bolek Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tiez sa mi zdaju trosku vacsie na tvoju ruku. Aky mas obvod zapastia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaruna73 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ahoj všem. Chtěl bych u DB Masters 1000 vyměnit original silikonový řemínek za něco neokoukaného. Má někdo nějakou zkušenost nebo fotku co tam pasuje. Jarda Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 http://www.deepbluewatches.com/ma10aucobe.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Zdravim panove. Chtel bych zkusit na DB Master 1000 v cerne barve nejaky reminek ze serie Hirsch performance. Nemate nekdo zkusenost nebo fotku jak by to vypadalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 http://www.deepbluewatches.com/fsico2010y.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 http://www.deepbluewatches.com/nadi300aussd7.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Tak jsem v nějakým mě nepochopitelným záchvatu na ebay přihodil na Deep Blue Sea Ram 500 v quartzu. A ráno zjistil, že jsem vyhrál aukci. No, co už, hledal jsem nějaký potapky s bílým cifrem, bez datumu a v quartzu, tak je holt budu mít. Teď jen počkat až dorazí z US. Mezitím jsem objednal oranžovou gumu, tak snad to bude nositelný. Zatím foto z inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Akorát tu datumovku budeš muset skousnout a asi hlavně dépéháčko. Jinak dobrý :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Takhle umístěnou datumovku, která nikterak neomezuje indexy zvládnu. DPH a clo je samozřejmostí, ale mám pocit, že jsem ho již platil při nákupu. Jde to přes Global shipping program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Dobre si udelal, Deep Blue neni nikdy dost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Já jenom, že jsi datumovku nechtěl. Pak dej vědět, jak to dopadlo na celnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Já jenom, že jsi datumovku nechtěl. Pak dej vědět, jak to dopadlo na celnici.Dám vědět, ale jak říkám, custom fees a tax charges jsem již platil, takže neocekavam komplikace. Ale je to po prvé, kdy jsem to platil takhle, tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Hodinky dnes přišly, velice příjemné překvapení. Samozřejmě jsem nic nedoplacel. Proclení probíhalo v UK a měl jsem ho předem zaplacené. Nejdéle trval přesun hodinek po USA. V Evropě už to šlo rychle. Přidávám pár rychlých fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Gratulace! Abych nebyl OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Se mi ty fotky z mobilu nějak špatně otočily. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Si je nechám....jsou super. Škoda, že neumím vyfotit ten perleťový efekt na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Jen krátce nasvícení a foceno v chodbě. Těším se na noční foto. Ale už to tu nebudu plevelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Zdravím,poprosím o nějaký tip kde sehnat gumu na Deep Blue Master Diver 1000m?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 https://www.timestore24.org/deep-blue-uhren/zubehoer/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 http://www.atomictime.pl/index.php?cPath=42&osCsid=e4218f158deb5cd3858e17f029fa3f4f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se