Radimk Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Hele- strejda Grga žije!! Noo, začni u sebe- proč jsi se na nás na rok vys... éééé... nenavštívil?? Jinak- jsem za- tvrdou ruku je zde potřeba!!
grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2010 nevystral jsem se - ale koupil jsem byt, cely ho zrekonstruoval, prestehova se, poridil si potomka, zmeni pozici v praci a jeste par dalsich duvodu - ale chronomag si ty sve zase pritahne nazpatek
Dantechno Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Jsem pro abys to delal. Ja pozice moderatora nikdy nedosahnu viz. doprovodny bild. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Netrávím už tady tolik času a jde mi to k duhu, to musím bohužel přiznat. Dlouhou dobu jsem neměl ani potřebu se zalogovat ? občas sem strčím rypák, přelítnu Snowa, srazy, prodej a jdu pryč. Ale nějakou dobu jsem tady strávil, bylo mi tady moc dobře a je mi zrovna tak jako Grgovi líto, co se s tímhle fórem stalo - maličkej nadhled už jsem získal taky. A z tohohle nadhledu s Grgou souhlasím, měl by to zkusit nějakej novej brousek a dělat to trochu jinak, než jsme to dělali my. Zároveň jsem přesvědčenej, že jako moderátor by měl okamžitě vypadnout Onion, kvůli absolutnímu nezvládnutí svojí funkce. Odstranění moderátorů, kteří sem moc nechodí (já, Jeremy) už by byla jen kosmetická záležitost. Ustanovení nových/ odstranění nefunkčních moderátorů je myslím v Kamilově pravomoci. Upraveno 17. února 2010 uživatelem Milis
Boudy Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Nevím, zda má můj hlas platit či nemá náhodou nižší hodnotu vzhledem k faktu, že jsem zde stále nový Edit: chybějící písmenko Upraveno 17. února 2010 uživatelem Boudy
Godin Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Hlasoval jsem pro, chce to novej vítr.
Gilius Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Grgo,klidně si to zkus (je to na Tobě,Kamile - a ,samozřejmě,na Chronomagovi )........ Akorát cejtím potřebu zopakovat,že nějaké sjednocení názorů fakt nehrozí,nejsme stroje....nechtějte po nás stejný pohled na věc. Prostě se,jako lidi,lišíme......to prostě nejde! Můžeme se pohádat a dořvat v sekci pro nás určené....ale mezi váma,"normálníma" členama,bysme si neměli kroky komentovat(Onione,Spiderere ). Padlo tu(a nejen tu-nechci otevírat vlákno,které SukHoi zamknul) spoustu věcí k zamyšlení........ Ale....třeba Z. mi vyčítal smazání jistého vlákna a volal po transparentnosti moderace. Stejné(takřka) vlákno potom založil Onion a je mu tu spoustou členů vyčítáno,že píchal do vosího hnízda,což by jako mod neměl......on ždibec pravdy bude všude,ale asi je potřeba to vzít prostě tak,že MOD má holt vyšší práva a proto je potřeba se mu podřídit. I když to bude stát kus sebezapření......a to pro všechny. Bez výjimky(a bez keců). je mi jasné,že "rvát to na sílu" nikdy nepřinese to nejlepší,ale ........
Diamondking Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 4 grga_pitic-co tak si vzít malinký příklad z jiného fóra. konkrétně www.dymka.net Toto fórum má necelou tisícovku členů a pravidla pro přijetí jsou dosti přísná. Jednak je tam přímo vlákno Nový člen - predstavenie osoby členom fóra a po novému dokonce souhlas presidenta klubu na doporučení aspoň dvou členů správní rady. Na mě je to trošku byrokratické, ale admini a moderátoři nejspíše vědí co dělají. Pokud bude zájem o plné znění této reformy a samozřejmě, jestli dostanu souhlas od presidenta klubu, někde to překopíruji. Dal bych odkaz, ale kdo není registrován, do klubové sekce se nedostane. :-)
grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Ahoj Diamone, jak jsme si vcera psali jsem clenem i fora dymka.net a to jak to tam vedou mi vyhovuje - myslim, ze tam je moderator opravdu moderator - je to dobrej priklad, ze to muze fungovat. Diky za nej Grga
decebal Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Netrávím už tady tolik času a jde mi to k duhu, to musím bohužel přiznat. Dlouhou dobu jsem neměl ani potřebu se zalogovat ? občas sem strčím rypák, přelítnu Snowa, srazy, prodej a jdu pryč. Ale nějakou dobu jsem tady strávil, bylo mi tady moc dobře a je mi zrovna tak jako Grgovi líto, co se s tímhle fórem stalo - maličkej nadhled už jsem získal taky. A z tohohle nadhledu s Grgou souhlasím, měl by to zkusit nějakej novej brousek a dělat to trochu jinak, než jsme to dělali my. Zároveň jsem přesvědčenej, že jako moderátor by měl okamžitě vypadnout Onion, kvůli absolutnímu nezvládnutí svojí funkce. Odstranění moderátorů, kteří sem moc nechodí (já, Jeremy) už by byla jen kosmetická záležitost. Ustanovení nových/ odstranění nefunkčních moderátorů je myslím v Kamilově pravomoci. Problém je v tom, že třeba Kamil si asi nemyslí, že to Onion dělá blbě. Já si to myslím. Není to nic osobního a klidně mu to řeknu v hospodě třeba 5x opakovaně (to je jen reakce na jeho " v hospodě bys mi to neřekl", což tady použil na jednoho diskutujícího).
honza71 Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Ahoj, jako Krušnohorec mohu jen zvolat '' Perun s námi ''. Leda že by mělo dojít k výměně za nějakého současného. Třeba za Oniona. Neznám Tě a tak se rozhoduji jen z toho, co si napsal. A to je fakt síla !!! Ad 1, přijde mi to hodně zbytečné. Bojuješ proti flame a zároveň chceš zasírat fórum cca 10ti tisíci vláken, jejichž relevantnost stejně nelze ověřit. Ad 2, určitě dobrý Ad 3, co je flame je těžké určit a pokud tu budeš vždy jen chvilku, nemáš šanci to zachytit v zárodku. A jen tehdy to má smysl. K hloupým dotazům snad jen to, že v 99% tazatele obratem nějaký člen upozorní, kde má hledat. Na to není potřeba ''novou krev''. A v tom 1% tazateli nikdo neodpoví a ono mu zpravidla dojde, že něco popletl. Ad 4, k osobním útokům tu občas dochází, ale většinou si ho ten který člen sakra ''vykoledoval''. No a občas útočí lidé, kteří si myslí, že to tu mají ''předplacené'' , byť se placenému členství jako myšlence vysmívají. Mám pocit, že se to tu uklidňuje každým dnem. Ale definitivní klid nepřinese jeden ''eager beaver'' (bez urážky) , ale sjednocení výkladu pravidel a dohoda mezi moderátory na jednotném způsobu jejich vymáhání. Ale to už se opakuji. P.S. Práce moderátora si vážím. [/b] Upraveno 17. února 2010 uživatelem honza71
Diamondking Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Ahoj Diamone, jak jsme si vcera psali jsem clenem i fora dymka.net a to jak to tam vedou mi vyhovuje - myslim, ze tam je moderator opravdu moderator - je to dobrej priklad, ze to muze fungovat. Diky za nej Grga Nojo vlastně..ty se tam můžeš kouknout sám....JÁ HUSA HLOUPÁ..
Chumpus Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 ....ale asi je potřeba to vzít prostě tak,že MOD má holt vyšší práva a proto je potřeba se mu podřídit. I když to bude stát kus sebezapření......a to pro všechny. Bez výjimky(a bez keců). je mi jasné,že "rvát to na sílu" nikdy nepřinese to nejlepší,ale ........ Mod má vyšší práva než ostatní. Ale neměl by je mít v tom, že si tady může zakládat vlákna, který někdo jinej nemůže. A že mu budou procházet věci, který jiným neprocházejí. To že se tu tohle děje je smutný...Doufám, že je to k pochopení. Nechce se mi vyjmenovávat všechno.
Diamondking Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Ad 1, přijde mi to hodně zbytečné. Bojuješ proti flame a zároveň chceš zasírat fórum cca 10ti tisíci vláken, jejichž relevantnost stejně nelze ověřit. To vlákno by bylo zcela jistě jedno :-)..tedy jestli se nepletu. Něco jako " Představení nového člena fóra" :-)
Milis Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) 4 grga_pitic-co tak si vzít malinký příklad z jiného fóra. konkrétně www.dymka.net Toto fórum má necelou tisícovku členů a pravidla pro přijetí jsou dosti přísná. Jednak je tam přímo vlákno Nový člen - predstavenie osoby členom fóra a po novému dokonce souhlas presidenta klubu na doporučení aspoň dvou členů správní rady. Na mě je to trošku byrokratické, ale admini a moderátoři nejspíše vědí co dělají. Pokud bude zájem o plné znění této reformy a samozřejmě, jestli dostanu souhlas od presidenta klubu, někde to překopíruji. Dal bych odkaz, ale kdo není registrován, do klubové sekce se nedostane. :-) Nechci vám tady kopat do bábovky, hoši, ale tohle fórum směřuje spíš do komerčna, za reklamou, PR atd., viz příšernej článek o Omegách na titulní stránce www.chronomag.cz. Teďka už z toho asi kopii fajfky neuděláte. Upraveno 17. února 2010 uživatelem Milis
honza71 Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) To vlákno by bylo zcela jistě jedno :-)..tedy jestli se nepletu. Něco jako " Představení nového člena fóra" :-) OK - jedno vlákno s deseti tisíci příspěvky ..... nebo deset tisíc vláken s jedním příspěvkem... Mě šlo o to, že když chci něco někomu tady sdělit, udělám to sám a dobrovolně. Ve vlákně všem, formou SZ jen vybraným členům. Ale stejně to nelze ověřovat, tak co z toho. Jestli jsem táta nebo ne, jestli makám nebo ne, jestli mám školy nebo ne, jaký mám koníčky ......... to snad se zájmem o hodinky nemá co dělat ! NEBO JO ? BTW jsou tu vlákna, kde se tohle všechno už přeci probírá. Upraveno 17. února 2010 uživatelem honza71
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Nechci vám tady kopat do bábovky, hoši, ale tohle fórum směřuje spíš do komerčna, za reklamou, PR atd., viz příšernej článek o Omegách na titulní stránce www.chronomag.cz. Teďka už z toho asi kopii fajfky neuděláte. Taky si toho všímáš? A taky ti to tak moc nevoní?
Karlos Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Grgo, parádní předvolební kampaň včetně precizně zpracovaného programu
Z. Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) ... Ale....třeba Z. mi vyčítal smazání jistého vlákna a volal po transparentnosti moderace. Stejné(takřka) vlákno potom založil Onion a je mu tu spoustou členů vyčítáno,že píchal do vosího hnízda,.... Ano, to moje vlákno měla být anketa o tom, jestli se mají zamykat nebo dokonce mazat kontroverzní vlákna. Myslel jsem, ža taková diskuse bývala mohla přinést nějaký pozitivní výsledek. Takže jsem opravdu tenkrát nepochopil, proč to bylo v samém zárodku smazáno, a nechápu to dodnes, zvláště v kontextu dalšího vývoje, jak nakonec sám poukazuješ. Jinak je samozřejmě otázka, co je to kontroverzní - to asi bude každý hodnotit trochu jinak. Já se ale stále domnívám, že i kontroverzní vlákno může být legitimní (pokud neporušuje předpisy) a svým způsobem pro fórum i přínosné. Aspoň se v něm každý nějak vyprofiluje a budeme pak všichni vědět, s kým máme navzájem co do činění. A myslím, že ani z kontroverzního tématu se nemusí nutně stát stoka špinavostí, pokud budou moderátoři diskusi dobře moderovat. Já vím, je to náročné... Ale teď se zdá, že by tu mohlo být i pár dobrých moderátorů, tak to třeba půjde.. Ono se totiž ukazuje, že se některých témat prostě stejně nezbavíme, i když je budeme usilovně zametat pod koberec. A ruku na srdce, řekl bych, že řadu členů, ať už z jakéhokoliv tábora, ty slovní přestřelky někdy docela baví... Upraveno 17. února 2010 uživatelem Z.
Gilius Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Mod má vyšší práva než ostatní. Ale neměl by je mít v tom, že si tady může zakládat vlákna, který někdo jinej nemůže. A že mu budou procházet věci, který jiným neprocházejí. To že se tu tohle děje je smutný...Doufám, že je to k pochopení. Nechce se mi vyjmenovávat všechno. Ano,máš pravdu. Na druhou stranu,není možné diskutovat o každém kroku,který mod udělá......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se