Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Tenhle vošklivej obličej mi je povědomej, on to nakonec bude Marek Dalík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Malinká nápověda: A trošičku zrychlíme: EDIT: Ještě bych chtěl případné tipující upozornit, že je nutné uhádnout všechny osoby Upraveno 12. března 2010 uživatelem LuŠtěLa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Kalifx v levém horním kvadrantu... ale ten druhý? aspoň ještě jeden obrázek please... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Přesně - tuším za tím Saláma a Kalifixe... Kdo to ještě s nima jel na sraz do Ostravy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Přesně - tuším za tím Saláma a Kalifixe... Kdo to ještě s nima jel na sraz do Ostravy...? Pavúk.. Kalifx je jasny, toto by Slamio nevyfotosopil. Upraveno 12. března 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Přesně - tuším za tím Saláma a Kalifixe... Kdo to ještě s nima jel na sraz do Ostravy...? Z. a Pavouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 A jedeme nezadržitelně dál, ale myslím, že už je to zbytečné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Hm, nemít tak blbou paměť na lidi, tak už to vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Tak a poslední vodítko: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 levá půlka Kalifx, dole poznávám masité rety Salamiovy... pravá sorry, nechytám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Tak ještě jedna nápověda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Salamio, Kalifx a Ricous? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Salamio, Kalifx a Ricous? Ku*wa Tado a kerej bych měl bejt já...? Já v tom nejedu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Tak jo, po obvodu hod. ručiček... 1. a 3. kvadrant Kalifx, 2. a 4. Salamio... Jaká je cena? Mohu teď beztrestně slupnout Sváťu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 50:50 Salamio & Kalifx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 50:50 Salamio & Kalifx. Taky si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Ku*wa Tado a kerej bych měl bejt já...? Já v tom nejedu! Ten vpravo dole, i když si te%d fakt nejsem jistej, protože si tě pořád pletu s Kalifixem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Tak dobře, správná odpověď už padla. Zcela správně odpověděl kompletně a jako první ricous. Kalifx a Salamio. Gratulujeme. Bohužel nic nevyhráváš. LUŠtěLa vzniknul jako výsledek psychického teroru, který rozpoutal salám ve svém autě šílenou hudební produkcí. Já jsem musel utýct do Kalifova šťastného světa a ostatní také jen zádumčivě mlčeli. A ejhle! V tom šíleném psychickém vypětí zrodil se nápad. Vytvoříme imaginární, lehce pošahanou postavu na hranici (někdy až za hranicí) uvěřitelnosti. Zvolíme bizarní koníček a vyzkoušíme co se stane... Třeba se někdo pobaví, říkali jsme si... Ale to není kompletní osobnost LuŠtěLy. Takže nechávám prostor všem ostatním, kteří se chtějí k tomuto projektu přihlásit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Ten vpravo dole, i když si te%d fakt nejsem jistej, protože si tě pořád pletu s Kalifixem Brejle mám, koblih jsem, ale bradka mi v mých 40-ti ještě nenarostla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Brejle mám, koblih jsem, ale bradka mi v mých 40-ti ještě nenarostla... Hm, to jen dokazuje, jak mizernou paměť na lidi mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se