Bert Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Nemáte někdo osobní zkušenost s nákupem z timeofswitzerland.com přímo ve Švýcarsku? Mají fajn ceny na webu. Je možno u nich ještě vyjednávat o ceně? Například při platbě v hotovosti? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Nemáte někdo osobní zkušenost s nákupem z timeofswitzerland.com přímo ve Švýcarsku? Mají fajn ceny na webu. Je možno u nich ještě vyjednávat o ceně? Například při platbě v hotovosti? Díky. Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Ano. Jasná a stručná odpověď. Moc díky, pokud bych měl v budoucnu upřesňující dotaz, pošlu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jasná a stručná odpověď. Moc díky, pokud bych měl v budoucnu upřesňující dotaz, pošlu SZ. SZ neposílej, kdyžtak mejla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Zkusím to tu oživit pro případ, že máte někdo nějaké zkušenosti, které jste ochotni sdělit veřejně.Mám k nim v září namířeno a tak budu rád za každou vaší zkušenost s tímto prodejcem. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Jediná zkušenost, zcela pozitivní. Dohodnutá cena v EUR, domluvu Daniel dodržel i přes hektický negativní vývoj kurzu CHF - EUR.Myslel jsem, že jsi všechny hodinky chtěl prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Jediná zkušenost, zcela pozitivní. Dohodnutá cena v EUR, domluvu Daniel dodržel i přes hektický negativní vývoj kurzu CHF - EUR. Myslel jsem, že jsi všechny hodinky chtěl prodat? Nejen chtěl, já je už prodal. Ale už v tom zase lítám. Snad mě tu alespoň někdo chápe. Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Já tam v roce 2009 kupoval IWC Pilot`s chrono a vše bylo OK. Platil jsem převodem, hodinky dorazily do 2 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Nejen chtěl, já je už prodal. Ale už v tom zase lítám. Snad mě tu alespoň někdo chápe. To nejspis nechape... Zari je az za dva dny. Jak to muzes bez hodinek vydrzet? co se tyce toho prodejce, nikdy jsem tam nic nekupoval, ale chodi mi od nich emailem pravidelna automaticka nabidka a beru to jako takove ty rozumne referencni ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 To nejspis nechape... Zari je az za dva dny. Jak to muzes bez hodinek vydrzet? No a to si zkus představit, že tam jedu až koncem měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 To nejspis nechape... Zari je az za dva dny. Jak to muzes bez hodinek vydrzet? No a to si zkus představit, že tam jedu až koncem měsíce. A to tam jako chces napochodovat bez hodinek a rict si o slevu, jinak ze odchazis? To neni moc dobra vyjednavaci pozice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) A to tam jako chces napochodovat bez hodinek a rict si o slevu, jinak ze odchazis? To neni moc dobra vyjednavaci pozice! Sleva už je vyjednána, ty rejpale. Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Nejen chtěl, já je už prodal.Tak to doufám, žes na tom neprodělal kalhoty (Perrelety samozřejmě nepočítám, tam je to jasný). Očekávám SZ, ve které mi prozradíš nadcházející akvizici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se