Přejít na obsah

Rad bych se stal moderatorem

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
... a Grga na nas zapomnel! ...

Nezapomněl, je to ještě horší ? prostě se předevčírem na nás na všechny vykálel! :crying_anim:

Budu si muset pustit nějakou optimistickou uklidňující hudbu, abych se toho traumatu zbavil. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 206
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

za prve: nemuzu se zbavit pocitu, ze jde o jakysi dalsi sociologicky experiment.

za druhe: samozvani monarchove vzdycky sklouznou k tyranii. predpokladam, ze u moderatoru to plati taky. je to taky svym zpusobem "moc".

za treti: rad bych se pletl. treba do toho grgovi jen neco vlezlo. ale NEJAK zareagovat, to je slusnost. aspon "ted nemam cas, budu az za dva tydny / mesice / roky".

Odkaz ke komentáři

19.2.2010 - 20:48[/b]' post='392807']

To Nig - jj to byly krasne doby, ale musim rict ze po narozeni maleho jsem se tak nejak uklidni a ztolerantnel :) jooo a taky mi roste peknej pupek :D

No vzhledem k tomu, že tu v den srazu v Ostravě byl, nebylo nic snažšího, než napsat " k tomu " pár slov.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Diskuzi jsem necetl ale taky bych rad byl moderatorem. Ja uz bych vam prohnal perka ...

To jsem taky sliboval + že bych se klidně nechal podplácet.

Ale nechtěli...

Odkaz ke komentáři

Mohl bych být moderátorem v sekci "Others"? Můžu vám jen slíbit, že bych vám v případě nepokojů dal pěkně do řepy. Po celou dobu mé vlády by panoval klid a ne ten chaos jak je tam teď.

Jen tak mimochodem, bude ten grga moderátorem? Na deseti stranách se to už muselo vyřešit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
obnovuju tohle vlakno, chtel bych byt moderatorem, co pro to mam udelat?

Přestat blbnout. :)

P.S. I když tvá hodinková fluktuace tě co do zkušeností k práci moderátora v podstatě předurčuje. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

sibirnaya, já bych Tě za moda bral určitě - pro všechna vlákna! Zkušeností máš víc než dost!

Ale pro případ, že by Tě na zkoušku chtěli vzít jen na nějakou konkrétní sekci, navrhoval bych pro Tebe založit vlákno "Velký hodinky".

Kdyby tam někdo něco postnul, poslal bys mu zprávu "Vždyť sou malý!!!!", post smazal, chlapíka na chvíli zabanoval, ať si to srovná v hlavě, a čekal, až někdo přijde s něčím, co konečně bude stát za úvahu. :lol2: :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Měl bych jednu prosbu. Na tomto fóru jsem (jak je ostatně patrné) nový. Našel by se tu nějaký ochotný člen který by mi alespoň ve stručnosti vysvětlil jednu věc se kterou se ve vláknech setkávám poměrně často? Jedná se o různé poznámky tipu: "Před dvěma lety mělo tohle fórum ještě úroveň ..." případně "To bylo ještě předtím než se to tu podělalo ...". Jak už jsem řekl, jsem tu krátce ale z toho co jsem zatím stihl přečíst jsem nabyl dojmu že tohle fórum je studnice moudrostí a zajímavých informací z oblasti, která nás, jak předpokládám, všechny zajímá a svým způsobem spojuje. Zcela určitě mi nepřijde "podělané". Proto si dost dobře nedokážu představit co ho mohlo dělat o tolik lepším před pár lety. Budu vděčný každému kdo by byl ochoten se se mnou podělit o informace které zřejmě nemám. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

Měl bych jednu prosbu. Na tomto fóru jsem (jak je ostatně patrné) nový. Našel by se tu nějaký ochotný člen který by mi alespoň ve stručnosti vysvětlil jednu věc se kterou se ve vláknech setkávám poměrně často? Jedná se o různé poznámky tipu: "Před dvěma lety mělo tohle fórum ještě úroveň ..." případně "To bylo ještě předtím než se to tu podělalo ...". Jak už jsem řekl, jsem tu krátce ale z toho co jsem zatím stihl přečíst jsem nabyl dojmu že tohle fórum je studnice moudrostí a zajímavých informací z oblasti, která nás, jak předpokládám, všechny zajímá a svým způsobem spojuje. Zcela určitě mi nepřijde "podělané". Proto si dost dobře nedokážu představit co ho mohlo dělat o tolik lepším před pár lety. Budu vděčný každému kdo by byl ochoten se se mnou podělit o informace které zřejmě nemám. Předem děkuji.

Příteli, jsem sice trochu mimo téma, protože ti nebudu ve stručnosti nic vysvětlovat, ale pokusím se ti poradit. Vezmi tohle fórum od začátku a pročti takový ty "masitý" vlákna. Tak ty informace všechny najdeš.

Dále tě ještě varuji před tím, aby sis nechával něco od někoho vysvětlovat, mohl by se ti to pokusit vysvětlit (náhodou) třeba zrovna ten největší debil. :thumbsdown_anim:

Mačkám stopky a čekám, kdo to sem první napíše........ :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak Mechano mačkej stopky, ujmu se toho já! Potřebuju Ti ty loupežníku poslat už asi týden jeden trapný dotaz, ale právě kvůli tomu máš asi plnou schránku. Chceš si ji promáznout a nebo Ti mám napsat jinam, ale kam? To by se před pár lety nestalo... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak Mechano mačkej stopky, ujmu se toho já! Potřebuju Ti ty loupežníku poslat už asi týden jeden trapný dotaz, ale právě kvůli tomu máš asi plnou schránku. Chceš si ji promáznout a nebo Ti mám napsat jinam, ale kam? To by se před pár lety nestalo... :sad01_anim:

Ale stalo, Mechano má na svém profilu už od počátku jedno upozornění, stačí jen číst. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...