Conrad Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 díky, taky počítám s nějakým sladším vínem, abych nemusel cukrovat. Hlavně mi suchá vína moc nejedou. Tedy jen technická specifikace použil jsem 3 kuřecí stehna stačí půl litru vína dal jsem 0.7 a pak jsem musel slít onu směs vína a čeneku na pánev abych část vína odpařil česnek jsem dal celé stroužky,ale asi 20 min před koncem jsem jej propasíroval ve fínále jsem zapekl bez poklopu znamenité usmíří i tchýni | nevyzkoušeno, ale věřím tomu /
maisel Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Tedy jen technická specifikace použil jsem 3 kuřecí stehna stačí půl litru vína dal jsem 0.7 a pak jsem musel slít onu směs vína a čeneku na pánev abych část vína odpařil česnek jsem dal celé stroužky,ale asi 20 min před koncem jsem jej propasíroval ve fínále jsem zapekl bez poklopu znamenité usmíří i tchýni | nevyzkoušeno, ale věřím tomu / Na kolik stupňů si to pekl? díky
Andreas Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Tak ještě doplnění, to jsem předtím nezvládl.... já to kuře dělám v takovém skleněném pekáči se skleněným poklopem. Takže přiklopený. V elektrické troubě na 120-150 stupňů, ale možná by stačilo méně, aby se to jen tak táhlo. Je fajn, že tento primitivní recept slaví takový úspěch
Jerryl Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Všechny geniální věci jsou jednoduché.
Honza49 Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Guláš nezahušťuji, vyvařím vodu, až to zhoustne samo. Ale je to fuška, to ke konci ohlídat, ať se to nepřipálí. Dělám jenom z hovězí kližky, nejraději na sádle.
Conrad Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Guláš nezahušťuji, vyvařím vodu, až to zhoustne samo. Ale je to fuška, to ke konci ohlídat, ať se to nepřipálí. Dělám jenom z hovězí kližky, nejraději na sádle. Na zahuštění není nad chleba.
PepaSFI Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 zkusili jste někdy guláš ze srdce? To maso je úžasně fajnový ale nebude se rozpadat takže to je trochu jiné než klasický guláš.
31682 Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Samotný guláš ze srdce jsem ještě nezkoušel, ale podušené na slanině je výborné. Když do guláše, tak do zabijačkového, ale tam dělá trochu neplechu. Musí se dát dusit jako první, jinak když srdce změkne je už ostatní maso rozvařené.
Jerryl Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Tak, dneska jsem zkoušel to zázračný kuře s vínem česnekem. Nebylo to špatný, ale čekal jsem to ještě lepší. Dle mého je lepší péct bez poklopu, aby se omáčka odpařila a zhoustla. Přišel jsem na to pozdě, takže příští pokus. Lovu zdar a kulinaření zvláště
Conrad Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Tak, dneska jsem zkoušel to zázračný kuře s vínem česnekem. Nebylo to špatný, ale čekal jsem to ještě lepší. Dle mého je lepší péct bez poklopu, aby se omáčka odpařila a zhoustla. Přišel jsem na to pozdě, takže příští pokus. Lovu zdar a kulinaření zvláště použil jsem 3 kuřecí stehna stačí půl litru vína dal jsem 0.7 a pak jsem musel slít onu směs vína a čeneku na pánev abych část vína odpařil
New Milis Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Anebo: Vezmu 1,5cm tlustý plátek roštěnce a naložím ho na den do směsi olivového oleje a koření "Steak pepřový" od Kotányi. Pak pořádně rozpálím pánev s trochou olivovýho oleje a pěkně zprudka ten steak udělám na medium - to chce cvik. Vosolím ho (nesolit předem!) a nechám odpočnout. A zatím na tom výpeku - oheň nestahuju - udělám do polozlatova předem nasekanou cibulku a pak přidám půl až třičtvrtě pixly těch nejobyčejnějších červenejch fazolí (akční cena cca 8,-Kč ) z Alberta. Včetně tý šťávy. Vrazím do toho ještě špetku toho steakovýho koření a šťávu redukuju dokud není pěkně hustá. Vzápětí to všechno sežeru a je mi blaze.
havran Odesláno 1. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 Výsledek mého dnešního snažení. Když jsem to fotil, tak si manželka myslela, že jsem trochu(víc) ujetej.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Našel jsem recept (přečtěte si i povídání B. Záhorského)
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Zdroj: Vladimír Poštulka - 100 nejslavnějších receptů světa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se