lib Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Gratuluju! Na Tvou chlapáckou ruku to pouzdro přímo přilnulo.
lib Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 sedí jak hrnec na prdeli ,vážně, je to dáno tvarem pouzdra, přitom relativně nevysoké dýnko, lumi jako prase, tak silnou jsem ještě neviděl, no a švihácký posun spony je třešinkou na dortu. Co znamená švihácký posun spony? Vyfoť nám to! Dík!
Hasňa Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Mikroposun, jemne prodlouzeni, ci zkraceni, tahu bez nutnosti sundavat hodinky, jako je treba na SDDS. Je to tady vyfocene nekolikrat. Treba tady, 5. a 6. fotka. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25608&st=0&p=368296entry368296 Upraveno 9. června 2010 uživatelem Hasňa
tombed Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 tak tak, jak píše Hasňa, a kdyby ti fotky nestačily, ukážu ti to pak naživo, kdo to má ostřit
NIGHTinGALE Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Ať ti dělají radost P.S.: Teď mě tím svým avatarem budeš provokovat a pořád mi to připomínat, abych byl smutnej?
tombed Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 to bych si nedovolil, zvláště když jsi mi udělal takovou radost, sám ho neovládám, vymknut z kloubu šílí, jednou tam mám Doxy, jedno bývalý avatar PAM, jsem sám jurodivý. a ještě fotky, žel jen mobilem, ačkoli v mém případě je to jedno, modrá je fakt dobrá
lib Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Kurňa, chlapi, holte se mi tam, jóó?Jinak dost dobrý
NIGHTinGALE Odesláno 11. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Pro fanoušky DOXA SUB: http://www.thedoxabook.com/ Info o knize + plus pár zajímavých informací a fotek k tomu.
ANT Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Srovnání potápek Oris a Doxa. Naprosto odlišné pojetí. Doxy při přímém srovnání vypadají jako nekompromisní tank, Orisky jsou proti nim jako do dětského brouzdaliště. Doxy mají perfektní sponu. Masivní, kovovou, s vysouvací extenzí, jejíž délka jde nastavit v krocích. Orisky mám hrozně rád, ale spona je plechařina. Ta je trošku sráží. velmi pekne su tie doxy, dovolim si povedat, ze su omnoho krajsie ako oris
tombed Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Subinky se dneska koupaly, vzhledem k frekvenci lidí na koupališti, jsem se nepokoušel o vodní fotky, ty budou až u moře 1
lib Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 A vzals je aspoň na tobogán? Kolik G zvládnou?
tombed Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 A vzals je aspoň na tobogán? Kolik G zvládnou? čéče byly semnou na kamikadze, ten na fotce není vidět a vydrží víc než moje koule
David_B Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Subinky se dneska koupaly, vzhledem k frekvenci lidí na koupališti, jsem se nepokoušel o vodní fotky, ty budou až u moře Ta modrá hezký ladí s bazeném, super kombinace
NIGHTinGALE Odesláno 13. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Dobrý fotky od bazánu A co jejich machr-index? Byla tvá deka v obležení polonahých nymf?
tombed Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 chlap v letech s čelní pleší a vystupujícím pivním bříškem ala Homer Simpson může machrovat jak chce, a čím chce ovšem bez výsledku... ty Doxy mají úžasný sexappeal a MI, ale jen pro majitele a bratrstvo zasvěcených, na mladá děvčata to NiGu nepůsobí
tombed Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 že fotit neumím vím, přesto jsem se pokusil vyfotit Doxy, fotek je hodně, ale zase o nic pár měsíců nepokusím, tak mě nekamenujte
MarcelG Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Kurnia Tome, dobrý! Jsem na ně hooodně zvědavej na živo! Doufám,že se mi podaří dojet na sraz :-)
lib Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Tady na té je vidět, že jedou na windows: Ale ty fotky bez voken pěkný!
decebal Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Velmi povedené. A v Baníkovských barvách .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se