cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 hahah jurgen s tím dubiem jsi mě dostal !! bod pro tebe Za jakej lepší prim si můžeš koupit jlc? Souhlasím s tebou, jsou to běžné a podle mě i oprávněné výhrady k primu. Jen: Podle mě je zpracování pouzdra prim linea na lepší úrovni, než cenově srovnatelné swiss věci (rodíly jsou ale zanedbatelné, to je jasné) Právě, že ten úzkostlivě notmální důsledně proporční dizajn z těch do sebe zahleděných přezdobených nebo na efekt vypočítaných swiss kusů docela vyčnívá - je to samosebou otázka vkusu, takže to prosím neber jako dogma, každopádně je to primova osobitá cesta. veškeré tvé výhrady se ale týkají primu obecně, ne té mnou diskutované otázky - změna značky! velkou expanzi bych taky neviděl v brzké době reálně, to už asi vzhledem k charakteru produktu a rozvinutosti trhu (není to mobil) ani nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Jsem rád, že jsem pobavil :-) Dál to bude hodně IMO. Pro většinu lidí PRIM nic neznamená. Když to uvidí v obchodě, vzpomenou si (třeba i se slzou v oku), že primky měl táta/děda/strejda, a třeba si je i koupí. Ale asi ne za pětimístnou cenu. Nebo jim to neřekne nic, protože si můžou levnějc koupit Casio a spol. nebo na časomíru používají mobil. PRIM tady na chronomagu je něco úplně jiného - jsme zájmový kroužek, kde "to všichni mají" skoro povinně. Ukaž kalibr 66 a můžeš vejít... My se zase asi nebudeme orientovat na MPMové hodinky. Takže jednoznačně MPM a Elton mají jinou skupinu zákazníků. A teď fakticky - co přesně je na tom k zasmání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Za jakej lepší prim si můžeš koupit jlc? Petr Čech Exclusive l.e. 169 490 Kč s DPH http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...TIT+HLED%C1N%CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Aha, jasně jurgene, nějak mi tenhle segment v nabídce primu uniká - to snad ani prim nemyslí vážně - tady máš pravdu úúúplně ve všem, naopak, vidím to daleko hůř - tady prim, snad kromě pouzdra, zaostává za konkurencí úplně ve všem, a hodně. Ale možná na to najde zákaznictvo, kdo ví, na co se dají dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Za jakej lepší prim si můžeš koupit jlc? Petr Čech Exclusive l.e. 169 490 Kč s DPHhttp://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/index.htm?myfunction=&myanzeigencode=&do_suche=1&debug=&MARKE_ID=0&MODELL=Jaeger-LeCoultre+&SUCH_PVON=2500&SUCH_PBIS=7500&SUCH_MATERIAL_ID=0&STANDORTLAND_ID=0&EINGABEDAT=0&SORTIERUNG=1&B1=SPUSTIT+HLED%C1N%CD že nalisovaný zlatý kroužek zvedne cenu o 70000 vám připadá normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 to snad ani prim nemyslí vážně dobre to vyzera hlavne pri inzeratoch typu "predam kamion primek, 100korun za kus" no ja myslim ze to vazne mysli, podla toho co sa tu nedavno pisalo, to vypada na core biznis - a pravdu povediac ani sa necudujem, myslim ze najde dost "blbcov" (v dobrom slova zmysle), co si kupia limitovane primky aj ked vedia ze to neni "nic extra", ale je to ceska znacka ku ktorej maju nejaky vztah. a vtomto pripade by zmena znacky na "jan novotny" 2006 myslim ze mohla uskodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Za jakej lepší prim si můžeš koupit jlc? Petr Čech Exclusive l.e. 169 490 Kč s DPHhttp://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/index.htm?myfunction=&myanzeigencode=&do_suche=1&debug=&MARKE_ID=0&MODELL=Jaeger-LeCoultre+&SUCH_PVON=2500&SUCH_PBIS=7500&SUCH_MATERIAL_ID=0&STANDORTLAND_ID=0&EINGABEDAT=0&SORTIERUNG=1&B1=SPUSTIT+HLED%C1N%CD že nalisovaný zlatý kroužek zvedne cenu o 70000 vám připadá normální? Dodám jen: u už tak nesmyslně předražených hodinek, které nejsou ničím výjmečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 jurgene, myslím, že ne, těch lidí totiž není moc (max. desítky) a se všemi se prim zná a může jim to celý hodiny vysvětlovat. Nikdo se přeci nezříká nástupnictví po značce prim - nejde taky o místní trh, ale vyčistit si krám před zahraničím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Dizajn - tady je podle mě druhá silná stránka primu - cílevědomně kultivuje svoje staré vzory. Hmm. Já bych spíše řekl, že není schopen překročit vlastní stín. Ale nic ve zlém. Firmě Elton docela fandím, je mi velmi sympatické, že se snaží vyrábět kvalitní hodinky. Jenom podotýkám, že do mého vkusu se ještě netrefili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Tak si nech Kocoure od nich něco vyrobit na zakázku... Já to také tak udělal a v pondělí bych si měl vyzvednout svůj kousek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 jurgene, myslím, že ne, těch lidí totiž není moc (max. desítky) a se všemi se prim zná a může jim to celý hodiny vysvětlovat. Nikdo se přeci nezříká nástupnictví po značce prim - nejde taky o místní trh, ale vyčistit si krám před zahraničím. ano ale pre noveho zakaznika ktory si pozera katalog a vidi: znacka - jan novotny, zalozene v roku 2006, limitovana edicia "libor boucek", steel - 200tisic, tak si povie "no dobre".. ked uvidi to iste od prima, si povie: "prim? to je ta znama ceska znacka? oni robia TAK KVALITNE hodinky? no tak to si musim kupit". do zahranicia to chce poriadny (niecim vynimocny) dizajn.. inac samozrejme nic proti nikomu, primovi drzim palce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Tak si nech Kocoure od nich něco vyrobit na zakázku... Já to také tak udělal a v pondělí bych si měl vyzvednout svůj kousek ... dopředu se přimlouvám za foto, umístěné na fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 jurgene - víš co? přestup k nám, primákům, byl bys velká ideová posila! a ještě něco - ty chceš jenom jedny hodinky navždy, i pod polštář - ty AP jsou opravdu nejlepší, co jsem kdy viděl, ale uvaž - nebudou tvoje! Přečti si moji reportáž z chvilkové ztráty linea le - a za ty prachy můžeš z prima zkusit vymáčknout lepší výkon, než čech le. :) Teprve, když prim selže... to nejlepší si můžeš bez rizika koupit vždycky. jinak doufám, že ty solitery, co je prim tluče jeden za druhym nejsou proboha čech le. onione - sem s nima!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 můžeš z prima zkusit vymáčknout lepší výkon, než čech le. :) myslis nieco ako soliter z nazvom - "najdrahsia eta na svete" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 což třeba vypiplaný kal. 68? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 já tam budu mít kal. 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 To Onion - těším se na foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 ne jurgene, nejdražší 68 na světě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 Koukám, docela se bavíte. Nechci přilévat oheň do ohně, ani nikoho přesvědčovat, protože, kdo nechce, stejně se nepřesvědčí, ale uznáte, že když už se tu takto vášnivě diskutuje, musím se ozvat. Nejprve bych chtěl něco říci k našemu designu. Ano, vycházíme z našeho dědictví a ukazuje se, že 50. a 60. jsou velmi atraktivní. A nejen pro české zákazníky. Když se rozhlédnete po hodinářském trhu, tak nenajdete mnoho hodinek, které by měly takový čistý až puristický design. I do těch hodinek s přívlastkem "klasický design" dnes designéři cpou ty přezdobené plastické číselníky. Samozřejmě, některé technologie pro nás nejsou při malosériové výrobě ani dostupné, ale proč bychom se po tom tak hnali, když z toho můžeme udělat naši přednost - náš styl a charakterovou vyhraněnost. Jinak umíme i moderní design a komu už jsem ukazoval naše designérské koncepty mi snad potvrdí, že netrpíme nedostatkem kreativity. Jenže o moderní originální design zatím ještě mnoho lidí nestojí. Co se týče tolik diskutovaných cen tak chápu, že Vám příjdou nemístné, ale podotýkám, že tu srovnáváte velkosériové hodinky s těmi, které vyrábíme prakticky kusově a každé druhé s jinými individuálními specifikacemi. Opět, toto tvrzení může potvrdit každý majitel Chronomag Limited Edition. I v jejím rámci se nejedná o identické kusy. My s prostě lišíme nejen produktem, designem, ale i technologií a charakterem výroby. Rovněž se výrazně lišíme i přístupem k zákazníkům a celkové komunikaci. Mnoho z Vás může zapátrat v paměti a spočítat si, kolik času věnoval obchodní ředitel a spolumajitel firmy jeho konkrétním dotazům či jeho zakázce. Samozřejmě, mě to baví, ale řekněte mi, kolika z Vás se kdy takhle někdo věnoval a natožpak v hodinářském oboru. Kolik byť jen zástupců jednotlivých značek se odváží vstoupit do arény, která někdy připomíná televizní pořad "Kotel". Některé z nich to ani v životě nenapadlo. My se prostě snažíme dát zákazníkovi nejen kvalitní produkt, ale hlavně pocit radosti z něj a k tomu neoddělitelně patří i osobní přístup a kvalitní služby. Takové služby, aby žádný z našich zákazníků s používáním našich hodinek o radost přišel. Myslím, že jsem za sebou nenechal mnoho nespokojených zákazníků, a to i přesto, že nebylo vždy všechno na 100%. Ano občas jsme museli řešit nějaký problém, ale neřešíme to 3 měsíce (tolik většinou trvá odstranění problémů u zahraničních značek a věřte, že ani těm se reklamace nevyhnou). Poslední naše platinové hodinky si objednal zákazník po předchozí špatné zkušennosti s kvalitou hodinek Patek Philippe a jejich přístupem k vyřízení reklamace. Absolutně nechci shazovat jednu z nejprestižnějších značek, jen chci říci, že občas se problém nevyhne ani jim. Příjde mi to normální, vždyť hodinky vyrábí lidé a ti občas dělají chyby. I stroje mají občas své slabé chvilky a někdy Vás nezachrání ani nejpromyšlenější procesy sledování kvality. Toto píšu jen pro sichr, abyste se na mě nesesypali za opovážlivé tvrzení. Většiny firem, které skutečně vyrábí, si hluboce Vážím a věřím, že jednou budeme patřit mezi ně i celkovým obratem. Je mi jasné, že to stejně nebude stačit, ale aspoň jsem se pokusil to znovu celé osvětlit. PS: Zajímalo by mne, za kolik by se byl ochoten kdokoliv z majitelů Ch.L.E. zbavit svého kousku, protože mám jednoho velmi vytrvalého zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2006 PS: Zajímalo by mne, za kolik by se byl ochoten kdokoliv z majitelů Ch.L.E. zbavit svého kousku, protože mám jednoho velmi vytrvalého zájemce. Vždyť se Vám jedny vrátily. Ty už jsou pryč? Psal jsem Vám mail ohledně Ch. l. e. 30/40, zatím bez odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se