Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 jfk napsal: Pes mé tchýně jmenuje se Kim a je na procházce ,,Peklem,, Že pozdravuju tchýni.
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Já mám doma 4 pískomily. Ale jsem nucen napsat, které zvíře rád nemám. Od včerejška je to vrabec. Vletěl mi oknem (pootevřeným na větračku) do pokoje, když jsem nebyl doma a spustil alarm (čidla zareagovala). Takže jsem díky němu platil 750Kč za výjezd bezpečnostní agentury. Už nikdy, vážně NIKDY, jim nenasypu do krmítka
jfk Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Kamil napsal: jfk napsal: Pes mé tchýně jmenuje se Kim a je na procházce ,,Peklem,, Že pozdravuju tchýni. Pozdrav vyřídím děkuji a jak staří jsou ti mopsové na obrázku?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 jfk napsal: Pozdrav vyřídím děkuji a jak staří jsou ti mopsové na obrázku? Eliška 10 a Kryštof 11.
Conrad Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 NIGHTinGALE napsal: Já mám doma 4 pískomily. Ale jsem nucen napsat, které zvíře rád nemám. Od včerejška je to vrabec. Vletěl mi oknem (pootevřeným na větračku) do pokoje, když jsem nebyl doma a spustil alarm (čidla zareagovala). Takže jsem díky němu platil 750Kč za výjezd bezpečnostní agentury. Už nikdy, vážně NIKDY, jim nenasypu do krmítka To si ale patrně vzhledem ke svému nicku nemůžeš dovolit dokonce bych řekl že krmení kolegů máš mít ve své náplni.
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Conrad napsal: NIGHTinGALE napsal: Já mám doma 4 pískomily. Ale jsem nucen napsat, které zvíře rád nemám. Od včerejška je to vrabec. Vletěl mi oknem (pootevřeným na větračku) do pokoje, když jsem nebyl doma a spustil alarm (čidla zareagovala). Takže jsem díky němu platil 750Kč za výjezd bezpečnostní agentury. Už nikdy, vážně NIKDY, jim nenasypu do krmítka To si ale patrně vzhledem ke svému nicku nemůžeš dovolit dokonce bych řekl že krmení kolegů máš mít ve své náplni. Slavík Asi jsem v sedmi letech neměl číst toho H.Ch.A. Ale díky kombinaci malý/velkých písmen to může být i jinak, ne? Gale = vichřice či bujaré noční veselí. Ale primárně je to slavík. Zní mi to libozvučně a mám rád stejnojmennou kapelu.
boo-beek Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 NIGHTinGALE napsal: Conrad napsal: NIGHTinGALE napsal: Já mám doma 4 pískomily. Ale jsem nucen napsat, které zvíře rád nemám. Od včerejška je to vrabec. Vletěl mi oknem (pootevřeným na větračku) do pokoje, když jsem nebyl doma a spustil alarm (čidla zareagovala). Takže jsem díky němu platil 750Kč za výjezd bezpečnostní agentury. Už nikdy, vážně NIKDY, jim nenasypu do krmítka To si ale patrně vzhledem ke svému nicku nemůžeš dovolit dokonce bych řekl že krmení kolegů máš mít ve své náplni. Slavík Asi jsem v sedmi letech neměl číst toho H.Ch.A. Ale díky kombinaci malý/velkých písmen to může být i jinak, ne? Gale = vichřice či bujaré noční veselí. Ale primárně je to slavík. Zní mi to libozvučně a mám rád stejnojmennou kapelu. Ovšem, v 7 letech číst H. Ch. A., to nepoznamená jen opravdu výjimečné jedince
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Jo, já četl celkem plynule už v šesti letech. A v pěti jsem psal. Byl jsem velmi inteligentní a nadané dítě. Jako osmiletý jsem dostal knihu "Od agamy po žraloka", která měla nějakých 550 stránek a četl jsem ji pořád dokola. Velká škoda ale je, že mi to nevydrželo. Psát a číst sice umím stále, leč inteligentní a nadaný už dávno nejsem
boo-beek Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Ale ani inteligence a nadanost člověku nezaručí, že ustojí H-CH-A se zachovalým duševním zdravím
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 boo-beek napsal: Ale ani inteligence a nadanost člověku nezaručí, že ustojí H-CH-A se zachovalým duševním zdravím Souhlas... ... a proto nešlapu na chléb, ač nejsem dívka A tím končím H.Ch.A., protože to můj domácí mazlíček není, tedy jsme mimo mísu. V knihovně sice spinká, ale toť vše
Conrad Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 NIGHTinGALE napsal: Conrad napsal: NIGHTinGALE napsal: Já mám doma 4 pískomily. Ale jsem nucen napsat, které zvíře rád nemám. Od včerejška je to vrabec. Vletěl mi oknem (pootevřeným na větračku) do pokoje, když jsem nebyl doma a spustil alarm (čidla zareagovala). Takže jsem díky němu platil 750Kč za výjezd bezpečnostní agentury. Už nikdy, vážně NIKDY, jim nenasypu do krmítka To si ale patrně vzhledem ke svému nicku nemůžeš dovolit dokonce bych řekl že krmení kolegů máš mít ve své náplni. Slavík Asi jsem v sedmi letech neměl číst toho H.Ch.A. Ale díky kombinaci malý/velkých písmen to může být i jinak, ne? Gale = vichřice či bujaré noční veselí. Ale primárně je to slavík. Zní mi to libozvučně a mám rád stejnojmennou kapelu. Doufám,že se neurazíš kdybych to měl shrnout tedy velká malá písmena vsjo ravno nekecej a krm dál.
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Conrad napsal: NIGHTinGALE napsal: Conrad napsal: To si ale patrně vzhledem ke svému nicku nemůžeš dovolit dokonce bych řekl že krmení kolegů máš mít ve své náplni. Slavík Asi jsem v sedmi letech neměl číst toho H.Ch.A. Ale díky kombinaci malý/velkých písmen to může být i jinak, ne? Gale = vichřice či bujaré noční veselí. Ale primárně je to slavík. Zní mi to libozvučně a mám rád stejnojmennou kapelu. Doufám,že se neurazíš kdybych to měl shrnout tedy velká malá písmena vsjo ravno nekecej a krm dál. Už jsem jim nasypal, šmejdům mrňavým (nezpěvavým) Jsem holt měkkosrdcatý
mechano Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 NIGHTinGALE napsal: Conrad napsal: NIGHTinGALE napsal: Slavík Asi jsem v sedmi letech neměl číst toho H.Ch.A. Ale díky kombinaci malý/velkých písmen to může být i jinak, ne? Gale = vichřice či bujaré noční veselí. Ale primárně je to slavík. Zní mi to libozvučně a mám rád stejnojmennou kapelu. Doufám,že se neurazíš kdybych to měl shrnout tedy velká malá písmena vsjo ravno nekecej a krm dál. Už jsem jim nasypal, šmejdům mrňavým (nezpěvavým) Jsem holt měkkosrdcatý Tím jsi dokázal, že germáni mají pravdu, tvrdíc, že slavík je královnou všeho ptactva........
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 mechano napsal: NIGHTinGALE napsal: Conrad napsal: Doufám,že se neurazíš kdybych to měl shrnout tedy velká malá písmena vsjo ravno nekecej a krm dál. Už jsem jim nasypal, šmejdům mrňavým (nezpěvavým) Jsem holt měkkosrdcatý Tím jsi dokázal, že germáni mají pravdu, tvrdíc, že slavík je královnou všeho ptactva........ ... a gurmáni zase rádi paštiku ze slavičích jazýčků Ale já nejsem ani germán, ani gurmán. Občas jsem bonvián. A v ZOO se mi líbí gaviál a pavián
boo-beek Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 A mě se líbí osmák degu& burunduk... Nějak se nemůžu rozhodnout
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 boo-beek napsal: A mě se líbí osmák degu& burunduk... Nějak se nemůžu rozhodnout Jééé, burunduk, zemní veverka, ten je dokonalý, o tom také uvažuji Legrace byla, když jsem byl před dvěma lety na dovolené na Cejlonu. Tam běhají naprosto volně (podobně, jako u nás myši či veverky). Když jsem našemu domorodému průvodci řekl, že v ČR stojí ve Zverimexu kolem 35 dolarů, tak zalapal po dechu a zcela vážně uvažoval o tom, že jich naloví pytel a pojede je k nám prodat
Franta Dobrota Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 NIGHTinGALE napsal: Jo, já četl celkem plynule už v šesti letech. A v pěti jsem psal. Byl jsem velmi inteligentní a nadané dítě...( No, nechci se tě dotknout, ale 6 (resp. 5) let není nic extra, existují zde lidé, kteří četli a psali podstatně dříve... ;-)
boo-beek Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Burunduci jsou super, jsou živí, "extrovertní", nádherný vzhledem... akorát jsou oproti degu málo kamarádi. S burundukem se prostě moc neskamarádíš, kdežto s osmákem jo. Navíc osmáci jsou inteligenčně o kus vejš. To ale oproti všem hlodavcům včetně potkanů... Fakt nevim, osmáka jsme měli s bráchama, burunduka si teď pořídili bráškové (s tátou ) po osmákovi... a zatím asi to vypadá spíš na toho osmáka. Mj. i proto, že burunduka maj v kleci 180 X 80 X 50 cm a každej den běha ve dvou místnostech. Já bych si v 1+kk, i když má 45m, asi tohle dovolit nemohl
Valachus Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Dodatek ke kupírpvání. Provádí se jen u plemen, které jsou brány jako bojové. Je to z důvodu, že ušní boltce a ocasy jsou velmi cotlivé a v boji se nejsnadneji praní. Jinak můj sen je Středoasiiský pastevecký pes, ale nevím jestli se nekdy odvážím ho pořídit si.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se