohoto provazu.

At se vsak na pricinach soucasneho stavu veci shodneme, nebo ne, stale nevim, proc je "o *****" vlakno, kde reaguji na postup a vyroky zvolene mistnimi cleny a pripadne i moderatorem. Jaka je podle Tebe spravna reakce? Zadna?

Odesláno

Správná reakce gentlemana je se nad to povznést, a neřešit blbosti. Ale je to jen můj názor. Osobně proti Tobě nic nemám :-). Jen mě mrzí, že debaty o nehodinkových tématech zaplevelily toto kdysi nádherně čisté a slušné fórum.

Odesláno

Tohle vlákno je nesmyslný hlavně proto, žes nám to už všechno napsal, a my teda víme jak se cítíš. Co ještě chceš, pofoukat bolístku? Přijde mi že se chytáš každýho stébla abys mohl být v tý bezva ublížený pozici. Dobře, ban byl celkem tvrdej, jsi chudák. Je to lepší?

Odesláno
Správná reakce gentlemana je se nad to povznést, a neřešit blbosti. Ale je to jen můj názor. Osobně proti Tobě nic nemám :-). Jen mě mrzí, že debaty o nehodinkových tématech zaplevelily toto kdysi nádherně čisté a slušné fórum.

Myslím, že došlo na tvá slova. VIP sekce by na dost dlouho podobné problémy vyřešila. ;)

Odesláno
Tohle vlákno je nesmyslný hlavně proto, žes nám to už všechno napsal, a my teda víme jak se cítíš. Co ještě chceš, pofoukat bolístku? Přijde mi že se chytáš každýho stébla abys mohl být v tý bezva ublížený pozici. Dobře, ban byl celkem tvrdej, jsi chudák. Je to lepší?

Presne jsi odhalil moji motivaci. Jeste lizatko, kdyby bylo od cesty, a uz prestanu predstirat, ze me vytaci princip fungovani pravidel na zaklade osobnich vztahu a hledani pohodlnych cest namisto systemu a zdraveho rozumu, a konecne priznam, ze mi slo celou dobu prave o to politovani.

Je to dost, ze to konecne nekomu doslo... :clap:

Odesláno
Presne jsi odhalil moji motivaci. Jeste lizatko, kdyby bylo od cesty, a uz prestanu predstirat, ze me vytaci princip fungovani pravidel na zaklade osobnich vztahu a hledani pohodlnych cest namisto systemu a zdraveho rozumu, a konecne priznam, ze mi slo celou dobu prave o to politovani.

Je to dost, ze to konecne nekomu doslo... :clap:

Ono to totiž vypadá, že nic jiného tě neutiší :) Každopádně jsem rád že to zabralo..

Návštěvník Kamil
Odesláno
Myslím, že došlo na tvá slova. VIP sekce by na dost dlouho podobné problémy vyřešila. ;)
To asi nebude tak blbý nápad. :)

Kašli na něj, on prudit nepřestane. :( Tebou zmiňované prodeje mě přiměly trochu zapátrat. V posledích 100 carpacciových příspěvcích je zhruba 10 o hodinkách, z toho v polovině dělá reklamu nějakému hodináři. Ostatní je buď hádání se nebo mobily, zbraně, auta, pera, atd.
Odesláno

A víš, že máš asi pravdu....omlouvám se, že jsem si myslel kdy opak.

Odesláno
Tebou zmiňované prodeje mě přiměly trochu zapátrat. V posledích 100 carpacciových příspěvcích je zhruba 10 o hodinkách, z toho v polovině dělá reklamu nějakému hodináři. Ostatní je buď hádání se nebo mobily, zbraně, auta, pera, atd.

To mas pravdu. On to asi vubec nebude dobry clovek. Podle vseho je to prudici ozbrojeny telefonista, ktery svym autem prejizdi na prechodu matky s kocarky a zere duchodce. A zivi ho marketingova kampan pro nejakyho Frydla, kterej sem o hodinkach nepise vubec, takze bude podle vseho jeste podsitejsi zivel.

Trikrat jim tfuj, obema!

Ja bych jim dal ban... :banned:

EDIT: typo

Odesláno

Mám takový nápad - co se na všechny tyhle kecy a nesmyslná vlákna o ničem vykašlat a psát a číst zase jenom o hodinkách? ;)

Klidně bych i zrušil sekce jako Ostatní diskuze apod., o autech a jiných věcech se přece dá bavit na jiných fórech, tohle by mělo

být o hodinkách, ne? Proto je tu přece proboha tolik sekcí, kde si každý vybere, co ho o hodinkách zajímá. A off-topic příspěvky

bych klidně mazal. A komu se to nelíbí a nechce se bavit o HODINKÁCH, ale jenom tady vypisovat sáhodlouhé kraviny, tak ať jde

na jiné fórum. Myslím, že v současné době je jich dost. Jsem tu od května 2005, kdy tu prakticky žádná moderace nebyla a fórum

o HODINKÁCH fungovalo naprosto bez problémů. Nevím, čím je to v současné době způsobeno - možná, že 9335 registrovaných členů

je až příliš...

Odesláno
Jo, jo, když dojdou argumenty, ironie se hodí. :)

Kucí, seberte se všichni, zajděte si na pivo a tam si popovídejte. Tohle neustálý upování je na nic.

Carpaccio třeba neni až takovej Ijáček naživo, aby se s nim nedalo mluvit. Takhle po netu je ta diskuse jenom o prudě a dost to unavuje. Kamile věřím, že když si to s těma dubovejma hlavama vyříkáte někde v klidu, nebudou fórem otřásat ublíženecký emoce a všechno půjde jako dřív.

Odesláno

Toto vlákno vypovídá o jediném... V oslední době nejvíce píší ti, co vlastně nemají o čem psát, ale mají spoustu volného času a málo hodinek (a nebo alespoň jiné práce, či rozptýlení) :)

Odesláno
Kucí, seberte se všichni, zajděte si na pivo a tam si popovídejte. Tohle neustálý upování je na nic.

Carpaccio třeba neni až takovej Ijáček naživo, aby se s nim nedalo mluvit. Takhle po netu je ta diskuse jenom o prudě a dost to unavuje. Kamile věřím, že když si to s těma dubovejma hlavama vyříkáte někde v klidu, nebudou fórem otřásat ublíženecký emoce a všechno půjde jako dřív.

Jaké vyříkávání? Vždyť jde o h...o!!! Pokud má někdo takhle ublíženécké srdíčko, že křičí "odcházím" tak ať odejde a stále sem opakovaně nechodí a nedívá se jak probíhá debata o jeho "odcházím" a to samé platí o vlákně s tématy jako je tohle...

Já si vždycky myslel, že tohle patří jen do repertoáru vdaných žen v italských komediích.... :thumbsup_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...