Návštěvník dlubix Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Došlo ke změně.Přešel jsem z androidu a ios a teď potřebuji poradit s některými věci.Budu rád pokud pomůžete.1.Hudba v telefonu,ale jak přiřadím píseň ke kontaktům v nastavení hudbu nevidím2.Musím se pokaždé přihlašovat do obchodu.Opravdu Nejde se přihlásit trvale?3 Skupiny kontaktů.v Androidu jsem měl 3.Jedna zkupina oddělený zvuk vyzvánění,druhá všechny kontakty a třeti ktéra mi večer šla zapnout do tichého režimu kde se mi dovolala čísla z této skupiny a ostatní jsem neslyšel.Mám 8.1.2.4.Mapy funguji v režimu offline nebo potřebuji data?5.Udělal jsem si zálohu na iCloud,ale nevidím tel.čísla.Dle návodu jsem měl všude povolit iCloud.To jsem udělal a pořád nevidím čísla.Záloha na gmail nejde udělat a tak bych rád využil iCloud 4. stáhni si mapy.cz Fungujou offline a perfektně.5. záloha čísel na gmail udělat jde. Stačí si v telefonu nastavit (přidat) google účet a v nastavení účtu vybrat, co se má / nemá synchronizovat.
vsudybyl Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 4. stáhni si mapy.cz Fungujou offline a perfektně.5. záloha čísel na gmail udělat jde. Stačí si v telefonu nastavit (přidat) google účet a v nastavení účtu vybrat, co se má / nemá synchronizovat. zatím se mi to nějak bije a uvidíme .Děkuji za radu.Mapy stáhnu taky.
montemar Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 nevim jestli je to problem zeleza nebo ios 8, ale na muj vkus se vyskytuje docela casto. to jsem u iphone 5 nezazil...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 nevim jestli je to problem zeleza nebo ios 8, ale na muj vkus se vyskytuje docela casto. to jsem u iphone 5 nezazil... čas od času mi to iP5S (iOS 8.2) udělá taky
Radek124 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 2vsudybyl: žádné "zálohy" na iCloud nebo Google - prosím neplést s okenicema a lokálním utloukem.I když se to při vytváření schovává za "průvodce", tak součástí účtů na iCloudu i na Gmailu jsou vždycky i CardDAV kontakty, CalDAV kalendář(e) a IMAP pošta - a záleží jen na tobě co z toho chceš SYNCHRONIZOVAT i na mobilu (v iOS se to vybírá v nastavení jednotlivých účtů), bez problémů funguje i všechno najednou, např. soukromé vs pracovní kontakty nebo soukromý vs pracovní kalendář na jednom a druhém účtu (účtů můžeš mít připojených kolik chceš).Synchronizace si řeší iOS automaticky při nejbližším připojení po změně, zatímco zálohování databáze je problém provozovatele cloudu.
vsudybyl Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) 2vsudybyl: žádné "zálohy" na iCloud nebo Google - prosím neplést s okenicema a lokálním utloukem.I když se to při vytváření schovává za "průvodce", tak součástí účtů na iCloudu i na Gmailu jsou vždycky i CardDAV kontakty, CalDAV kalendář(e) a IMAP pošta - a záleží jen na tobě co z toho chceš SYNCHRONIZOVAT i na mobilu (v iOS se to vybírá v nastavení jednotlivých účtů), bez problémů funguje i všechno najednou, např. soukromé vs pracovní kontakty nebo soukromý vs pracovní kalendář na jednom a druhém účtu (účtů můžeš mít připojených kolik chceš).Synchronizace si řeší iOS automaticky při nejbližším připojení po změně, zatímco zálohování databáze je problém provozovatele cloudu. ano jde mít zálohu kontaktů na icloud stejně jako to mám na gmailu.Včera se mi to nepovedlo a tak budu zkoušet zase dneska.Někde prostě dělám chybu Přitom kalendář už na icloudu vidím ,ale kontakty ještě ne Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem vsudybyl
Radek124 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Tak ještě jednou: Kontakty na iCloudu a na GMailu NEJSOU ZÁLOHA, ale synchronizované záznamy, rovnocenné s originálem. I proto se položky každého účtu v kontaktech (kalendáři, mailu...) dají zobrazit ZVLÁŠŤ - a při synchronizaci se NIC neukládá do dvou různých úložišť zároveň.
vsudybyl Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Tak ještě jednou: Kontakty na iCloudu a na GMailu NEJSOU ZÁLOHA, ale synchronizované záznamy, rovnocenné s originálem. I proto se položky každého účtu v kontaktech (kalendáři, mailu...) dají zobrazit ZVLÁŠŤ - a při synchronizaci se NIC neukládá do dvou různých úložišť zároveň. oba píšeme o stejném,takže se mi nepodařilo synchronizovat kontakty na icloud, kalendář už mám
Džanek Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Řešil jste už někdo fólii na displej pro ip6 ? Zdá se mi, že displej iphonu 6 je mnohem náchylnější na vlasové škrábance, než iphone 5.IP5 jsem nosil po kapsách dva roky a displej jako nový. IP6 po třech měsících jich má už docela dost
kulix Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Tak vidim, ze to neni jen muj pocit.. Zda se mi, ze nejlepe byl na tom 4s.. Ten se skoro nedal bezne poskrabat, 5s se mi zda uz horsi, po kratkem noseni se vlasecnice udelaly a 6ka se mi zda uplne nejhorsi.. Asi uz se setri na materialu skla.. A nebo je to dane tou vetsi velikosti.. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem kulix
vsudybyl Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Řešil jste už někdo fólii na displej pro ip6 ? Zdá se mi, že displej iphonu 6 je mnohem náchylnější na vlasové škrábance, než iphone 5.IP5 jsem nosil po kapsách dva roky a displej jako nový. IP6 po třech měsících jich má už docela dost Koupil jsem si sklo.Folii jsem měl na každém svém mobilu.Bez toho ani ránu:) Uvidíme co to sklohttp://www.vsekmobilu.cz/ochranne-tvrzene-sklo-lcd-x-one-iphone-6-4-7-9h-0-2-mm/
Džanek Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Jak si s tím sklem spokojený? Uvažoval jsem nad ním, ale nelíbí se mi, že není od kraje ke kraji ( asi ani nikdy nebude, kvůli zaoblené hraně )
vsudybyl Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Jak si s tím sklem spokojený? Uvažoval jsem nad ním, ale nelíbí se mi, že není od kraje ke kraji ( asi ani nikdy nebude, kvůli zaoblené hraně )sklo je ok ,ale je pravda není k okraji.Zatím ho tam nechávám.folie v šuplíku pro případ , že to bude na prd
shotik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 prodava e vubec folie ktera je az na kraj ? Taky mám ted sklo
vsudybyl Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 prodava e vubec folie ktera je az na kraj ? Taky mám ted sklo podívám se doma, nemám folii vybalenou,ale budu asi až zítra
Džanek Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Koupil jsem sklo na 6ku v isetos a velka spokojenost - sklo je zalicovane s oramovanim displeje a to mi staci, bjemove nerusi. Vubec se nepatla a lepsi pruhled nez folie urcite.Nějaký odkaz na to sklo?
People Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Tak diky za tipy, na ten automator sa este kuknem. Dnes som mal perny apple den. Kupil som teda ssd disk. Takze sa clonovalo, formatovalo, rozborka mac mini-ho no proste radost, cely den v p...li. p.s. odkaz na to sklo mas o 6 prispevkov vyssie. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem People
Džanek Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Tak v tom isetosu to je sklo invisibleSHIELD. Asi ho vyzkouším a uvidím, jestli bude nějak vadit.
Maxmillian Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 vysiel novy ios Jeden ipad a iphone ten update ustal, dalsi ipad to neprezil a potrebuje restore. Tak doporucuju pred upgradem, jako obvykle, udelat zalohu ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se