mmako Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 S Primkama souhlas... pořiď je, bude to kus poctivé hodinařiny. A pak odsud zdrhej a už se nevracej, protože jinak časem koupíš druhé, třetí, krabici, aby se to vešlo, pak winder, páč dvoje budou automaty, pak to bude chtít něco s nápisem "swiss made" na ciferníku, pak zjistíš, že není swiss jako swiss, pak krátká rebelská epizoda s něčím, co "nám to fakt natře", poklidný návrat k původním hodinkám... No a časem bude většina tvých příspěvků v chlubírně a prodejní sekci ve smyslu "Nabízím týden staré XY za pouze QR.000 CZK, kupováno minulý týden v Německu a prostě jsme si nesedli..." Protože tento stav se víceméně vylučuje se zakládním rodiny a my chronomagové bychom se množit měli, doporučuju maturitu, vysokou školu, práci, manželku, strom a pak se sem zase mrkni, co je nového :-))
onney Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 S Primkama souhlas... pořiď je, bude to kus poctivé hodinařiny. A pak odsud zdrhej a už se nevracej, protože jinak časem koupíš druhé, třetí, krabici, aby se to vešlo, pak winder, páč dvoje budou automaty, pak to bude chtít něco s nápisem "swiss made" na ciferníku, pak zjistíš, že není swiss jako swiss, pak krátká rebelská epizoda s něčím, co "nám to fakt natře", poklidný návrat k původním hodinkám... No a časem bude většina tvých příspěvků v chlubírně a prodejní sekci ve smyslu "Nabízím týden staré XY za pouze QR.000 CZK, kupováno minulý týden v Německu a prostě jsme si nesedli..." Protože tento stav se víceméně vylučuje se zakládním rodiny a my chronomagové bychom se množit měli, doporučuju maturitu, vysokou školu, práci, manželku, strom a pak se sem zase mrkni, co je nového :-)) Tak s tím souhlasím. Asi před rokem jsem onemocněl stejnou chorobou, jako všichni tady. A jak říkáš, už potřebuju box a winder.
Diamondking Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Koukni třeba tady . Jako oblekovky dobrý..limit sice na hraně.... :-)
onney Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Jinak zkus www.chronoshop.cz Do 10K tam najdeš hezké hodinky. (quartz) A hlavně to nebude nic, co bys našel na každém rohu a v každém módním obchůdku. Nebo sleduj místní prodej a sem tam se objeví něco, co by tě zaujalo. Párkrát jsem od členů něco zakoupil a vždy bez probllémů. Jinak zkus www.chronoshop.cz Do 10K tam najdeš hezké hodinky. (quartz) A hlavně to nebude nic, co bys našel na každém rohu a v každém módním obchůdku. Nebo sleduj místní prodej a sem tam se objeví něco, co by tě zaujalo. Párkrát jsem od členů něco zakoupil a vždy bez probllémů. Tak nejen quartz :-)
Diamondking Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Jinak zkus www.chronoshop.cz sem rychlejší....
skalis Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Nebo zkus kouknout na pilotky. Oblek, kterej na sebe stejne vezmes max. parkrat za ctvrtleti, snesou (ve Tvym veku uplne v pohode) a s jejich velikosti a vzhledem odkazujicim na letecky puvod budes stokrat vetsi machr nez s nejakou sragorou, na kterou cinan natiskl barevnej obrazek (myslim znacku), kterej je prave in... Co treba Steinharty z Chronoshopu? obrazek jsem slohnul u Kubsona na Chronoshopu
D_o_S Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Co treba nejaky Steinharty? Nebo archimede? Nebo treba Orient (Mako)? Ci Seiko (SKX007)?
grga_pitic Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Archimedy Arcadie jsou dobra volba - hezke hodinky, v indexech kabosony, modrene rucky. Pruhled na strojek ktery potesi kazdeho zacatecnika (2824, sice trochu syrova, ale je to klasika). Rozhodne jsou to hodinky ktere bych se nebal vzit na zadnou spolecenskou akci.
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 K maturitě bych si vzal starý primky - nejeden člen komise zamáčkne slzu. Luxus neukazuj a už vůbec si na něj nehraj. Jezdeckej bičík nech doma, rukavičky v jaguáru. No toto... To mi neco pripomina
Návštěvník Itter Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Jde to, ze jak jsem cetl v clanku tady na chronomagu, nejsou Casia Edifice, ktere bezne nosim, k obleku to prave orechove. (clanek Hodinarske znacky A az C) S tema Primkama to je peknej napad. Dekuji Vam za tolik reakci, to jsem necekal,behem tak kratke doby.
bandicoot Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 ... nejsou ... k obleku to prave orechove... to je dogma, je úplně fuk, co máš k obleku, akorát to musí ladit s tebou, musí to bejt přirozený a pak je vše v pořádku - viz TADY, tam to prostě sedí jak pr*el na hrnec
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Kup si stare Omegy s cal. 30 :-) Mam jedny skladem a maji 38mm :-P
mmako Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Tada: ničíš život slušným lidem a máš SZ... :-)
Patrik Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Za 5 tisíc to bude často jen ta Čína (i když tu byla např. výjimka - hodinky A. Raymond od Tchiba), za těch 10 000 Kč už múžou být nějaké jednoduché quartzky středně známé švýcarské značky. Ohledně těch Storm - ano je to 100 % čína, klasické fashion hodinky. Na druhou stranu u téhle značky se mi líbí nápaditost, myslím, že designéry mají fakt dobré. Divím se, že ti nikdo nedoporučil zde tolik propírané Seiko. Pod 5000 Kč je můžeš mít v automatu.
kejklik Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Velice přesné, pohledné, legálně vyráběné hodinky China made. Mám je k plné spokojenosti. A jedny podobné tu běhaly v inzerci. http://www.usseagull.com/production.asp?cid=10&pid=19 Cena včetně pošty $ 424 + 20% DPH = při dnešním kurzu PayPal 9 950,- CZK Upraveno 15. února 2010 uživatelem kejklik
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Je tady i cesta vintage, kde za 10 máš nádherné Omegy... Za 10 je spousta nových hodinek, i v mechanice.
Potkan Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Nevim o téhle značce nic, asi je to čína, ale do rozpočtu by ses taky vešel... http://www.nest-sro.cz/index.php?menu=237&...znacka1=Caivano Upraveno 15. února 2010 uživatelem Topkan
sureshot Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 S Primkama souhlas... pořiď je, bude to kus poctivé hodinařiny. A pak odsud zdrhej a už se nevracej, protože jinak časem koupíš druhé, třetí, krabici, aby se to vešlo, pak winder, páč dvoje budou automaty, pak to bude chtít něco s nápisem "swiss made" na ciferníku, pak zjistíš, že není swiss jako swiss, pak krátká rebelská epizoda s něčím, co "nám to fakt natře", poklidný návrat k původním hodinkám... No a časem bude většina tvých příspěvků v chlubírně a prodejní sekci ve smyslu "Nabízím týden staré XY za pouze QR.000 CZK, kupováno minulý týden v Německu a prostě jsme si nesedli..." Protože tento stav se víceméně vylučuje se zakládním rodiny a my chronomagové bychom se množit měli, doporučuju maturitu, vysokou školu, práci, manželku, strom a pak se sem zase mrkni, co je nového :-)) brutal
skalis Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Nevim o téhle značce nic, asi je to čína, ale do rozpočtu by ses taky vešel... http://www.nest-sro.cz/index.php?menu=237&...znacka1=Caivano Temhle bych doporucoval se radeji vyhnout. Slpnuji totiz beze zbytku nazev tohoto vlakna - "falesny" luxus.
Potkan Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 (upraveno) Velice přesné, pohledné, legálně vyráběné hodinky China made. Mám je k plné spokojenosti. A jedny podobné tu běhaly v inzerci. http://www.usseagull.com/production.asp?cid=10&pid=19 Cena včetně pošty $ 424 + 20% DPH = při dnešním kurzu PayPal 9 950,- CZK Můžu se zeptat?...ty modrý tlačítka to má normálně nebo jsou to nějaký krytky?? Temhle bych doporucoval se radeji vyhnout. Slpnuji totiz beze zbytku nazev tohoto vlakna - "falesny" luxus. Právě proto jsem to sem dal, protože splňují požadavky zakládajícího ;-) Upraveno 15. února 2010 uživatelem Topkan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se