Jenda1 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Potvrzeno, natahuje se pouze, když se hodinky točí doleva. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Řekl bych že 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Ví někdo, co dělá tenhle můstek setrvačky v kalibru 50.1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Jak to má ručky? Mimostředku nebo centrální vteřinovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 podle mne mimostredku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Ví někdo, co dělá tenhle můstek setrvačky v kalibru 50.1?Drží setrvačku s plochým vláskem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Mimostředovku. Je to vrak, ale původně to byl tenhle model : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Kalibr 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Možná by se někomu mohlo hodit. Je to z výstavy PRIM TM Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunhead Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Potřeboval bych opravit Prim sport II, asi stržené perko, na koho bych se mohl v Praze obrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 12 hodinami, gunhead napsal: Potřeboval bych opravit Prim sport II, asi stržené perko, na koho bych se mohl v Praze obrátit? Na to tady máš vlákna. Třeba opravy prim nebo hodináři. Stačí hledat a ne spamovat specifické vlákno s úplně jinou tématikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILOSLAV 1970 Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 V 22. 3. 2014 v 14:12, LukashX napsal: Ahoj, našel jsem ve svých Sport II strojek s vyraženým 66.3. S datumovkou. Skládačka? Já mám rovněž ve Sportech II s lahvově zeleným ciferníkem stroj s označením 66.3. Další anomálií je armovací kroužek s lumi indexi a šroubovací dýnko bez nápisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILOSLAV 1970 Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 před 20 minutami, MILOSLAV 1970 napsal: Já mám rovněž ve Sportech II s lahvově zeleným ciferníkem stroj s označením 66.3. Další anomálií je armovací kroužek s lumi indexi a šroubovací dýnko bez nápisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Strojek je 68.3, 66,3 nemá datumovou nástavbu. Dýnko není ze sportů, ale že soudku a cifr je neoficiální domovýroba zaměstnanců Eltonu, tyhle barvy měly jen vývozní série. Takže tovární bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Já tam ale opravdu vidím 66.3. Takže asi byla datumová nástavba dobastlena na 66 základnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILOSLAV 1970 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 před 19 minutami, skodna napsal: Já tam ale opravdu vidím 66.3. Takže asi byla datumová nástavba dobastlena juna 66 základnu Ano, je tam označení 66.3. Proto to sem dávám jako raritu, zřejmě se jedná o chybu během vyražení. Základna samozřejmě odpovídá 68.3, protože na základně nejsou patrné žádné stopy po dodatečné úpravě. Hodinář co to měl v ruce tvrdí, že dýnko ze soudku do pouzdra PS2 nepasuje, takže někdo z Eltonu tehdy použil ještě nevyražené dýnko. Armovák z leteckých tam byl usazen na "prasáka". Podle toho všeho se jedná o bastl přímo z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Prim Premier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se