Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Schválně jsem Vám je dodal v pravém řeznicko-zelinářském hávu a ještě jsem je trochu přibarvil ve FŠ, aby si zapřisáhlí nepřátelé B mohli od plic zahudrat. Kdo by nepoznal o co jde, tak vlevo Chrono Avenger M1 a vpravo B2.

Š.

post-8259-1266077688.jpg

Odesláno (upraveno)
  stucel napsal:
Schválně jsem Vám je dodal v pravém řeznicko-zelinářském hávu a ještě jsem je trochu přibarvil ve FŠ, aby si zapřisáhlí nepřátelé B mohli od plic zahudrat. Kdo by nepoznal o co jde, tak vlevo Chrono Avenger M1 a vpravo B2.

Š.

Tož tomu se říká služba vpravdě medvědí... :D Ale co... Gratuluju ti k tvejm miláčkům.

EDIT: Když se tak koukám na tu tvoji fotku a pak na můj podpis, tak myslím, že zelinářsko-uzenářská image nebude to nejhorší, čím bysme se měli trápit... :lol: ... Božínku...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  Kalifx napsal:
Tož tomu se říká služba vpravdě medvědí... :D Ale co... Gratuluju ti k tvejm miláčkům.

EDIT: Když se tak koukám na tu tvoji fotku a pak na můj podpis, tak myslím, že zelinářsko-uzenářská image nebude to nejhorší, čím bysme se měli trápit... :lol: ... Božínku...

Správně. Cítím, že fórum potřebuje jako sůl trochu odlehčit od přemíry technických pojmů a cizojazyčných

termínů a nechat zavanout trochu lehké ironie (cynismu je zde dost) do našich dutin lebečních.

Š.

Odesláno
  stucel napsal:

Š.

Zajímavý nápad, ještě jsi se s nima mohl vyfotit v řeznické zástěře s půlkama vepřového na pozadí......

:thumbsup_anim:

Odesláno
  Vit napsal:
Zajímavý nápad, ještě jsi se s nima mohl vyfotit v řeznické zástěře s půlkama vepřového na pozadí......

:thumbsup_anim:

No půlky jsou v chladírně a tam se mi rosí objektiv. Jestli Ti to stačí takhle. A můžu ještě přidat kousek předního

na polívčičku pro milostivou ?.......

Š.

post-8259-1266082882.jpg

Odesláno
  stucel napsal:
No půlky jsou v chladírně a tam se mi rosí objektiv. Jestli Ti to stačí takhle. A můžu ještě přidat kousek předního

Š.

Tohle uz je lepsi :thumbsup_anim:

Odesláno
  stucel napsal:

Š.

:speak_cool: :speak_cool: :speak_cool:

Odesláno

Š.

To je teda "maso" :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...