Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Po letech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
před 5 hodinami, bandicoot napsal:

Ale jo, koukám sem, ale nějak jsem se tu s věkem vypsal, aktivita poklesla nejen na fóru, ale i v rotaci hodinek a nehodinkový témata nějak neni čas.

Naprosto trefně a kulantně napsáno.

Tudle jsem nad tím přemýšlel, jak se za  těch dvacet let změnilo vlastně úplně všechno.

Měl bych ke spoustě příspěvků co napsat, ale vůbec se mi nechce, protože je to jako házet hrách sviním. Vidím to na jedničce, kterýmu bylo  v době mé registrace na CHmg cca 5 let, a vlastně tím žil stejně jako já. Dnes je mu 24, koupil jsem mu hodinky za desítky tisíc a on není schopen si nic zjistit a pořád se ptá. Přitom ho to jakoby asi baví. 

Naprosto nechápu a svojí iniciativu beru jako mrhání časem.

Stejný jako, když Bert vyvolá setkání x burzu, kde je počáteční euforie ve smyslu "super" a když dojde na lámání chleba, tak je to v prdeli.

Co se stalo? Kam se vytratilo to nadšení, radost a sdílení poznatků? Ne jenom to laciné předvádění co si můžu dovolit.

Prostě už jsme asi starý čuráci a mladý maj tiktok 😀

Hodinkám Zdar x Nazdar

Upraveno uživatelem YPO
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono taky tenkrát nebylo milion mikrobrandů a na diskuze a srazy s mazáky jsme si vystačili se Steinharty a Fortiskami.

Dneska mi přijde, že je toho strašně moc a to i modelových řad a barevných kombinací u renomovaných výrobců. Bejvaly časy kdy jsem znal všechny modely JLC. A kdo si dneska vzpomene třeba na Reverso Squadra… Dneska už možná u nich ani neplatí pravidlo jeden model = jeden výhradní strojek. 

Tím jsem chtěl říct, že se v tom ani už nevyznám tolik, jako dřív a pokud bych se zapojil do diskuzí, mlátil bych loňskou slámu.

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...