Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

To jsou normální ceny Eltonu, pokud chceš mám k dispozici kalkulace na Sport I, Sport II, Letecké, Diplomaty..... .Ceny jsou pro mě akceptovatelné, neřeším. Komunikace s paní Ing. KRSKOVOU je perfektní, reakce obvykle do druhého dne. V pondělí jsem odeslal hodinky, dnes došlo potvrzení.

Ahoj, rad bych si nechal zrenovovat Sporty. Nemate k dispozici cenik renovaci na Sport I a II? Diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Ahoj. Zdravím všechny místní Primáky... S velkým zaujetím jsem si pročet půlku fora a jako bývaly (a snad - pokud se poštěstí) i staronový Primák bych chtěl požádat o poskytnutí informací ohledně prodeje Prim sport II. V minulosti jsem jedny Prim Sport II se zeleným ciferníkem a ručičkami vlastnil, ale bohužel jsem o ně přišel :crying_anim: Proto se teď porozhlížím. Pokud byste někdo měl informace o případném prodeji, prosím o konktování :notworthy:  Předem všem děkuji ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Zdravím všechny místní Primáky... S velkým zaujetím jsem si pročet půlku fora a jako bývaly (a snad - pokud se poštěstí) i staronový Primák bych chtěl požádat o poskytnutí informací ohledně prodeje Prim sport II. V minulosti jsem jedny Prim Sport II se zeleným ciferníkem a ručičkami vlastnil, ale bohužel jsem o ně přišel :crying_anim: Proto se teď porozhlížím. Pokud byste někdo měl informace o případném prodeji, prosím o konktování :notworthy:  Předem všem děkuji ;)

Zkus vlákno Prodej nebo se koukni na Aukro.cz, určitě něco najdeš.

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Zdravím přátelé, trochu opráším toto vlákno. Dnes mi byla doručena nová hračka z Nového Města nad Metují :D , renovace trvala cca 5 měsíců. S výsledkem jsem spokojen, jen mi celkově pozitivní dojem z hodinek kazí nedobový armovací kroužek, ale to se pokusím pořešit dodáním původního, který bude muset podstoupit drobnou úpravu. Je pravdou, že když si pohrajete s detaily, výsledek je opravdu famózní (v rámci zachování co největší originality jsem požadoval, aby ciferník disponoval původním fontem písma. Standardně používaný považuji za zbytečnou a nepochopitelnou inovaci z principu). Docela jsem se bál, jak bude vypadat odstín lum. vrstvy indexů, ale myslím, že ho v Eltonu trefili opravdu perfektně. Domnívám se, že celkem odpovídá dobovému zelenožlutému odstínu. Předem se všem omlouvám za mé fotografie, opravdu nemám umělecké střevo :D

post-8495-0-58148600-1372854600_thumb.jpg

post-8495-0-91035200-1372854616_thumb.jpg

post-8495-0-08722100-1372854640_thumb.jpg

post-8495-0-27786500-1372854656_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Škoda, že to pouzdro nemá ty sražené hrany na spodní straně. Vím, že to shora není vidět, ale zespodu to byl příjemný detail...

Jinak samozřejmě paráda a gratuluji!

Upraveno uživatelem dadama
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...