Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 206
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano, to moje vlákno měla být anketa o tom, jestli se mají zamykat nebo dokonce mazat kontroverzní vlákna. Myslel jsem, ža taková diskuse bývala mohla přinést nějaký pozitivní výsledek. Takže jsem opravdu tenkrát nepochopil, proč to bylo v samém zárodku smazáno, a nechápu to dodnes, zvláště v kontextu dalšího vývoje, jak nakonec sám poukazuješ.

Jinak je samozřejmě otázka, co je to kontroverzní - to asi bude každý hodnotit trochu jinak. Já se ale stále domnívám, že i kontroverzní vlákno může být legitimní (pokud neporušuje předpisy) a svým způsobem pro fórum i přínosné. Aspoň se v něm každý nějak vyprofiluje a budeme pak všichni vědět, s kým máme navzájem co do činění. A myslím, že ani z kontroverzního tématu se nemusí nutně stát stoka špinavostí, pokud budou moderátoři diskusi dobře moderovat. Já vím, je to náročné... Ale teď se zdá, že by tu mohlo být i pár dobrých moderátorů, tak to třeba půjde..

Ono se totiž ukazuje, že se některých témat prostě stejně nezbavíme, i když je budeme usilovně zametat pod koberec. A ruku na srdce, řekl bych, že řadu členů, ať už z jakéhokoliv tábora, ty slovní přestřelky někdy docela baví...

Onion udělal totéž,co Ty......v podstatě....a .......bylo z toho,co bylo.

Já Ti nic nevyčítám,jen jsem to použil jako příklad toho,jak má každý z nás různý pohled na věc. Což vůbec nemyslím zle.

K poslední větě nemám co dodat.......bohužel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.

.......................................... A ruku na srdce, řekl bych, že řadu členů, ať už z jakéhokoliv tábora, ty slovní přestřelky někdy docela baví...

To možná jo, ale někdo se hádá o ''princip''. Zkrátka mu to či ono není lhostejné. Občas mezi takové patřím a navrch si holt i rejpnu. Ale rozhodně

to pro mě není zábava a nevyžívám se v tom. :worried_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Akorát cejtím potřebu zopakovat,že nějaké sjednocení názorů fakt nehrozí,nejsme stroje....nechtějte po nás stejný pohled na věc. Prostě se,jako lidi,lišíme......to prostě nejde! Můžeme se pohádat a dořvat v sekci pro nás určené....ale mezi váma,"normálníma" členama,bysme si neměli kroky komentovat(Onione,Spiderere ;) ).

Nuz ked sa hadate o veciach ohladom fungovania fora, tak by ste si asi tiez mali stanovit nejake pravidla. Napriklad ked uz je jasne, ze sa nezhodnete na zaklade argumentov, tak hlasovat a dalej na fore postupovat v zmysle tohto hlasovania spolocne a nie kazdy vykonavat svoju volu. Mod je tiez len clen a v prospech fora sa obcas musi podvolit aj rieseniu, s ktorym mozno naprosto nesuhlasi. Rovnako ako sa musia clenovia podvolit rozhodnutiu moda. Kto toto nechape, alebo je prilis tvrdohlavy a nedokaze to, asi by nemal vykonavat tu funkciu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
To možná jo, ale někdo se člen hádá o ''princip''. Zkrátka mu to či ono není lhostejné. Občas mezi takové patřím a navrch si holt i rejpnu. Ale rozhodně

to pro mě není zábava a nevyžívám se v tom. :worried_anim:

Potrefená husa! :thumbsup_anim: :lol2:

Já nemyslel zrovna tebe.:)

Odkaz ke komentáři

Nuz ked sa hadate o veciach ohladom fungovania fora, tak by ste si asi tiez mali stanovit nejake pravidla. Napriklad ked uz je jasne, ze sa nezhodnete na zaklade argumentov, tak hlasovat a dalej na fore postupovat v zmysle tohto hlasovania spolocne a nie kazdy vykonavat svoju volu. Mod je tiez len clen a v prospech fora sa obcas musi podvolit aj rieseniu, s ktorym mozno naprosto nesuhlasi. Rovnako ako sa musia clenovia podvolit rozhodnutiu moda. Kto toto nechape, alebo je prilis tvrdohlavy a nedokaze to, asi by nemal vykonavat tu funkciu.

Jde o to,že tu nejsme každý z nás 24/7........a pokud se k něčemu dostanu dříve,než ostatní,zareaguju dle sebe. A narovinu,nenastavíš si pravidlo pro všechny situace. To nejde. Ono i na každého z nás mnozí členi reagují jinak.......

Věřte,že každý z nás to dělá dle své nejlepší vůle a svědomí.......nikdo nemá v úmyslu(byť si myslíte opak) apriori škodit,nebo tak něco......demokracie tu nefunguje a fungovat nemůže. Totalita se taky nelíbí.......

Ve výsledku stejně nezbude,než se podřídit rozhodnutí MODa....i když s výhradama,ale to je tak vše. Mohu mluvit pouze za sebe,spousta z vás může potvrdit,že se snažím komunikovat,vysvětlovat........nikdy ne až tak na sílu.Stejně to není dobře(a já si to uvědomuju). Prostě nějaký univerzální recept,či řešení,neexistuje......nakonec to stejně každý udělá dle sebe,tak jak to cítí. Jednotný postup v určitých oblastech samozřejmě existuje,ale ve spoustě dalších možný není......

Odkaz ke komentáři

Jde o to,že tu nejsme každý z nás 24/7........a pokud se k něčemu dostanu dříve,než ostatní,zareaguju dle sebe. A narovinu,nenastavíš si pravidlo pro všechny situace. To nejde. Ono i na každého z nás mnozí členi reagují jinak.......

Věřte,že každý z nás to dělá dle své nejlepší vůle a svědomí.......nikdo nemá v úmyslu(byť si myslíte opak) apriori škodit,nebo tak něco......demokracie tu nefunguje a fungovat nemůže. Totalita se taky nelíbí.......

Ja som ale nenarazal na bezne fungovanie a tam je samozrejme normalne, ze Mod reaguje podla seba. Myslim tie velke konflikty, ktorych tu bolo niekolko. A tam ste podla mna v jednom momente mali zahlasovat a na forum uvrhnut svoju volu. Miesto toho si tu kazdy kopal za seba alebo radsej ani nesiel na chronomag.

Ku kazdodenemu moderovaniu mam len tu vyhradu, co som pisal uz do YPOvho vlakna. Mazat, mazat a mazat nespravne umiestneny balast a ak to je na vas vela, co verim, ze je, pribrat niekoho, kto bude robit len toto a neriesit spory, spam atp. Proste pritvrdit trosku v pravidlach, resp. ich vymahani a rozdelit kompetencie.

A propos podla mna ty robis vysoky nadstadard.

//Edit: Este by sa mohlo zaviest, ze akakolvek diskusia k urovni moderovania bude prebiehat v na to urcenom vlakne (kde na to Mod moze a nemusi reagovat) a inde bude papulovanie bez milosti rovno mazane.

Upraveno uživatelem emte
Odkaz ke komentáři

Onion udělal totéž,co Ty......v podstatě....a .......bylo z toho,co bylo.

...

No a co? Já jsem rád, že i díky tomu teď zase o něco lépe vím, jaké má kdo názory a to i v těch extrémnějších polohách, jsem rád, že vím, jak kdo reaguje, kdo používá věcné argumenty a kdo demagogii, jsem rád, že vím, s kým příště jít do hospody a komu se radši vyhnout...

A také jsem rád, že díky tomu všemu vím, kdo moderátorskou funkci zvládá s přehledem a nadhledem, a kdo nikoliv, kdo se cítí být arbitrem universálního dobra a zla a kdo jen věcně dělá to, co moderátor má dělat.

Odkaz ke komentáři

dekuji vsem za vstupy. asi bych mel dodat jednu vec. nejsem naivni a jsem si vedomy toho ze kroky ktere nabizim se nekomu libi mene, nekomu vice, nekomu vubec. nejde asi o to jestli zcela sdilite se mnou to jak vidim forum ja, ale to jestli to jak ho vidim ja je Vam blizsi nez to jak forum funguje ted. asi ted nejde o to jestli bude welcome vlakno nebo ne - nekomu se muze libit nekomu ne. presne o tom tady je vetsina takovych diskusi - o nimrani se v nicotnostech. ja proste rikam - mam tohle forum rad, moc rad, ale mam pocit ze potrebuje vetsi miru usmerneni, nez ma v soucasne dobe. nabizim svuj volny cas k tomu, abych se pokusil vratit smer tohodle fora do koleji ve kterych bylo pred nejakou dobou. to je vse. pokud si myslite ze to nema cenu, ze si chci uzurpovat moc, ze chci zavezt diktaturu, ze budu branit ve volne diskuze, ze jsem moc tlusty nebo ze jsem idiot proste dejte v ankete NE.

Odkaz ke komentáři

V anketě jsem dal ano. Na druhou stranu je pravda, že tě neznám a tudíž si tím ano nejsem tak úplně jistej. Ale s tím se stejně nedá nic dělat do doby, až budeš "činnej". Sám jsem zvědavej, jak si s tím poradíš. Jak jsi správně řekl - fórum je jiné. A je jiné především tím, že se do většiny příspěvků dostaly osobní spory. Prostě lidé si tady na sebe navzájem vytvořili názor a ten promítaj v podstatě do jakékoli komunikace. Nebo spíš nekomunikace. A změnit to bude hodně těžkej oříšek. Jestli je to vůbec možný. Taky ti nezávidím tu práci s posuzováním, co je celkem neškodné špičkování a co už se zvrhlo ve flame, jak tomu říkáš. Je totiž dost tenká hranice mezi flame a obyčejnou zapálenou diskuzí. Kterou já naopak považuju za žádoucí...

Obecně se dá říct, že demokratický "zřízení" přešlo na Chronomagu v podstatě v pokročilou anarchii. A z pohledu života v anarchii může být každý krok směřující k nastolení pořádku vnímanej jako diktátorská manýra. Osobně jsem zvědavej, kdo z lidí, kteří tady teď volají po tvrdý ruce se první ozve, až se začne dotýkat jeho osoby. Takže přeju hodně štěstí a ochotu k citlivýmu řešení mezních sporů...

Odkaz ke komentáři

Bod 1. se mi jeví jako docela nesmyslný, protože napsat o sobě hezké povídání by jistě dokázal i Hitler. Jako daleko účinnější třeba pro omezení lidí, kteří zde chtějí něco koupit nebo prodat a pak stejně zmizí, bych viděl podmínku 50 příspěvků přitvrzenou tím, že příspěvky typu "Jsem pro", "Pěkné", atd., kterými se snadno a rychle nahoní počet 50 by se měly šmahem mazat. A ono napsání 50 tématických něco říkajících příspěvků už není tak snadně a jistě by to tendenční přivandrovalce otrávilo a odradilo.

Odkaz ke komentáři

Grgo, taky te osobne neznam, ale mas moji podporu, z toho co jsi napsal citim, ze mas dobre umysly a byl by jsi posilou v tymu, ktery ma na "poradek" dohlizet. Pravdu mas v tom, ze je to potreba jako sul - vzdycky se najde spousta lidi, ktere se to nejvic dotkne a bude proti, ale spousta lidi co to tu ma rada a na foru jim zalezi ziska zase pocit, ze to tady ma smysl a klub gentlemanu muze zit dal, alespon v podobne forme jako driv.. ;)

Odkaz ke komentáři

Bod 1. se mi jeví jako docela nesmyslný, protože napsat o sobě hezké povídání by jistě dokázal i Hitler. Jako daleko účinnější třeba pro omezení lidí, kteří zde chtějí něco koupit nebo prodat a pak stejně zmizí, bych viděl podmínku 50 příspěvků přitvrzenou tím, že příspěvky typu "Jsem pro", "Pěkné", atd., kterými se snadno a rychle nahoní počet 50 by se měly šmahem mazat. A ono napsání 50 tématických něco říkajících příspěvků už není tak snadně a jistě by to tendenční přivandrovalce otrávilo a odradilo.

Ti co budou chtít prodat a zmizet či si jenom nechat ohodnotit to co našli doma, ti se budou objevovat pořád. S tím asi stěží bude něco jít udělat..jedině ignorovat nebo rovnou slušně odpálit /což se většinou děje/. Ten který se představí, tak je větší šance, že to bude člověk slušný. Je jasné, že to nebude a snad ani nemůže fungovat na 100%, ale větší šance by to byla. A tihle ti čipmánci, kteří píšou příspěvky jenom proto aby mohli prodávat, ti bývají vesměs velmi rychle odhaleni /chtěl jsem ještě napsat "a zlikvidováni", ale netroufl jsem si/. :)

Odkaz ke komentáři

dekuji vsem za vstupy. asi bych mel dodat jednu vec. nejsem naivni a jsem si vedomy toho ze kroky ktere nabizim se nekomu libi mene, nekomu vice, nekomu vubec. nejde asi o to jestli zcela sdilite se mnou to jak vidim forum ja, ale to jestli to jak ho vidim ja je Vam blizsi nez to jak forum funguje ted. asi ted nejde o to jestli bude welcome vlakno nebo ne - nekomu se muze libit nekomu ne. presne o tom tady je vetsina takovych diskusi - o nimrani se v nicotnostech. ja proste rikam - mam tohle forum rad, moc rad, ale mam pocit ze potrebuje vetsi miru usmerneni, nez ma v soucasne dobe. nabizim svuj volny cas k tomu, abych se pokusil vratit smer tohodle fora do koleji ve kterych bylo pred nejakou dobou. to je vse. pokud si myslite ze to nema cenu, ze si chci uzurpovat moc, ze chci zavezt diktaturu, ze budu branit ve volne diskuze, ze jsem moc tlusty nebo ze jsem idiot proste dejte v ankete NE.

Milý grgo_pitici,

nechci se Tě dotknout, ale domnívám se, že naivní jsi. Zkus na to mrknout takhle.

Chceš být moderátor a zároveň budeš majiteli fóra svými kroky ''odhánět'' nováčky ?!?

Toto není žádný výběrový klub, ale komerční projekt !!! Tzn. čím víc členů, tím lépe ! Čím víc příspěvků o h...ě tím lépe !

Ty totiž zvedají komerční hodnotu fóra a tím cenu za reklamu umístěnou zde. Prachy až na prvním místě !!! Krutá realita, nebo jsem dnes jenom nějakej negativní ?

Ono se dá i přít slušně a bez urážek, o tom žádná. Ale tam asi není jádro pudla. :crying_anim02:

P.S. Nic Chronomagovi nezazlívám, evidentně to dělá dobře. Hodnotu fóra jde na netu najít a není malá.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Ano,máš pravdu. Na druhou stranu,není možné diskutovat o každém kroku,který mod udělá......

To taky ani nechci. Jenom chci, aby tu moderátoři byli opravdu MODERÁTOŘI. Jak už jsem psal předtím, rozvádět to nemá cenu, kdo chce, tak to vidí. A jestli jsem to správně pochopil, tak se na tom stejně nic měnit nebude...bohužel.

Mimochodem, zrovna proti tvýmu moderování nejde říct ani slovo.

Odkaz ke komentáři

Grgo píšeš že máš tohkle fórum rád, ale rok si tu nebyl. Z toho spíš usuzuji, že si měl rád tohle fórum před rokem. Z toho co navrhuješ mi není milo, možná kdyby si místo tohodle vlákna založil vlákno ahoj jsem Grga, popsal se podle tvého bodu 1 a představil se jinak než "záleží mi na fóru a vim jak na to", byl by si pro mě přesvědčivější. Takhle mám spíš pocit, že chceš pravomoce k tomu, aby fórum bylo více k obrazu tvému a to si myslím, moderátorův účel není. Nemám tušení jaký jsi a omlouvám se, pokud ti křivdím, nicméně z tvého vystupování na mě působíš jako opak nestraného tolerantního člověka, který nemíchá osobní a "pracovní" záležitosti. Proto hlasuji NE.

Odkaz ke komentáři

Zároveň jsem přesvědčenej, že jako moderátor by měl okamžitě vypadnout Onion, kvůli absolutnímu nezvládnutí svojí funkce.

Chlapi, přestaňte už konečně rýpat do Oniona!

Každej jednou dostuduje, tedy i on. A jakmile bude mít svůj sociologický průzkum tohoto fóra dodělán, tak bude zase normální. Uvidíte ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...