bear Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Ty Fortisy nemají sice safír, ale mají to sklíčko plochý, takže moc nehrozí poškrábání. Nosil jsem je 8 let (loni jsem je vyměnil za Omega Railmaster). Fortis Flieger jsou sice hodně jednoduchý, ale právě proto perfektně čitelný, indexy dobře svítí. Na matným povrchu není vidět žádné škrábance ani po těch letech nošení. Sklíčko jsem sice jednou nechtěně poškrábal o zeď (dováděli jsme s přítelkyní ) ale nové mě stálo 220,-Kč + 150,-Kč těsnění pod sklíčko. Což je docela úsměvná cena. Byl jsem s nimi maximálně spokojený. Já bych volil Fortis a potom asi Prim kvůli servisu. Ale u Linei by mi vadilo, že nemají svíticí indexy.
cigi Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Kup si primky - linea nebo supersport (ty mají podobný ciferník jako ty certiny, taky odvozený od britských armádních) - vyhovují po všech stránkách a tuhle konkurenci, vyjma fortise, válcujou levou zadní (tedy podle mě). V žádném případě nekupuj ruské hodinky, když je nechceš sbírat. Jestli chceš letecký(svítící indexy), tak s forisem není co řešit - v tomhle segmentu se jim nikdo ani nepřibližuje.
roon Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 vzal bych Prim linea 36 nebo 40 ( až vyzkoušíš zjistíš co ti lépe sedí ), nebo Fortis, to podle toho na jestli víc využileš elegantní (společenské ) hodinky nebo letecké to jest spíše sportovní, a také podle toho co se ti bude na ruce víc líbit (to je podle mého nejdůležiťejší ) jinak ty Tissoty v reálu opravdu vypadjí lépe než na fotkách jak psal Petrvti, ale mě se bohužel ani v reálu nelíbí ta luneta.
redd Odesláno 15. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Vždyť už jsem to psal!!! Jasně, díky! Přehlíd jsem slůvko "od". Napřed jsem myslel, že jen 23.9. .. Teď je to jasný, no to já tam někdy zajdu
Petrvti Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Mě se tento typ od Fortisu zdá skoro o třídu horší, než Tissot PRS 516, nezlobte se na mě.. kdo viděl na vlastní oči 516ky tak jistě uzná, neříkám že jsou tyto Fortisy špatný, ale minerál sklo a neprůhledné dýnko za ty peníze nevim nevim
redd Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Tak mi přibyl ještě jeden adept... Pokud je někdo máte, napiště zkušenosti... Taky by se mi hodila nejaká lepší fotka... Asi bych chtěl ty černý na kůži...
steel Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Mě se tento typ od Fortisu zdá skoro o třídu horší, než Tissot PRS 516, nezlobte se na mě.. kdo viděl na vlastní oči 516ky tak jistě uzná, neříkám že jsou tyto Fortisy špatný, ale minerál sklo a neprůhledné dýnko za ty peníze nevim nevim paneboze na co chces pruhledny dynko - koukat na ETA strojek ? jiank rozhodne fortis je o nejakou tu tridu nad tissot - produkuje mechanicke hodinky a rozhodne ne takove tuny a kvanta modelu jako tissot
Ondraj Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Mě se tento typ od Fortisu zdá skoro o třídu horší, než Tissot PRS 516, nezlobte se na mě.. kdo viděl na vlastní oči 516ky tak jistě uzná, neříkám že jsou tyto Fortisy špatný, ale minerál sklo a neprůhledné dýnko za ty peníze nevim nevim Mám opačný problém, někdy bych radši místo průhledného chtěl plné. A koukat na obyč. etu, jak je tu psáno, taky není zrovna moc zajímavé.
Petrvti Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 No jak pro koho, Fortis B-42 jsou o třídu lepší, ale obyč Flieger bohužel. Jsou to obyčejné hodinky, které nemají žádnou výbavu a jestli si viděl v reálu kovo tah a celkovou kvalitu zpracování u PRS516, tak bys možná změnil názor.. Jinak co se týče průhledného dýnka, každý má asi jiný vkus, průhledné dýnko je prostě průhledné dýnko :-)
typograf Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Ale pánové, vy jste to vůbec nepochopili. Nejlepší hodinky jsou přeci ty moje, ty, které jsem si pořídil jako poslední - zatím. :lol:
steel Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 ale prave, ze pochopili musime ho trochu popichnout - nez je zacne srovnavat s breguetem :-)
Lapis Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Tak mi přibyl ještě jeden adept... Pokud je někdo máte, napiště zkušenosti... Taky by se mi hodila nejaká lepší fotka... Asi bych chtěl ty černý na kůži... Můj kamarád má tyto ( viz. foto ) asi týden a je s nimi velmi spokojen. :-). Pravda, už je to pár dnů, co jsem s ním naposled mluvil, tak se snad nic zvláštního, co se týče hodinek, nestalo. :-)
redd Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2006 jo jo, ja tyhle znam taky, me se ale libi ty bez cislic... kazdopadne nejsou ani na webu certiny... videl jsem je jen v katalogu.. jeste se chci podivat na kolik prijdou hamiltony pres net z usa...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se