Onisan Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Jde o to vybrat hodinky které budou primárně sloužit jako hodinky k vodě, na výlety do hor, pobyt v přírodě... Nejčastější živel se kterým se setkají bude v létě voda na koupališti :) Původně bylo v záměru koupit něco od Panerai, ale nepěkná ochrana korunky a zdejší paneraistická skupina trošku původní záměr kazí, pak byly hooodně v hledáčku Inženýry od IWC, ale když se položily vedle Aquatimerů tak najednou nevypadaly tak pěkně. Tak poraďte, co je podle váš lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Sinn U1, U1000 atd. .. aspoň na tyhle aktivity je mám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Longines Legend Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Longines Legend Diver O nich bylo také přemýšleno.... To je pravda Ale jak jsem napsal, v užším výběru zůstaly tyhle tři kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Pokial nehladis na peniaze, Blancpain Fifty Fathoms. Pripadne Aquatimer vintage. Brat Ing do vody? Ved to je barbarstvo Upraveno 14. února 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Pokial nehladis na peniaze, Blancpain Fifty Fathoms. Pripadne Aquatimer vintage. Brat Ing do vody? Ved to je barbarstvo za a) jsem je neviděl nikdy na živo a za b ) nevím kolik stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 No, mně se z té trojky zdají jako nejvíc outdoor ty Inženýry. Potápky míň a Panerai ani trochu. Ale pokud naprostá většina tvého pobytu v přírodě bude u vody, tak asi spíš zase ty potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Panerai, maji 300m vodotesnost, oboje IWC maji 120 metru a Inzenyr ma kozeny pasek, coz mi prijde do vody zcela nevhodne. Pokud IWC do vody tak Aquatimer 2000 nebo se pokus nekde koupit starsi Aquatimer nebo Aquatmer 2000, maji vnitrni lunetu a 1000 metru u oceloveho modelu a 2000 u titanoveho vodotesnost. Na tvem miste bych ale poridil Rolex Submariner, to jsou spravne hodinky do nepohody b ) nevím kolik stojí o neco mene nez Inzenyr, cca o 1000 EUR. Upraveno 14. února 2010 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Panerai, maji 300m vodotesnost, oboje IWC maji 120 metru a Inzenyr ma kozeny pasek, coz mi prijde do vody zcela nevhodne. Pokud IWC do vody tak Aquatimer 2000 nebo se pokus nekde koupit starsi Aquatimer nebo Aquatmer 2000, maji vnitrni lunetu a 1000 metru u oceloveho modelu a 2000 u titanoveho vodotesnost. Na tvem miste bych ale poridil Rolex Submariner, to jsou spravne hodinky do nepohody S kůží jsem celé roky chodil do vody, takže to roli nehraje.. Porovnávání vodotesnosti také ne Pokud se budu potápět, tak si tam vezmu normální komp a pokud budu s hodinkama na ruce takhle hluboko, tak už je to stejně jedno... budu mrtvej Pokud voda, tak koupaliště, Slapy, Orlík, motorový člun a šipka do vody... to je tak nejvíc co zažijou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Z těch tří (a snad chápu dobře, že o ty tu jde) jednoznačně Aquatimery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 to je zajímavý výběr x výlety, k vodě, dobrodružství... tyhle všechny jsou dobrý na výlet k akvariu (voda) a krmení rybek (dobrodružství) ale pokud na jedněch z nic trváš tak bych volil inženýry x když cestou za dobrodružstvím spadneš do rokle tak budeš vědět kolik je hodin i za sedm dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 za a) jsem je neviděl nikdy na živo a za b ) nevím kolik stojí Podla watchquote 9820 ?, ale videl som ich aj za 7 tisic.Ked do vody, tak legendu a 50F je jedna z najvacsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Podla watchquote 9820 ?, ale videl som ich aj za 7 tisic.Ked do vody, tak legendu a 50F je jedna z najvacsich Má je tady někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Panerai na gume, je to prijemne na ruce, na rozdil od namocene kuze to nesmrdi kdyz to schne a Panerai se pro "vodni sporty" narodily :-) Na Blacpain FF jsem koukal u Dusaka, mam z nich pocit ze jsou vhodne do vody, pouze pokud je mezi tebou a vodou paluba jachty.. Upraveno 14. února 2010 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Neodpovídáš schválně? Skutečně, nestranný a objektivní moderátor... Kup si, co ti poradí tvůj fotograf - můžete si pak spolu založit vlákýnko, kde se budete bavit jen vy dva Nejlíp, když to bude v sekci "Německé hodinky". A nie je to jedno? Kibi nafotil Onionove hodinky, tak k tomu nieco napisal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 ještě jsem narazil na jedny outdůr hodinky, ale nevím jestli by to už nebylo moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Do vody jedině s inženýry. Na stupnici dnů můžeš sledovat, jak dlouho jsi na dně. Nebo se to dělá s minutovkou? A ten plazí strap se k neoprenu vyloženě hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 emte: Ne, není. Dotaz je směřován na pana Oniona, ne na Tebe. Dík. To si tady můžem dělat všichni bordel, založíme si vlákýnka, kde si budou psát jen autoři, nikdo jiný a když tam bude náhodou něco, co se autorovi nebude líbit, hned mu to jeho sluha pěkně promaže... Můžeš nechat ostatní žít a nespamovat tady? Ať si dělá se svým vláknem o svých fotkách co chce. Ty se neumíš držet tématu ani tady, kde se diskutuje o výběru hodinek, tak se vůbec nedomáhej nějakého práva diskutovat jinde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Nebylo by pro tuto výměnu názorů vhodné použít SZ? Ano, bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 peťane, cíle bylo dosaženo... za vola jsi ty a stádečko tě vypíská... to je na mokrý ručník, smiř se, že onion tady bude mít vždycky privilegia, bohužel... buď tuto hru přijmeme nebo ne... ostatní chtějí mít klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se