Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Můžu se zeptat kdes je teda nakonec pořídil, když s tebou v Doxe nehráli fér? A nechceš je pak blejsknout i s netopejrem, ať je vidět srovnání modrý? :) Jinak na fotce ve vedlejším vlákně ta modrá vypadá fenomenálně.

S netopejrama je cvaknu, hned jak si u Fazera vyzvednu hodinkovnici z modré Alcantary :)

Koupil jsem je mimo ČR. Nějakých 700km tam a pak ještě zpět. Dal jsem to za den, což byla chyba. Měl jsem si vzít hotel, ke konci už jsem byl fakt utahanej. Ale třeba mě budou o to více bavit, když jsem se kvůli nim málem rozsekal při mikrospánku :)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tomu rozumím, já mám limit něco přes 1000km (s pravidelnýma přestávkama na občerstvení a protažení), pak už to je únavné.

Ale tím pádem máš vlastně hodinky s příběhem, takže dobrý :speak_cool:

Odesláno
Jo, přesně :)

Ještě bych mohl udělat foto, kde by latexovou kuklu suplovala síťka na akvarijní rybičky :)

Vědět, že jsi taky od fochu, vyměnil jsem s Tebou ty hodinky za balík ratanu a rodinné balení tekutého pudru.

Jinak gratulace, jsou nádherné, zcela odpovídají tomu maniakálnímu svitu v očích, když jsi je popisoval... :)

Odesláno

Srovnání potápek Oris a Doxa.

Naprosto odlišné pojetí.

Doxy při přímém srovnání vypadají jako nekompromisní tank, Orisky jsou proti nim jako do dětského brouzdaliště.

Doxy mají perfektní sponu. Masivní, kovovou, s vysouvací extenzí, jejíž délka jde nastavit v krocích.

Orisky mám hrozně rád, ale spona je plechařina. Ta je trošku sráží.

post-1118-1265616609.jpg

post-1118-1265616624.jpg

Odesláno
Jsem zvedav, kdo se tady objevi s cernyma a stribnyma.

Člověče, mám trošku strach, že to budu já :D

Ty hodinky mě fakt dostaly a barevně se od sebe jednotlivé varianty natolik odlišují, že to pokaždé vypadá jako jiný hodinky.

Mám pocit, že bych unosil všechny :)

Jinak pár lidí mi psalo, abych vyfotil, jak svítí.

Takže - svítí jako prase. Fakt silně. I za bílýho dne.

Akorát to neumím vyfotit barevně korektně. Na té mé fotce to vypadá, že ručky svítí jinak, než indexy, ale není to pravda.

Takže sorry, pánové, lepší fotka nebude.

post-1118-1265710044.jpg

Odesláno
Jedno OT: Nigu nemas prosim te na pujceni roubik viz. Foto? YPO se chysta navstivit vary a mam trochu strach aby nebyl agresivni....

1. YPO nikam nepojede, protože má BAN, takže bude sedět doma. A ŠukHoj taky. Oba budou doma.

2. Fazer určitě něco má, má stejnou mašinu jako Zed z Pulp Fiction, takže jsem si jist, že doma něco najde :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Matterhorn
Odesláno (upraveno)

Chtěl bych Tě požádat o malou informaci. Mám tady vlákno, v kterém váhám mezi Bally a Doxou. Nikdy jsem nedržel v ruce hodinky od těhlech firem, ale pořád si myslím, že jsou Bally precizněji zpracované. Poprosil bych Tě o malou radu, Ty Doxy máš a možná si měl i Bally. Co myslíš, které jsou lepší, rozhoduji se mezi Bally Mad Cow a Doxou SUB 800Ti. Nejdříve jsem chtěl Doxy SUB 1000T, ale byl jsem poučený, že i Doxa má v sortimentu hodinky s tritiovými trubicemi, takže jsem udělal změnu. Díky.

Edit chybička

Upraveno uživatelem Matterhorn
Odesláno

Matterhorne, Bally jsem nikdy nevlastnil, ale pár kousků už v ruce držel.

Osobně bych volil raději Doxu, u Ball mi vadila ta divná ochrana korunky. Asi bych si na ni nezvykl.

Doxa 800Ti mi přijde jako geniální volba, hlavně s černým ciferníkem.

Odesláno

Hodinky moc pěkné a taky moc těžké.

P.S. Ty dvě poslední fotky na začátku vlákna jsou focené zbytečně detailně! Stačilo je bliknout tak ze dvou metrů, aby bylo trochu vidět i to, co držíš na řetězu. :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Než Hasňa dorazí, Ty už budeš mít zase něco jiného. Gratulace - ručník končí - jde se opalovat.

ee, konečně mám hodinky do werku :), nespal se mi, mýdlo si dá radši lahváče...

Odesláno (upraveno)

sedí jak hrnec na prdeli Posted Image,vážně, je to dáno tvarem pouzdra, přitom relativně nevysoké dýnko, lumi jako prase, tak silnou jsem ještě neviděl, no a švihácký posun spony je třešinkou na dortu.

Upraveno uživatelem tombed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...