Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 To je strašný! Jak na něco takovýho může normální dospělej člověk vůbec narazit? Těch adjektiv tam je na mě nějak moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 To je strašný! Jak na něco takovýho může normální dospělej člověk vůbec narazit? Normální dospělej člověk asi ne, ale položme si otázku: který z těchto bodů splňuje salám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Normální dospělej člověk asi ne, ale položme si otázku: který z těchto bodů splňuje salám? Přesně! Normální rozhodně nejsem, to je pro mě urážka! Jedna z mých nejoblíbenějších knih je Nedokončený kalendář na tento rok i všechny roky příští od Eberharda Hauptbahnhofa, tak si umíte představit, jaká muka musím každý den sám se sebou zažívat. Někdy je to skoro nesnesitelné. Proto tolik chlastám . Můžu sem hodit pár citací, až se zajdu vy.. přepudrovat si nos... Edit: a k tomu ty bolesti v diodách na levé straně! Upraveno 13. března 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 ...Můžu sem hodit pár citací, až se zajdu vy.. přepudrovat si nos... Prosil bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 (upraveno) To je strašný! Jak na něco takovýho může normální dospělej člověk vůbec narazit? Ale na druhou stranu... Romy Krommert má podle mě před sebou slušnou kariéru. Teda až odhodí ty rovnátka a bude mít cca o 5 let víc... Upraveno 13. března 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Prosil bych... Jak myslíš. Ta kniha mě navždy změnila . Na začátek tedy několik dobových akcidencí Dubnové kalendárium Metamorphosy a lidová moudrost Liturgie Hagiografie A nějaké ty aktuální zprávičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Horší už je snad jen Hee Lekker Dink... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 V.J. ..."My šlapeme chodníky Ducha!"... kurvátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 V.J. Přesně, V.J. je prostě boží, ach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Přesně, V.J. je prostě boží, ach! Taky mi to trochu připomnělo některé Wernischovy úlety a potom moji nejmilejší knihu od J. Cortazára: Nebe, peklo, ráj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ale stejně si určitě nebyl jistej . Upřímně, očekávám vlnu nevole, lidi nemají rádi, když je někdo vodí za nos. Ze jde o nejakou kulisarnu bylo jasny od zacatku. Ale LuSteLuv charakter se tak krasne rozvijel, ze by byla skoda nebrat jeho vykreslujici se charakter alespon trosku vazne. A ocekavat vlnu nevole? Ha, to by tu mistni osazenstvo muselo byl slozene ze zapschlych a zakyslych mrzoutu, coz tak neni. Takze diky za povedeny vtipek a mozna i slzu ukapnu, kdyz vim, ze se snekomilem je ted uz amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ročně totiž nasbírám a sním více jak stovku šneků (mňam) a taková mast na atopickej ekzém by mohl bejt dobrej vedlejší produkt. Pro případné ochránce....po těch letech mám již vypracovanou opravdu humální šnečí porážku. Takový šnek, při použití mé metody, umírá beze stresu a s pocitem opravdu nalněného šnečího života. Teď když to vím, budu ti je chodit plašit ( stejně jako to dělám místním myslivcům). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ty vole... mě už to pronáseduje. I když.. Tímhle chrochtavým, nosovým altem by možná mluvili šneci, kdyby mohli mluvit. Unchlauchlich (píšu jak čuju). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlosss Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 http://www.stream.cz/video/154/424102-cesk...?word_id=212446 Tohle také stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Pawlosss: krása . Pak jsou tu ovšem taky Umbrtkovy blackmetalové Šedesátiny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 http://www.stream.cz/video/154/424102-cesk...?word_id=212446 Tohle také stoji za to To je něco tak otřesného, že mě to donutilo i reagovat. A ty oslavné komentáře pod videem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 To je něco tak otřesného, že mě to donutilo i reagovat. A ty oslavné komentáře pod videem... Tak snad ti Umbrtka zvedne náladu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ona je ta písnička strašná i originále, natož všechny ostatní klony... Das ist hrůza, wie ein Horror! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 To je něco tak otřesného, že mě to donutilo i reagovat. A ty oslavné komentáře pod videem... Tak to je aspoň parodie, žejo...Ale když měly tamty pipinky "koncert" v Praze, tak šlo těžko uvěřit tomu, že tam všichni ty lidi jsou z recese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ona je ta písnička strašná i originále, natož všechny ostatní klony... Das ist hrůza, wie ein Horror! No a proto jsme si pro chovatele šneků vybrali takový nádherný nick! Ono se z té sesle dýme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se