casiotron Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 A kolik máš Avií? Já se s tou značkou setkal jen párkrát. Jestli tedy nesbíráš náklaďáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nákláďáky fakt nesbírám, to by byla slušná garáž No už se tomu chvíli věnuju, kdybych je střídal po dvou dnech, vydržím s nima asi rok:) Značka je sice stále živá, ale ta původní, švýcarská, zkrachovala na přelomu 70/80 let. Teď patří pod Fossil a dělají tomu odpovídající shity. Já končím kusama z devadesátých let, ale nejradši mám období elektronických (hybridních) strojků jako ESA 9150 - 9154 - 9158..Mám tady vlákno Dynotron a Swissonic, trochu se tam tomu věnuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Koukal jsem se do svých záznamů a měl jsem za celý svůj sběratelský život akorát dvoje Avia. Jedny švýcary a jedny Avia-Tec. Oboje LCD. Kolik máš pouze LCD Avia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 LCD mám 4 kusy a jeden kombi LCD/analog. Avia-Tec jsou tuším výrobně devadesátky a jen digi modely. Ty mě zatím nechávají chladným:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Krásný LEDky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Bulova big block gold led 228 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Mooc hezký! LED mám jen pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 No, ty mi dáváš...krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 A na vecer dalsie uspesne vzkriesenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 A když máš zoxidovaný LED modul, oxid mezi všema těma drátkama, tak to čistíš jak? Tam se stačí na to trochu silněji jen podívat a už to upadává.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 (upraveno) Mam na to taky sprej .Ked budem doma,tak odfotim,ale tieto bulovy aj tie predtym maju lepsie zpracovanie a tie dratiky od plosaku k ledkam su zaliate,takze ani oxidacia ani poskodenie tak velmi nehrozia.U tychto modulov som mal problem s dierkami kade prechadza kontakt z jednej strany dosky na druhu.V dierke ti vyhnije a strati kontakt.Je to vidiet len pod lupou.Na toto pouzivam vodive lepidlo.Este sa trapim s jednymi supersupovymi led bulovami a tie ked sa mi podari rozchodit,tak budem velmi stastny. Upraveno 20. září 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Gombo ty máš ale úlovky-super.Ledkový se opravují blbě,bo tam není co opravit.Pod lupou vypadají jako nové ale prostě nejdou.Většinou je odešlej procesor a to je konečná...Jeden nový přírustek-Piratrony,u těchto jde při nastavování měnit i jas,má 4 úrovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Hodinky pěkné ..ale ty "lampy" jsou super. Určitě tvoje práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Jj,hodiny jsem dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Casiotrony R 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 o vlakno vedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Jejda.. Snad mi to odpustíte:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Dnes sa velmi vytesujem.Ked som uz prestal verit,tak ozili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se