Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sedí jak hrnec na prdeli Posted Image,vážně, je to dáno tvarem pouzdra, přitom relativně nevysoké dýnko, lumi jako prase, tak silnou jsem ještě neviděl, no a švihácký posun spony je třešinkou na dortu.

Co znamená švihácký posun spony?

Vyfoť nám to! Dík!

Odesláno

to bych si nedovolil, zvláště když jsi mi udělal takovou radost, sám ho neovládám, vymknut z kloubu šílí, jednou tam mám Doxy, jedno bývalý avatar PAM, jsem sám jurodivý.

a ještě fotky, žel jen mobilem, ačkoli v mém případě je to jedno, modrá je fakt dobrá :)

post-3584-1276202201,36.jpg

post-3584-1276202227,21.jpg

post-3584-1276202248,27.jpg

Odesláno

Srovnání potápek Oris a Doxa.

Naprosto odlišné pojetí.

Doxy při přímém srovnání vypadají jako nekompromisní tank, Orisky jsou proti nim jako do dětského brouzdaliště.

Doxy mají perfektní sponu. Masivní, kovovou, s vysouvací extenzí, jejíž délka jde nastavit v krocích.

Orisky mám hrozně rád, ale spona je plechařina. Ta je trošku sráží.

velmi pekne su tie doxy, dovolim si povedat, ze su omnoho krajsie ako oris :)

Odesláno

Subinky se dneska koupaly, vzhledem k frekvenci lidí na koupališti, jsem se nepokoušel o vodní fotky, ty budou až u moře :)

Ta modrá hezký ladí s bazeném, super kombinace :)

Odesláno

chlap v letech s čelní pleší a vystupujícím pivním bříškem ala Homer Simpson může machrovat jak chce, a čím chce ovšem bez výsledku...

ty Doxy mají úžasný sexappeal a MI, ale jen pro majitele a bratrstvo zasvěcených, na mladá děvčata to NiGu nepůsobí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...