Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Ale to víš, že máš pěkný hodinky. Já jsem vlastně myslel Breitling, když jsem říkal koukatelný. Protože jenom Breitling má něco, co jsem si interně nazval jako AFS faktor... To je definice Absolutní Finanční Satisfakce. Přeneseně to znamená, že zaplatíš zhruba jako za Čumbavambu, ale v očích veřejnosti přijede Londýnský filharmonický orchestr s Placidem Domingem a Tom Jones jim bude tahat bedny. AFS faktor je mnohem vyšší stádium machrindexu, mimochodem. Tohlenctos teda napsal pěkně, klóbrc dolů. Že mám pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Já nejsem zlý, jen ti nastavuju zrcadlo, já vždycky přijdu "když se nastavuje zrcadlo" Hovnajs, hovnajs zrcadlo - ku/rva kdo ti prodal bondovky, jaks z toho byl vydřenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Hovnajs, hovnajs zrcadlo - ku/rva kdo ti prodal bondovky, jaks z toho byl vydřenej? Dokonce dvakrát Já si tě za to strašně vážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Dokonce dvakrát Já si tě za to strašně vážím Já si tě taky vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Já si tě taky vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Dokonce dvakrát Já si tě za to strašně vážím Já si tě taky vážím. Také máte ten pocit, že přichází láska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Také máte ten pocit, že přichází láska? Tebe si taky vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tebe si taky vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tak uvidíme, co na to Böse Franz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Tak uvidíme, co na to Böse Franz. No, já tajně doufám, že se nebude chtít dělit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Tak vánoční lásku máme za sebou chapci, a teď se pojdme vrátit k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) Včera jsme dopoledne dali rychlý kafe s bandim a po prozkoumání Blackbirdů jsem si opět připomněl, jak skvělý hodinky to jsou. Při okamžitým srovnání s Herkuládama sice působí jako malý, ale po chvilce už to celkem funguje. Navíc znovu opakuju, že jde snad o nejlíp zpracovanej bigdate, co jsem v týhle třídě viděl. Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Moje první a poslední...Dělí je od sebe 30 let. Pokrok? Nevím... Začínal jsem značkou pro proletariát a skončil u značky pro čističe kanálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Aspoň je ale vidět, žes trochu vyrostl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Moje první a poslední... Dělí je od sebe 30 let. Pokrok? Nevím... Začínal jsem značkou pro proletariát a skončil u značky pro čističe kanálů Jistěže pokrok, Pavle. Jen bych tě poopravil v definicích... Začínal jsi se značkou pro každýho a skončil u značky pro fajnšmekry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Abyste se nezbláznili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Abyste se nezbláznili. No já nevím panáčku. Je to tvůj skutečný názor nebo spíš, "ako sa hovori otvorena kritika je skryta zavist" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 No já nevím panáčku. Je to tvůj skutečný názor nebo spíš, "ako sa hovori otvorena kritika je skryta zavist" ? To druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) To druhý. Čekal jsem to. A to mě opět přivádí k myšlence jak je možné, že takto proradný člověk zastává funkci moderátora na patrně druhém nejdůležitějším fóru v rámci celého internetu (hned za portálem "Míče, klíče, biče aneb a co pomáhá vám od myšlenek na sebevraždu?"). Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Čekal jsem to. A to mě opět přivádí k myšlence jak je možné, že takto proradný člověk zastává funkci moderátora na patrně druhém nejdůležitějším fóru v rámci celého internetu (hned za portálem "Míče, klíče, biče aneb a co pomáhá vám od myšlenek na sebevraždu?"). Proradnej člověk se k funkci dostává trikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se