Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
Já se spíš ptal na to, co čteš rád, ne na to co musíš...Teď už ti věřím více, Gaius určitě není nic čtivého...

Tak pořád je to čtivější než nějaké moderní učebnice a navíc je to mnohem kratší :D :D

Zaklínač, Kmotr, Mládí v hajzlu, Ponorka... Jsou toho tuny

Návštěvník salamio
Odesláno

Ano, taky jsem gentleman a znalec antické literatůry, hlavně pak knihy o Jůlijus Kajzr od Gajus Suetonijus. Taky líbí Čičero a Kvintus Kurcijus. Jestli ještě jednou napíšete Kikero, pošlu report a dostanete ban do roku 2065. Výsledek boje nechám namalovat kubystycky ve stylu Pičaso.

Návštěvník Tada
Odesláno
Ano, taky jsem gentleman a znalec antické literatůry, hlavně pak knihy o Jůlijus Kajzr od Gajus Suetonijus. Taky líbí Čičero a Kvintus Kurcijus. Jestli ještě jednou napíšete Kikero, pošlu report a dostanete ban do roku 2065. Výsledek boje nechám namalovat kubystycky ve stylu Pičaso.

kikero je ovšem původní římská výslovnost :P

Odesláno

to Tada: protože salámíno nemá moc co sdělovat, co se obsahu týká, drží se vnější formy :)

radši salámíno napiš, zdali jsi někdy četbou kikera dospěl k nějakému poučení pro svůj život.... :)

Odesláno
Tak tada má asi státnice z Římského práva, nemílím li se , že? :)

Pokud se budeme držet vnější formy, píše se nemýlím li se... Salámku, buď trochu onanista, a sděl nám všem, co sis z Kikera odnesl pro život? Čím tě to obohatilo a tak...

Odesláno
Tak tada má asi státnice z Římského práva, nemílím li se , že? :)

To mu samozřejmě neberu, naopak mu to přeji, jen jsem si chtěl trochu rýpnout. Uznávám, nebylo to moc chytré, navíc, když má zřejmě pravdu. Jen jsem chtěl naznačit, že stejně nikdo neví, jaká byla původní římská výslovnost, neboť po starých Římanech žádná cédečka nezůstala. :smile_anim:

Do Tvého pravopisu rýpat nebudu. Mýlit se může každý. :thumbsdown_anim:

Odesláno
Pokud se budeme držet vnější formy, píše se nemýlím li se... Salámku, buď trochu onanista, a sděl nám všem, co sis z Kikera odnesl pro život? Čím tě to obohatilo a tak...

já se teda obohatil zjištěním, že existuje římskej jazyk :thumbsup_anim:

Odesláno

ano přiznám se, že jsem zbaběle využil chyby Oniona, abych si do něj mohl kopnout, omlouvám se a pliji si do tváře, zvláště když v pravopisu chybuji neustále... šlo mi ale spíše o druhou část mé neskonale chytré úvahy a to: neustálé tahání rozumu stran Oniona... sloužíme mu přece tady jako laboratoř...

haciku, římský jazyk je asi taková lepčí latina nebo co... :)

Návštěvník salamio
Odesláno
to Tada: protože salámíno nemá moc co sdělovat, co se obsahu týká, drží se vnější formy :)

Ono zhruba od dob Gombrowicze a Bourbakiho (až to budeš hledat na wiki: Nicolase, ne toho vojáka) to není až tak nejhorší východisko.

Do tohoto vlákna už nemohu přispívat: protože neznám starověké dialekty, necítím se být hoden ani políbit lemroucha vašeho.

Odesláno
Ono zhruba od dob Gombrowicze a Bourbakiho (až to budeš hledat na wiki: Nicolase, ne toho vojáka) to není až tak nejhorší východisko.

Do tohoto vlákna už nemohu přispívat: protože neznám starověké dialekty, necítím se být hoden ani políbit lemroucha vašeho.

Co to je ten lemrouch? :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...