Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Na mne to působí spíš jako deformace nápisu způsobená zakřivením sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Font je zachovaný, ale vyzerá to na hrubšie písmo.Niečo podobné som zistil na nasledujúcich Pavúkoch.Je tam aj zaujímavá inverzia šupiniek, na jednom je šupinka preliačená, na druhom je hrboľ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 To jsou normální ceny Eltonu, pokud chceš mám k dispozici kalkulace na Sport I, Sport II, Letecké, Diplomaty..... .Ceny jsou pro mě akceptovatelné, neřeším. Komunikace s paní Ing. KRSKOVOU je perfektní, reakce obvykle do druhého dne. V pondělí jsem odeslal hodinky, dnes došlo potvrzení. Ahoj, rad bych si nechal zrenovovat Sporty. Nemate k dispozici cenik renovaci na Sport I a II? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Ahoj, rad bych si nechal zrenovovat Sporty. Nemate k dispozici cenik renovaci na Sport I a II? Diky. Taky mám zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Ceník na IGeny jsem tu kdysi postoval, nedávno se ale ceny měnily. Nahoru.Pouzdro s průhledem na Igeny 5.250,-, bombírovaný ručky 1.800,- ... EDIT: doporučuju kontaktovat paní Krskovou (kontakt na webu Prim) Upraveno 18. července 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 presne jak pise Financ - napiste do eltonu a nespekulujte "lina huba, hole nestesti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 OK, napisu ji o aktualni cenik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rofys Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Ahoj. Zdravím všechny místní Primáky... S velkým zaujetím jsem si pročet půlku fora a jako bývaly (a snad - pokud se poštěstí) i staronový Primák bych chtěl požádat o poskytnutí informací ohledně prodeje Prim sport II. V minulosti jsem jedny Prim Sport II se zeleným ciferníkem a ručičkami vlastnil, ale bohužel jsem o ně přišel Proto se teď porozhlížím. Pokud byste někdo měl informace o případném prodeji, prosím o konktování Předem všem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 (upraveno) Ahoj. Zdravím všechny místní Primáky... S velkým zaujetím jsem si pročet půlku fora a jako bývaly (a snad - pokud se poštěstí) i staronový Primák bych chtěl požádat o poskytnutí informací ohledně prodeje Prim sport II. V minulosti jsem jedny Prim Sport II se zeleným ciferníkem a ručičkami vlastnil, ale bohužel jsem o ně přišel Proto se teď porozhlížím. Pokud byste někdo měl informace o případném prodeji, prosím o konktování Předem všem děkuji Zkus vlákno Prodej nebo se koukni na Aukro.cz, určitě něco najdeš. Upraveno 7. května 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Jak píše Petr - projeď si vlákno prodej a hlídej si ho, sporty se prodávají každou chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Zdravím přátelé, trochu opráším toto vlákno. Dnes mi byla doručena nová hračka z Nového Města nad Metují , renovace trvala cca 5 měsíců. S výsledkem jsem spokojen, jen mi celkově pozitivní dojem z hodinek kazí nedobový armovací kroužek, ale to se pokusím pořešit dodáním původního, který bude muset podstoupit drobnou úpravu. Je pravdou, že když si pohrajete s detaily, výsledek je opravdu famózní (v rámci zachování co největší originality jsem požadoval, aby ciferník disponoval původním fontem písma. Standardně používaný považuji za zbytečnou a nepochopitelnou inovaci z principu). Docela jsem se bál, jak bude vypadat odstín lum. vrstvy indexů, ale myslím, že ho v Eltonu trefili opravdu perfektně. Domnívám se, že celkem odpovídá dobovému zelenožlutému odstínu. Předem se všem omlouvám za mé fotografie, opravdu nemám umělecké střevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 (upraveno) Škoda, že to pouzdro nemá ty sražené hrany na spodní straně. Vím, že to shora není vidět, ale zespodu to byl příjemný detail... Jinak samozřejmě paráda a gratuluji! Upraveno 3. července 2013 uživatelem dadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Hele hezký - mně se k nim ten armovák líbí. A originál to stejně není - já bych to tak nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Povedlo se...barva indexů je bezvadná ! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Peknej vysledek,lumi fajnova,moc nemusim takovou tu vyrazne zelenou,tohle je akorat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 (upraveno) Děkuji za pochvalu S tím armovákem to tedy ještě zvážím, třeba mu časem přijdu na chuť Upraveno 4. července 2013 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Moje řeč Hele hezký - mně se k nim ten armovák líbí. A originál to stejně není - já bych to tak nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 (upraveno) taky bych nechal armovak jak je, ale zda se mi, ze nelicuje.. nemam pravdu? Upraveno 8. července 2013 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 taky bych nechal armovak jak je, ale zda se mi, ze nelicuje.. nemam pravdu?To bych spíš připisoval zkreslení vlivem úhlu záběru, dle mého sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Taky si myslim,ze sedi,z treti fotky se to trochu lame,pokud kolega myslel tento detail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se